Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Tam se začalo střílet kulkama? To tam přidaly křesadlovky aby snížili tempo hry, nebo co? To bych spíš čekal v BF1 a i tam by to vypadalo dost nepatřičně.

  • Takže 1. Kulky má jenom pes 

    2. Proč obhajovat hru která slíbí historickou přesnost a pak vám cpe, že tankovou posádku tvořily ženy? (tanky jsou navíc zasazeny do špatného období a to především v singleplayeru, což platí i pro některé zbraně) 

    3. Proč má k opakovacím puškám přístup pouze jediná classa a to i přes to, že opakovací pušky společně se samonabíjecími puškami (jakožto například M1 Garand) tvořily nejpočetnější skupinu zbraní druhé světové války?  

    4. Dice nám zase projednou tvrdí, že nemáme diverzitu mezi jednotlivými frakcemi a tudíž vidíme pobíhat brita, který vykradl americký sklad a vypůjčil si StG 44 od hodného kamaráda Hanse

    5. Britové nevypadají jako britové, nýbrž levné napodobeniny amerických jednotek (viz. Americké uniformy u všech britských jednotek) 

    Doufám že se najde pár lidí, kteří alespoň trochu rozproudí diskusi k těchto pár a přesto ne všem připomínkám ke hře, která si hraje na to, čím v žádném případě není. 

    BlackTemplar

    • Prosím, kde bylo slibována historická přesnost? Možná  v něčí hlavě, ale Battlefield jako serie nikdy nebyla přesná...

    • Je to spatna hra plna SJW bullshitu, kterou nikdo nehraje. Ocekavat k ni diskuzi nedava moc smysl.

    • Majkl

      protože je to scfi, stejně jako BF1, kdo od Battlefieldu V čekal historický simulátor je magor

      • Nikdo nechtěl aby byl Battlefield V historický simulátor, ale aby byl autentický. Jsou to dvě rozdílná slova mimochodem. 

  • Lukyz

    Na jakym stroji jste dělali ty screeny? 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit