Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobra recenze a jeste lepsi hra. POUZE pro fanousky tahovych bitev s vysokou obtiznosti! O jine nez nejlehci obtiznosti me ani nenapadlo uvazovat :) Graficke ztvarneni me taky zpocatku odrazovalo, jenze ve hre se ukaze jak je ve skutecnosti prakticke a nakonec i hezke. Vytku mam akorat k bojum v hornatem terenu, to je opravdu opruz, ale vetsinou se jim da vyhnout.
  • DwaR
    vďaka. pekná recenzia. hru registrujem, ale nejak ma nezaujala až do tejto recenzie. určite ide do zoznamu želaní, ale keďže je to podľa popisu nemilosrdná mrcha, tak neviem, neviem. na toto už nie je čas. aj xcom s long war módom som musel hrať bez ironmana, aby som si "zahral" (čím som starší, tým viac rozumiem potrebe 8-hodinových hier)
  • Zní to dobře a s chutí bych to koupil, ale odradilo mě to grafické znázornění postav - bysty. Je to tak odporné, že citlivým lidem jako jsem já je na zvracení.
    • Měl jsem stejný problém.
      Když jsem Battle Brothers zaregistroval poprvý, hra mě nadchla, ale busty mě odrazovaly. O několik měsíců později byla hra v akci, tak jsem jí koupil a nelitoval jsem.
      Naopak. Přesně jak se v recenzi píše, je to super a na první pohled poznáš, kdo je kdo. Navíc díky tomu, že obličeje jsou fakt výrazný, si můžeš každého žoldáka pořádně personifikovat. Zejména když Slizký Berthold má opravdu výraz odporného slizouna :-D
      • Kdyby na to byl alespoň nějaký šikovný mód. Už jsem pátral, ale není.
  • Zabavna recenze *15*
  • Paulcz
    Strategická mapa je víceméně vykrádačka Mount and Blade systému s tím, že toho nabízí snad ještě méně a ani tahové bitvy nejsou žádná pecka. Chybí tomu taková lehkost jakou má např. staré UFO. Tohle je roztahaný, nudný a bez překvapení. A hlavně mi to přišlo, že to je celé dost náhodné, během bitvy vám v náhodný čas umře postava nehledě na výbavu a staty, protože protivník hodil nějaké super kombo kostkou. Místy to je i dost nepřehledné a mapy jako les nebo kopcovitá krajina jsou nehratelné.

    Mohlo by to být fajn, ale musel by se přidat obsah na strategickou mapu a dost podstatně změnit souboje, což je asi nereálné.

    Aleš nám opět přestřelil, leda když odečtete dva body.
  • Koupil jsem před několika měsíci, celkem mě to i bavilo, jenže... časem zjistíte, že:
    - úkoly pro družinu se neustále opakují
    - vám dost často umírají družiníci, nebo jsou zmrzačení a náhrada družiníka stojí dost peněz
    - levelování trvá strašně dlouho, takže jestli se vám vůbec někdy podaří vymaxovat nějakého družiníka, bude to velký úspěch (a stejně vám ho potom hned zabijí nebo zmrzačí)
    - početná družina žere moc jídla, to musíte neustále hlídat a kupovat ve městech, ale stojí to moc peněz a vám potom nezbyde na vybavení
    - průběh bitev je moc roztahaný, trvají dlouho a nejhorší je, že autoři se snažili nasimulovat výškový rozdíl terénu, ale spíš z toho udělali nepřehlednou mapu, kdyby se drželi bojiště jako v heroesech, bylo by to lepší
    - chybí nějaký příběh nebo kampaň

    Mám něco nahráno, bavil jsem se, ale určitě bych si hru znovu nekoupil. Plusem jsou souboje, dokázali občas pobavit. Ale chtělo by to hru celkově vyladit, je to takový nedodělek.
    • Souhlas.
      Absence příběhové kampaně je největší slabinou hry. Je to škoda, protože jinak byli Battle Brothers super.

      Co se týče dalších nedostatků, tak chápu umírání zkušených žoldáků i když to naštve. Nicméně pak není nejšťastnější, že se prostě člověk může dostat do situace, kdy mu umřou největší bijci a bude muset chodit na orky se sedlákama beze zbroje a s vidlema :-)
    • Kdyby tam přidali nějakého hlavního hrdinu, kterého byste reprezentovali vy, jako hráč (např. jako jsou hrdinové v sérii Heroes), bylo by to super. Nebo správu tábora, více možností ve městech a tak... no třeba to časem vydají v nějakém patchi a ke hře se vrátím.
      • Na svym webu psali, že bohužel ne :( Plánujou něco novýho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit