Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux

    NFS Unbound >> Gran Turismo 7? Games, meli byste se uz venovat asi jen deskovkam. 

    • Derp_1337

      Každý má nárok na nějaký názor.

      Lidi, co mají rádi spíše arkády, budou asi preferovat NFS. Lidi, co chtějí spíš reálnější jízdu, budou asi preferovat GT.

  • Myslím, že výběr TOP 3 her v této kategorie ukazuje víc než cokoli jiného, jak na tom je herní průmysl na konci roku 2022. Neplatá to pro všechny oblasti, ale v řadě kategorií her prostě šlape vodu a v řadě případů jsou vývojáři rádi, že aspoň něco vydali a recenzenti pak mají problém vybrat vůbec 3 hry, které by se do dané kategorie vlezly a přitom by ty hry splnily aspoň trochu přísnější měřítka hodnocení.

    Jak jinak si totiž vysvětlit, že do TOP 3 se dostaly hry, které se na Metacriticu nedostaly v sumáři recenzí ani do zelených čísel a GT7 sice v zelených číslech je, ale totálně pohořelo ne monetizačním modelu a herní ekonomice (jak uvádí i tento přehled). Z hlediska hodnocení hráčů jsou dokonce 2 hry na metacriticu v červených číslech.

    Vítězem kategorie je pak arkádová hra, která je sportovní/závodní svým prostředím ale k reálnému chování aut se ani nepřibližuje. A troufnu si říct, že v dřívějších letech by se letošní NFS do výběru vůbec nedostalo.

     

    • lito

      Závodní hry nehraji, takže  budu jen papouškovat. Ekonomika v GT je dávno fixlá, takže ty 0 Metacritic nic neznamenají. Navíc tam byly stovky 0 od Rusů, protože Sony zákazala prodeje svých her v Rusko.

      A obecne opravdu chceš něco hodnotit na základě uživatelského hodnocení na MT?To reflektuje jen žluč a frustraci hráčů.

      • Derp_1337

        Zlatá slova. Ve spoustě případů to hodnocení na MT má minimální informační hodnotu.

        Profesionální hodnocení je často nadstřelené, protože někteří "recenzenti" dávají vysoké známky, aby se zavděčili vydavatelům. A algoritmy MT dávají "větší váhu" těm pozitivním hodnocením.

        A hodnocení samotných uživatelů je 50:50. Někdy je to reálné, jindy je to zničené totálním Review Bombingem kvůli nějakému "nepopulárnímu" kroku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit