Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toto cele je totalna traposina od EA. Bol osm na Ilume - da sa tam uplne vpohode prechadzat bez naagrovania mobov. Umoznili lvl 15+ vstup na tu planetu, tie spawny su bez mobov tak nechapem co risia. Ak tomu chcu zabranit nech na spawn truhly daju 3x lvl 50 mobky ktore lvl 15 neumlati a je po probleme. Ale styl: "Ano hra vam umozni tam ist, ale ak nechcete dostat ban tak tam radsej nechodte" je totalne trapne :D A nechapem reco nechcu zakazat vstup na ilum pre chary 1-49 lvl? Iba 50tkam nech povolia a hotovo. Ale uz ked chcu umoznit vstup vsade stacilo by proste tie spawny doplnit o mobky a hotovo.
  • Porad mi to hlava nebere... to by byl takovej problem aby z beden padali nizsim levelum horsi veci? Nebo aby bylo nejaky omezeni na to aby se k tem bednam nedostal?
    Tohle nechavat na hracich je pekna blbost... kdyz pudete po ulici a budou se tam valet rolexky, klicky od porshe nebo diamantovej prsten... tak je taky nenechate lezet "protoze nenalezite te spravne spolecenske urovni" *7* (a netvrdte ze jo, stejne vam to nikdo neuveri)
  • No protože aktivně nehraju MMO , tak můžu říct¨, že podobně zábavnou designovou chybu jsem viděl i v Two Worlds ... kde ,když jste byli rychlí (tj ukradli a chytili koně ), mohli jste si celý svět proběhnout a likvidovat už z dálky monstra i s odměnou z mapy, kam by jste se na svém levelu jinak vůbec nedostali ...
  • Resit to banem je blby, meli zvolit prirozenou metodu. Bohatstvi musi odpovidat moci, kdyz je nekdo prilás bohaty a ne-mocny, tak o sve bohatstvi prijde. Takze by stacilo poslat na nej lumpa level 35 aby ho pekne obral a je to.
  • To je v poho, onehdá sem dostal ban na dva dny ve WoWu, za to že jsem řekl na generalu že jsem proti multikulty a podobnejm levičáckejm projektům (jednalo se o velkou diskusi na generalu). A důvod banu? Rasismus... A to mě ještě bez varování odpojili přímo ze hry.

    PS: Největší legrace byla, že jsem byl v guildě s původním severoamerickym indiánem a ten napsal na generalu (do oné diskuse), že by si nevzal nikoho krom indiánky. Dostal ban za rasismus taky. :-)
    • Cahir
      *1*
  • Podle me pokud ten clovek je z USA a najde si pravnika tak to EA nemuze v zivote vyhrat. To je neprostej nesmysl banovat ze tuhle vec i kdyby ho varovali tak to podle me furt jen jejich problem. To neni preci zadnej exploit nebo chyba ve hre ale nermalni herni funkcni mechanism. Letim na planetu, mam tam pristup je tam bedna jako na jinych planetach, vyberu ji aniz bych musel prekonat nejakou prekazku. Co chtej resit? Jsou to chudaci co se nemeli do tohohle typu her vubec poustet. Maj tam uplne jiny problemy nez nejaky lootovani beden pro vysoky lvl. Bohuzel, kam se dneska clovek koukne, vsude rozhoduje nejaka bukvice a zadnej schopnej clovek. Po S ra Na planete zeme. vsechny vas znicim!
  • Podle mě je důležité, jestli ho před tím varovali. Pokud on teda lootoval bedny a pak mu přišlo varování, aby to nedělal a on stejně neposlechl, tak má z mého pohledu opodstatněný ban. Pokud ovšem ten ban přišel z čista jasna, bez jakéhokoliv varování, pak je samozřejmě chyba na straně vývojářů.
  • To bylo kecu a reci jaka to bude paradni MMO s MEGA pribehem a vono ho*no, skutek utek kopie kopie a zase jen kopie ala wow, no hnus velebnosti
    • offtopic, de bi le .. jdi brečet jinam
      • Jediny kdo tady breci jsi ty gumo. FU
        • Cetl jsi vubec, co jsem psal?? Koncim s tebou, pic*si. Nebudu dal ztracet cas.
        • Jsi jak hova*ko.. Wowko, Wowko, Wowko... Nejsi schopnej prekousnout, ze existuje i neco jinyho, ty zakomplexovanej sasku? Jsou to jenom hry - prober se.
          • Kristepane co to meles ty sasku ja zadny wow jiz davno nehraji, to ty tady rves jak vysinuty kdyz nekdo oznaci tvou modlu za kopii wowka, mel by ses lecit ubozaku a ne hrat hry, jelikoz ti evidentne vylizaly totalne zbytek tveho choreho mozku
            • Apropo ja hral obe hry, tak mohu srovnavat ,ale ty jak sam pises jsi nehral ani jednu, takze jsi zde alespon nazorne vsem ukazal jakovej ses vlastne deb*l kdyz pises o necem o cem ani nemas poneti .
            • Tak v tom pripade nesnasis sam sebe
            • Mou modlu? :-D Ja tohle nikdy nehral... A dokonce jsem nikdy nehral ani WoWko. Jen nemam rad vocase jako jsi ty.
            • Jááá jenom bych chtěl říct, že tohle se s WoW nedá srovnávat. WoW hraji asi 4 roky z toho poslední rok na Burning Blade - Postava Imrael ( offi ) a musím říct, že wow je prostě v posledním tažení a Cataclysm a Mist of Pandaria jsou toho důkazem. Ve Wow neexistuje něco ( Pokud nepočítám maximálně hodinové questy typu Stop Firelands Invasion ) jako je příběh. Wow stojí na místě a nehýbe se. Ale vzhledem k tomu, že už dávno WoW nehraješ, tak o něm máš asi skreslené představy. *5* . Pokud budeš nějak vulgárně reagovat, tak s tebou snad ani nemá smysl vést debatu. *1*
  • Kristova noho ... přesně tak. Zamknou se bedny nějakým systémem, který budou moci otevřít lidi až na příslušném lvl. Co je to za problém? Čím ti vývojáři myslí?
    • A nebo dat ke kazde bedně 2 strong lvl 40 moby co vidí i stealth a hotovo, pokud je na lvl 20 zabije, ať si to klidně vylootuje. Omezení na loot level je blbost.
  • No co, dětské nemoci se vždy najdou. Když se honí termíny, tak se při vývoji vždy na něco zapomene (zkušenost z praxe). A oproti WoW, které jsem jednou zkusil, se tam nestává alespoň tohle: http://theoatmeal.com/comics/online_gaming . Překvapivě ani nikdo na channelech nepíše se zapnutým Caps Lockem.
    • to je boží! :) *1* *1* *1*
    • Hehe, tak ted sem se fakt zasmal :D Chat ma taky svy mouchy, takze obcas clovek neco omylem prskne v materstine do generalu a lidi mu pak pisou, co je to za starodavnej jazyk a dalsi obratem, ze je to urcite Sithsky atd. ale to je spis pro zasmani... Hlavni vec, co sem udelal bylo, ze sem nesel na server, kde se predem avizovalo na ruznych forech, ze tam budou Cesi, protoze z nasincu si uz trham vlasy z hlavy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit