Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Já nevím, medici jsou děsně zranitelný ve většině hrách. Navíc se nemůžou mocbránit... a zdá se že v BF1 jsou přecenovaný a nejsou ani potřeba. ( inu arkáda jak řemen) *3*
  • Já hrál nejvíc za assaulta a nejvíc s tím samopalem se zásobníkem nahoru. Ten málo kopal, byl rychlej a celkem přesnej. Ale jak známe DICE, všechno to v průběhu života té hry změní.
  • Medica jsem hrál ze všech nejvíc. Odemkl jsem 3tí rank a 10/10 medic kit.
  • Je to skvely. Hral jsem to celou dobu co to bylo v bete a moc me to bavilo!
  • Mě naopak hra přestala zajímat po ohlasech z bety.
  • Pekna nuda. Hral jsem to tak hodinu max a pak jsem musel switchnout zpet na ow. Ale co se mi libilo byla grafika a jak to bezelo.
  • Ronnyss
    je to sracka, hral jsem to asi hodinua nebavilo me to, 4ka je lepsi
    • Souhlas, kromě grafiky je to nehorázně nudná slátanina....
  • Zkoušel jsem to nedávno u kámoše na PS4, krom lehkého deja vu pocitu že běhám po Tatooine to na mě působilo spíš jako hra z Druhé světově než z První, grafika prostředí hezká, u vojáků a animací už to trochu drhne to působí o třídu hůř než prostředí, hratelnost totálně nemastná neslaná furt dokola to samé, nějak mi přišlo, že hraju UT 2004 Onslaught v jiných kulisách, s těma prachama co má EA k dispozici by mohli trochu inovovat. Hraní na gamepadu samozřejmě nejhorší, ta věc fakt neni vhodná k ovládání stříleček, už chápu, proč cross multiplayer nikdy nemůže fungovat, lidi na padu by dostali neskutečnej nářez, zlatá K+M
  • Já jsem s BF1 velmi spokojen. Určitě musí zapracovat na vyváženosti některých věcí a samozřejmě bugy. Že jsou light tanks OP? Nemyslím si. Člověk má x možností jak se s tím vypořádat a tady také na povrch vystoupí ta hlavní věc - teamplay. :-) Jo pokud si člověk myslí, že to celý sám vystřílí, mimochodem sundá dva tanky, letadlo a mimochodem i vlak úplně sám, tak bohužel, takhle to tu prostě nefunguje. Já měl docela štěstí na squady, že většinou to byli evidentně BF hráči, kteří uzdravovali, dávali munici a dokonce spolu mluvili. Zničení tanku takhle ve skupince 3 lidí je otázka 5ti vteřin. Naopak letadla se mi zdála OP, nejvíce bomber a attack se svýma raketama. Trochu jsem se bál, že BF1 nebude moc rozmanité co se týče výbavy, zbraní nebo vozidel, ale naštěstí to tak vůbec není. Jinak za mě fakt spokojenost, moc jsem se při hraní nasmál a pobavil a moc jsem si to užil. Těším se na plnou hru.
  • Veskoslav
    Medika jsem hrál nejčastěji, spíše mě bavilo "uzdravovat" a běhat od jedné díry ke druhé než střílet. Support absolutně nudný, Attacker maximálně při čelním útoku na pozice nepřítele.

    Beta mě mile i nemile překvapila. Rozhodně se to hrálo jinak a nebylo to hektické jako 3. a 4. díl. Spousta lidí se jakoby kryla a pálila na sebe přes překážky atd. Postup byl pomalý, maximálně když se útočilo na pozici, tak nasadit bodák, masku a hurá vyjít smrti vztříc.. Ale co mi nejvíce vadilo byla rychlost vozidel a mnohdy i množství vozidel, které nás prostě rozstřílely jenom svým počtem.
    • Ta rychlost vozidel byla masox. Ale pan Ford by měl jistě radost jakou rychlostí se prohání opancéřovaní železní oři po písečných dunách 30 let po vynalezení prvního spalovacího motoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit