Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle studio u mě definitivně skončilo.

    Koupil jsem si Deus Ex: Mankind Divided v plné palbě, v předprodeji hra mých snů co skvěle navazuje na dokonalý Revolution. Hned jak hra dorazila, neodolal jsem a čekal. 2-3 roky na vydání češtiny. Teprve pak jsem znovu projel Revolution, přečetl knížku černé slunce, natěšený jak blecha s chutí projel jedním dechem Deus Ex: Mankind Divided a zhruba v polovině hry se objevil nějaký mico bos.

    Příběh už pořádně gradoval ta nudná část byla za námi už měl přijít jen skvost. Porazím bose a záverečné titulky... Následný šok jsem zmírnil větou: Však už je to několik let díl na vazující na MD je určitě dávno venku, protože takhle rozvětveně to skončit nemůže! Ta hra nemůže být tak odbytá a ustřižená... Druhý den sběratelská edice letěla do popelnice s nadávkami nad vyhozenými penězi...

    Jestli neoznámí pokračování MD co spraví reputaci je pro mě studio mrtvé.

    • Maxianimal

      "Druhý den sběratelská edice letěla do popelnice s nadávkami nad vyhozenými penězi..." Tohle jsi neudělal, nelži ;) Mankind Divided bylo v pohodě, možná o chlup horší, než Human Revolution, ale já jsem si to užil. Nevím, co jsi čekal.

      • Dobře lžu, nebyla to sběratelka ale předobjednaná edice se seazon packem, neskončila v poplenici ale vyhozená mnou do koše před kamarádem který se nabídl ho vynést do popelnice... To že se čirou náhodou potom objevila v jeho domě na čestném místě si neumím vysvětlit. Záhada.

        Za mě to bylo fiasko, náročně a velmi precizně nám oživí hlavní postavu, všechno má pozlátko a notu pravého Deus Ex, uvedou spoustu nových postav, tak jsem čekal že se to bude jako Deus Ex 1, dovedou nás až do konce kde mi se uzavře osud hlavního hrdiny, opustíme prahu, rozuzlení a epický závěr. V tom nejlepším to utnuli a kdyby aspoň vydali 3-4 knížky s koncem, nebo další díl či DLC co ti přidá 30-40 hodin i tu hloupou misi v nové lokaci kde to uzavřou, ne nic... Nechápu proč jsem ten díl hrál, dal víc otázek než odpovědi a pak vysměch počkej si někdy možná vydáme pokračování co ti dá odpovědi a dokončí dějové linky...

        • Šels do toho tak moc filozoficky, až ses sám sebe přehypoval. Jako čekat/chtít, že dneska někdo vydá hru jako DE1, aniž by to byl remaster DE1 nebo HD mod do DE1, je sice nostalgicky úžasná touha a nejsi sám, kdo takovou živí, ale tohle už dneska není ve videoherním světě reálné. Série DE sice má a bude mít sestupnou tendenci, ale i DE:MD podle mě ještě nějaké to základní měřítko sneslo, jako Complete edice určitě..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit