Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "a v programu předběžného přístupu by neměla být déle jak půl roku."
    - tomu snad ani nikdo neveri. Sice to delaji korejci, co bezne delavaji mmorpg, ale je tam takova fura prace, ze minimalne rok si to zaslouzi. Navic ten ostrov je slepenec vseho moznyho (bazen z prypjatu a hned vedle toho barak ve stylu turecka...).
  • h0p3
    Poté co jsem minulý rok začal hrát BR mod pro Armu 3. Je BR můj top multiplayer mode. Jediný co mi, krom Dark Souls, bylo schopný vykopnout hladinu adrenalinu.

    Ale k Battlegrounds musím dodat, že i když má z BR her nejzábavnější střílení. Hra je sama o sobě momentálně dost ošklivá a trpí neduhy typu: Snížíte kvalitu vegetace a máte lepší přehled o ostatních hráčích, což měla zrovna Arma dost dobře ohlídaný.
    Proto mě mrzí, že se Bohemka nikdy nezkusila s PU dohodnout na nějakém solo projektu. BR hry mají dost širokou hráčskou základnu a mohlo to být hodně zajímavé.
    • ano, presne. snad tam nebude ten lahodnej 3rd person kterej tyhle hry uplne znici :) DayZ RIP
      • h0p3
        Ten tam je. Hru už si můžeš koupit na Steamu a tím získat přístup do closed beta víkendů. Ale 3rd person mi nevadí. Protože oznámili hardcore servery (1st person only), takže se nemusíš bát. Navíc HC servery jsou i v A3 BR, takže by bylo divný kdyby tam nebyly.
        Jak říkám jedinej problém co zatím s hrou mám je, že je fakt ošklivá graficky a modely postav jsou dizpozičně dost divný (krátký ruce, dlouhý torso..) zbraně vůči postávám jsou zbytečně velký.

        Btw hra byla oznámená už někdy na podzim minulýho roku, takže je celkem vtipný, že si toho tady všimli až teď.
        • Je to tim, že to začali propagovat lidi na twitch.tv. Dík za upozornění na hardcore. U obou her i modu jsem viděl videa z třetí osoby, tak mě to dál nezajímalo.
      • Je tam. First person je tam jen když zamíříš. Když střílíš od boku, nebo děláš cokoli jinýho kromě ADS, je to third person, takže mě to taky stejně jako BR a H1Z1 nezajímá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit