Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mulťák mě nějak nebere, ale kvůli singlu si tohle opravdu zahraju. Vypadá to na hutný příběh a konečně něco jiného než furt ti teroristi a střední východ...
  • ta scena so psom je tam len ako podpichovanie konkurencie, nechapem ako tu pritomni mozu pisat, ze je to kopirovanie CoD ked tato scena kde Irish udrie psa bola zverejnena hned v prvom BF4 videu a vtom case sa o CoD psovi vobec nevedelo ....
    • Cau to jsem ja Dynalon, hele Ajsi asi mas pravdu *3*
  • Lol ten uder do psa je akoze odpoved na cod?:D ved cely bf len kopiruje cod kde sa da dice je fakt na smiech:D
  • No jak tu mnozí píší CoD a Battlefield jsou šaškárny, ale Bf je pro mě zábavnější. Včera jsem zkusil Air Supremacy a bylo to vtipné. IR rakety se zaměřují až na vzdálenost cca 20m a míň. Palubníu kanónu fyzika a balistika nic neříká. Na simulátorech jsem toho pár nalétal. Nakonec mě nikdo jaksi nebyl schopen sestřelit a když se trefil, tak stačil prudší manévr typu nůžky a letadlo se vyléčilo :) Pěchotní boj je taky vtip jak kamzíci křížení s matrixem proskakují kulky. A když se člověk trefí, tak to je málo. Kulka z kulometu jde rozdýchat. No realita to není, ale zábavné na odreagování je to OK.
    Bf4 jsem zkusil a přišel mi jako mix Bf3 close quarters a klasického conquestu. Spolupráce hráčů zatím nic moc to ti co stále jedou Bf3 jsou v tom lepší. No a na realismus je tu ARMA. Tan kulka lízne nohu a už neutíkáš nevstaneš a jen se plazíš. Atd... No ale to není pro malé děti co se honí po virtuálmním pseudo bojišti.
  • Ten pes bude parodii na CoD, ktery se ohani tim, jak neni buh vi jak skvely, ze tam bude pes.
  • Což o to...graficky je to fakt moc pěkný (soudim i z BETY) ale co z toho, když mě ten gameplay nebaví...trojka pro mě byla naprostým zklamáním (kecy o návratu ke kořenům dvojky blablabla), s příchodem 4 se nic nezměnilo...zmatené pobíhání po mapě, kde největší "teamplay" představuje to, že si nějakej pí*us veme vrtulík, nechá do toho naskákat tlupu vojclů a pak s nim(a) spadne na střechu budovy a jde campovat s tim, že samozřejmě nezapoměl s tim vrtulníkem švihnout do střechy baráku čumákem tak, aby se nedal použít dál)

    Větší teamplay zažijete i v Bad Company 2 a to je vzhledem k rozloze map a vůbec celkovému zaměření BC2 dost smutné...Battlefield je akorát Call Of Duty s lepší grafikou a většíma mapama...pravda je krutá ale to oč tu běží je gameplay, ani bych se nedivil, kdyb v příštím BF skákaly přes display obří "Cool" nábisy killstreaků
    • jendabek
      Přesně ... možná to je o vkusu každého, ale BF3 jsem hrál pár dní a přestalo mě to bavit, je to pro mě jakoby umělé, přeplácané, zmatené ... BC2 je sice o něco slabší graficky (což je ovšem relativní, protože z mého pohledu má BC2 svůj osobitý styl, který se mi moc líbí), ale doteď si jej rád zahraju a baví mě jednoduše víc - dle mě lepší teamplay, spousta "epic momentů", jednoduchost UI, určitá nadsázka, styl ... má to prostě koule. U BF3 mě prostě pořád něco vyrušuje (efekty, bonusy, animace smrti, sauna na konci kola, spouštění přes prohlížeč a Origin...). U BF4 to předpokládám bude dost podobné.
      Jsem zvědavý, jestli a jak dopadne Bad Company 3.
  • Ach jo co se to stalo z mých oblíbených herních sérií. Na BF 3 jsem se moc těšil, ale když jsem viděl první videa z mapy Metro tak jsem chvilku vážně přemýšlel jestli jsem si nespletl hru a jestli nekoukám na nový díl CoD. A CoD samotné? Furt dokola recyklované MW1. No děs.
  • OMG, proc pes ? sem myslel kdzyz to bude ati games ze tam bude perske koťe *16*
    • to vis po hrach s lukem(lara Tm,far cry, crysis) jsou ted v kurzu hry se psem
      • Ne ja jen proto ze sem AMD admin na pctuning.cz a mam rad kočky *14*
  • BF4 ma TOP grafiku najlepsiu aka sa da momentlane vidiet ale ci to bude vsetkym stacit na to aby si to kupili....
    Mne urcite Ano :D
    • L O L *7*
  • Nějak nevím, co si z toho freneticky sestřihaného traileru odnést. To bylo jak od Michaela Baye, žádný záběr netrval déle než vteřinu a půl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit