Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Podruhé a lépe... snad...
  • smejki
    citovaný fakt a citovaná výhovorka jsou dvě rozdílné věci.
  • Vydání v tom stavu byl totální fail. Někomu to opravdu jelo "celkem" bez problémů, jenže to byly opravdu vyjímky. Přestaňte prosím předobjednávat hry. Tohle je důlsledek toho, že místo dělání hry se soustředí na vydání hry - což jsou bohužel dvě naprosto rozdílné věci. Bohužel Batman není vyjímka, BF3 (to ještě ušlo), ale hlavně BF4 byl toho otřesným důkazem, jak velká vydavatelství kašlou na hráče, protože peníze z předobědnávek už měli na účtu. Já jsem s pre-order nákupem na dobro skončil a měnit to nebudu. Taky vždy počkám minimálně měsíc jak hra vyjde a sleduju reakce hráčů, už jsem dávno vyrostl z pocitu, že to musím mít jako první. Bohužel dnes jsou "ti první" spíše testeři, kteří si za to na víc ještě platí.
    • Souhlasím s tím, že předobjednávat si hry je v dnešní době spíš betatest. Batmana jsem si také nepředobjednal, ale dostal ji ke graf. kartě a jako s hrou jsem neměl asi jako jeden z mála, jediný závažný problém a dohrál jí na 100% Snad jen, že mi dvakrát za 2 měsíce spadla na plochu a že jeden otazník se musel dělat na třikrát, kvůli špatné fyzice, ale to neberu jako nedodělanou hru, na to jak je rozsáhlá. Jinak PECKA se vším všudy a podle mě hra roku ! Pokud opravili co slíbili, že to třeba někdo ani nepustil, tak nákup nyní určitě doporučuju *3*
  • pitwo
    Ja mam napad, prestante hrat hry lebo vsetky vachadzaju neskoro a su zabugovane. Kazdy co tu vie len pindat by nemal nikdy hrat ani Batmana, ani GTAcko, ani SimCity, MK X, Assassins Creedy a nwm co este. Ja som s Batmanom nemal ziadny problem a dohral som ho na PC 3 dni po vydani.
    Okej? Takze vseci sup zmazte si konta na Steamoch, Originoch, Uplayoch a ukazte im ako nimi opovrhujete =) Ja sa zatial budem hrat *3*
    • 0011
      Jo? Co já vím, třeba bych ho rozjel šunku fakt nemám, ale protože s koupí hry čekám minimálně 3 dny tak si to nemůžu zahrát doteď protože se v tom nimraj nějaký patlalové který to převzali po jinejch patlalech, takže si ho nemůžu zahrát páč na steamu ani originu nejde koupit, a obzvlášť v tomhle případě nehodlám riskovat ruský klíče, tak nevím proč bych si měl mazat účet kvůli hře co si nemůžu koupit *7* btw MK je pro nooby SF byl vždycky lepší, bohožel od zatím nepřekonaného dílu co se týče skutečné ovladatelnosti uplynulo 17 let
      • pitwo
        No vsak pozajtra je to vonku. Kto ma zaujem pocka. Ked je nieco posunute, tak je snad normalne pockat kym to vydaju. Za to ze Batman sa objavil na trhu asi na 1 den a hned potom bol stiahnuty a bol oznameny novy datum vydania je to take strasne? Ked ina hra odlozi datum vydania tak ich tiez netreba hateovat. Proste to neslapalo tak sa to odlozilo, tod vse. Hej je to prevziate po patlaloch, ale prave pre to to teraz tak trva, lebo sa snazia s tym vymazlit tak aby vsetko slo jak ma. Snazia sa, informuju o priebehu, je tam citelny pokorok. Uz aj ten 1. velky patch by stacil na to aby hra znova vysla, ale oni to este dalej doladuju. Aj napriek dobrej odozve na patch.
        Jo a ohladom MK a SF, neholdujem ani jednemu, ked tak Tekken! :)
        • Ne první patch by určitě nestačil, pro to, aby hra mohla vyjít na PC. Kdyby to tak bylo, tak už by ta hra byla dávno vypuštěna a dolaďovala by se za chodu ( give me some motherfucking money ). A ano, je to strašné, že si firma s miliardovým obratem dovolí, vypustit hru, která je naprosto nehratelná i na těch nejsilnějších sestavách, bez podpory SLI, s propady až na 4-5 fps, bugy a v kostce naprosto nehratelná. To, že někdo tohle chování omlouvá je naprosto mimo, a jen to bohužel ukazuje na rozhled "herní scény".
  • Batman se, pokud vím, na PC normálně prodával celou tu dobu, zase nesmíte blbnout a myslet si, že když něco stáhnul Tlusťoch, tak že celý svět se podle toho řídí...
  • Ten třetí díl už prdím....
  • Co to je za bulšit? Na to, abych poznal jak je hra optimalizovaná vystačím sám, a stačí mi 10 minut... někdy i míň.
    A spousta problémů nebyla "chyba", nýbrž účelová funkce (FPS lock apod.)
  • A teď mi ukažte weby, kde ta hra dostala řekněme 4 a víc !
  • MickeyMutant
    Pěkná pitomost, zdůvodňovat tu tragédii počtem testerů. I kdyby k tomu pustili třeba jen jednoho, tak mu záhy musí být nad slunce jasné, že to zdaleka není k vydání. Prostě se na solidní PC verzi vykvákli a doufali, že to nějak ustojí, když to časem trochu pozáplatujou.

    Je fakt na hlavu vymýšlet další zbytečné lži pro PR žehlení. Stačilo přece napsat "Ok, hra na PC se nepovedla, tlačil nás čas, omlouváme se, děláme co můžeme, vydáme co nejdřív, příšte se to nebude opakovat." Je s podivem, jací volové můžou sedět i na těch nejlépe placených místech.
    • nightborne
      On ale hlavní prooser je, že pokud teda nepřijdou ještě s nějakým opravdu zásadním patchem, tak ta optimalizace pořád stojí za prd - před pár dnama jsem zkoušel Batmana hrát, jestli už s tím něco udělali. V první zatáčce v Batmobilu mi spadly fps o polovinu -> hotovo, hůl pod koleno, zapáčit, zlomit, vypnout, smazat.
      • To jako fakt? Co tam půl roku ladili omg? :D To je tak smutné, chudáci co to koupili, na druhou stranu dobře jim tak těm s těma předobjednávkama, ať si to vyžerou, příště si to takoví rozmyslí (doufám).
        • To je nad slunce jasné co, DLCéčka pro konzole *1* *1* *1* *1* *1* *1* Money,thats what i want! *1* *6* *5*
      • Stim musim souhlasi, Tak hra i po tom jejich slavnem mega patchy stoji zaprd. Jedine za co maji plusovy body je, ze se daji uz normalne vypnout Film Grain ci Bloom, ale fps litaj jak na horske draze.
      • MickeyMutant
        Jo, slyšel jsem, že spousta reakcí na fórech je právě taková. V hratelném stavu to pro mnoho lidí ještě zdaleka není. To nepotěší, zvlášť pokud jsi za to zaplatil.
        • nightborne
          Dostal jsem ji ke grafice... což tomu dodává ještě kouzelnější punc ironie, není-liž pravda.
          • MickeyMutant
            Běž vrátit grafiku*3*
  • za to co predvedli bych se neobtezoval to ukrast, natoz koupit *1*
    • Draken69CZ
      Právě že když se jim to na podruhé povede a lidi to budou kupovat dá jím to jasný impuls.
      • Impuls pro co, pro to vyjebávat dál s lidma a zkoušet, co si nechají líbit ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit