Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baldur's Gate je jedna z mých oblívených her už od mýho mládí a od prvního vydání v roce 1998. Ale nelíbí se mi, že beamdog tuhle legendu zmrvil svými bugy a těmi novými postavami/DLC. Ani nevím, zda bych se měl těšit na tenhle datadisk pro hru starou 17 let. Už poté, co jsem hral obě Enhanced edition verze, tak ty dialogy co jsou spojeny s těmi novými postavami jsou někdy nudný a neoriginální. Hlavně se mi nelíbí to, že když vydají opravný patch, který má opravit bugy ve hře, tak se objeví další. Ikdyž se mi líbí, že hru je možno hrát ve větším rozlišení a taky jsem rád za zlý Paladinský kit "Černý strážce". Má smysl ten datadisk kupovat? Už v dnešní době jsou všechny hry jenom samé DLC a nutné připojení na Internet. Radši se budu držet u originální verze a taky s modama.
  • Nejlepší RPG které kdy vyšlo a nikdo ho zatím nedokázal překonat. Dnešní hráči to asi neoceni ale ti kteří kvůli prvnímu a druhému dílu zatahli školu \praci ví o čem mluvím.
  • Skoda, ze je to podminene tim paskvilem, kterym je EE.
  • Jestli uz beamdog umi i dobre psat texty, tak bych to i zkusil bez ohledu na to, ze jsem prvni enhanced edition vzdal a zahral si radsi orig.
  • Jupííí
    Jupíííí
    Jupíííííí
    Jupííííííí dopr........ to mám radost!!!!!! *15*
    • More brain pollution. Another bullshit story you can have for the rest of your life.
      • del0
        So sayeth the wise Trollbait.
    • No, je fakt, že jedničku se jim po 3 letech od vydání podařilo předělat bez chyb *7* dvojku zatím ne, takže když budu hodně optimistický, tak třeba ten datadisk půjde po dvou letech od vydání hrát. Kdyby vyšla zpráva Greg Zeshuck a Ray Muzika oznámili kickstarter BG 3 tak radostí proskočím stropem(což se bohužel stát nemůže, protože už nemají práva), ale z dosavadní zkušenosti s těmito matlaly mě tohle nechává chladným, nejvíc mě naštvala úroveň "animací" která šla o několik tříd dolů, viz CGI intro v původní hře vs obrázky se zvukem.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit