Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vím, že těď je v módě to hejtovat za nerealismus. Ale jse na to těším a je mi jedno, že to není "reálná" WW1. Jsem rád, že to stále zůstává Battlefieldem. Mimochodem tNevím jak jste na tom s předchozími díly BF, ale ten rozdíl je docela propastný, to snad pozná každý. Zřejmě budou rychlejší než v reálu, ale na co by tam teda byly, kdyby se šinuly 3,5km/h a tím pádem by to byl pouze snadný cíl, nic jiného. Pořád čtu o reskinu předchozích BF, ale to není vůbec pravda. Ne jen, že to jinak vypadá, ale zbraně jsou úplně jiné, chovají se úplně jinak, balistika je jiná, technika je jiná. Letadla jsou o mnoho pomalejší, chovají se jinak. Prostě chápu, že na úkor hratelnosti se nedá udělat realistická ha, prostě to nejde. Takže za mě v cajku, ať už je to tady. V BF komunitě je to přijato vřele, a já se těším, až to s parťákama rozjedem. Pro mě je to o zábavě, ne o realismu.
    • Věta: "Mimochodem nevím jak jste na tom s předchozími díly BF, ale ten rozdíl je docela propastný, to snad pozná každý." se týkala tanků, ne celé hry, omluva.
  • Dokud hra nevyjde asi je kokotina neco hned komentovat co tam bude na **** a co jineho bude *****. A ti co pisou jak je ta hra nebude bavit tak si ji stejne koupi
    *3*
    Po Bete muzeme mlet o stosest co bude na *****
  • Doufám, že redakce bude mít koule na to, aby hře dala max 6/10. Jediný plus tý hry bude audiovizuální stránka. To samý FIFA. Ta jestli dostane vyšší známku než 6/10 tak se mi potvrdí pochybnosti o nestrannosti.
  • Battlefield 3 se dal jeste hrat, od ty doby si Dice nezaslouzi nic nez hate asi jako cele EA, ktere dokazalo znicit vsechny sve znacky. Gratuluji.
  • Bavim se jak to tu pomalu každej hejtuje. Jedni tu brečí nad nerealismem a druhá půlka na dlc.

    Nestačí si to prostě nekoupit?
    • ee, oni mají totiž potřebu světu ukázat jak moc se jim to nelíbí v nadějí, že hry budou vznikat v lepší kvalitě

      bullshit..
  • Jack1947
    Tank be problému projede domem snadněji než nůž máslem, bum bum aspon to tam hezky bouchá *1*

    Na druhou stranu takhle hezky arkádový druhá světová vypadá i celkem hezky na pohled při hraní . by to mohlo bejt trochu problém ( i když ne pro hráře BF3,-3,5) ty tam budou jako doma.

    Jo, to bude legrace grace, tak aspon tam bude reálné i když přehnanené požkození. Takže zase prr že by tank si neporadil s ohrádkou - letadala v WW1/2 ale manévrovatelná byla byla lehká a snadno se dalo piruety a různými otočkami ve vzduchu zbavit nepřítele. Jsem zvědav na kampan to bude taky bžunda třeba nee *12*

    Koni nic ? aha nebude to možná součást nějakého až třeba ( v budoucnu ) macatého DLC ? to by tak sedělo.
    • Nejde to po tobě ani přečíst, ty chytrolíne. Vrať se do první třídy základky, do druhé tě pustili moc brzy.
      Není to druhá světová, ale první.
      Až si to zahrajeme, můžeme kritizovat.
  • Ted je poptavka po rychlé hratelnosti. Osobne mne to štvalo už pri predešlých battlefieldu a dalších stríleček, kde se ta rychlost projevuje i na pohybu postav, jejich manevrovatelnosti, jak daleko vyskočí a pod. Nejvíc nesnáším když hráči ruzne kličkují a poskakují a exploitují tuhle rychlost aby je bylo težší zasáhnout.
    Hnusí se mi to do té míry že podobné hry proste nehraju. Holt myslet takticky a predvídat se dneska nenosí, je lehčí proste hopsat a mít bleskové reflexy.
    • Tímto mě zklamal i warband nebo chivalry. Hopsající rytíři kličkující jak zající vypadali hrozně
      • pokud vím ve warbandu, alespon pred datadisky se postava pohybovala "realisticky težkopadne". v chivalry jsem si toho taky nevšiml, protože kličkovani ti pred uderem mečem nepomuže, jedine že bys hrál za lučišníka tak bylo obtížné neco trefit.
        V chivalry (jinak tuhle hru mam docela rád) mne štvalo že šlo vykrýt uder kladivem i pomocí lehké díky. Pak tam byli takoví otravní šašci co hráli jen s noži nebo pestmi a ubranili se proti kladivu
  • Magister_Peditum
    Když pominu tu absurdní rychlost tanků, tak jinak s tím nemám problém. Konečně tu bude i různá míra poškození vozidel, kdy budete moci postupně "rozebrat" nepřátelský tank. Taky bude potřeba do větších tanků více hráčů, aby mohl být plně funkční.
  • Nerozumim jedne veci, kdyz uz do hry nacpali takovou divocinu, co se rucnich zbrani tyce - prototypy a zbrane, ktere byly zcela okrajove pouzity v mizivych cislech, tak proc se omezuji na tri typy tanku. A to jeste nesmyslne rozdelenych, ze obe strany maji tri stejne tanky. Mohli tam dat samohybku Gun Carrier Mk I, transporter Mark IX, tanky Mk I az tusim VIII, nemecky LK, K-Wagen, dalsi francouzske tanky krome Renaultu...
    • počkej si na DLC s peněženkou. Je zvykem nedat vše hned, ale hezky po kouskách
    • Neblbni, to by dalo moc prace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit