Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Je vtipné jak si ještě více nepodřezat pod sebou větev...

  • Corvus

    Jo jo, jsou to problémy! :-) Bethesda to dopracovala s touto kdysi vynikající značkou skutečně daleko! Už se probírají i naprosto nezáživné random úkoly, kterých má Bethesda a Ubisoft ve svých hrách 99%. Jo, přesně TAM jsme určitě Fallout chtěli. Odpad, letitý recyklát a mlejn na peníze. Nikdy víc Falloutu, dokud se ho neujmou v InXile nebo Obsidianu. A ti se neujmou.

  • Carnage666

    Podle redditu nejsou schopný ani udělat pořádnej 21:9 support. Jejich "fix" akorát roztáhnul celej HUD a mod od komunity to zase musel opravit. Mimochodem tohle s eřešilo už u Fallout 4 😉 fakt amatérismus.

    • twicer

      "podle redditu" to třeba nefunguje, "podle osobní zkušenosti" to ale funguje bez problému.

      • Carnage666

        Tak určitě.

  • speciesz

    Oba dva hraci ho chteji zpet? 😂

  • Mart9

    Začínám mít dojem, jestli tu hru náhodou nezprznili schválně, aby se o ní mohlo i několik týdnů po vydání stále psát. Tu je opravený bug, tu je tam někdo nesmrtelný, tu taška a Fallout je stále v titulcích. Přitom když vyjde výborná vyladěná hra, tak se napíše recenze a pak se nic dál neděje.

    • Daver

      To je jak idnes a články o Spartě jak je v hajzlu :D vyjde 10 článků o fotbalo z toho 5 článků jak je sparta v hajzlu. zbylých 5 článků má průměrně 50-100 příspěvků v diskuzi ale sparta je 200+ :D :D. Úspěch nikoho nezajímá, pokud to tedy neni nějakej šílenej uspěch jako RDR2

    • Ilusiveman

      No, jestli to je divné i tobě, tak mozna lidi nejsou takový ovce. A to. Je rozhodně škoda pro games a další, co v marketingu jedou.  

      • Mart9

        Proč zrovna i mně? Podle čeho soudíš?

    • speciesz

      Jj mam podobne pocity, alespon jeden clanek denne o hre ktera kdyby se nejmenovala Fallout tak neprojde ani Steam greenlightem(a TO je co rict!).

      • Ilusiveman

        Ty tvoje reakce už sou vážně histerický. Nevím jestli máš takový exkrement na práci, jak se jevíš,  Ale měl jsem dojem, že jsi jeden z lidí s názorem. Opak je bohužel asi pravdou. Ty jsi jen nevědomý troll, co rád nasává "moudrost" na internetu a breci u Něčeho, co ani nehrál. 

        Ve výsledku prostě jen meleš lzivy výkaly, co jsi si sám namaloval se svým  selským "rozumem". 

        Tím samozřejmě neříkám, že o tvoji účast s hraním a následným názorem by kdokoliv stal, nebo si o ní říkal. Přišel jsi se vyblit sám sebe, protože ti to v podstatě někdo, někdy řekl jako typická Ovce a to mě mrzí. Je vás tu v republice hodně. 

        • speciesz

          Ja ale fallout 76 hral, takze..... jako ... A MAS TO!


          edit - vypada to ze jsi byl ok dokud jsem byl jen clovek s nazorem, jakmile jsem clovek s nazorem s kterym nesouhlasis tak je problem :D Je mi lito ze se tak citis a doporucoval bych necist me prispevky nebo tak neco.

          • Ilusiveman

            V tom máš pravdu, že mě ten zblelt ziritoval a že z tvyho pohledu je to názor.

             Sorry jako, ale že Bethesda udělá robustní, těžkou věc, kde se pes natáhne na nudli a jeho zcvrklej zadek vás beztrestně umlati a bude si žít svým nezranitelnym životem,  to, jsem tak nějak tušil. 

             F76 rozhodně není krok kupředu, ale do boku(nemusí bejt nutné spátny, jít dvě stezky a zkušenosti..) a Je to podle mě malinko menší srajda, co do příběhové výplně, než F4 a F3, který po tenhle stránce byly plytke, jak talíř na smazak. V podstatě F4 v1. 2 coop versio, z čehož plyne lehce.novej herní styl, kteréj jako téměř všechny dnešní hry konci zasranym farmenim. vyjma Reddead, který. To. Řeší vlastním modem a single, ikdyz jsem odehrál zatím tak. Polovic si. Razí.cestu stoprocentního zážitků. Je tam dost snad i poradnej jeden jelen pro celé kemp třeba na den.. Pro srovnání. Tohle samozřejmě u 7* záležitosti typu AC, vždy s lehkou omáčkou, nevadí. 

            Skóre 3 of 10, proč ne. Nikdy jsem neřešil skóre. Bod za opakování F4, bod za rozlohu, craft, nové speciál a bod za možnost  netradičního pseudomultiplayer prvků v bethesdi tradiční hratelnosti. 

            Teď mi prosímte řekni, fallout 4 a 3 tě bavil, tam jsi nahrál hodiny? Docela by mě zajímalo tvoje srovnání, když jsme u referovani názoru. 

            Ale  přijde mi, že hrozně plytvas energii na něco, co není tvůj šálek kávy A ses zrovna u kávy na přestávce. Já jsem chronickej looter a Nikdo nedělá to, co bethesda A můj point je  jednoduchý a řeší pouze frekvenci, Kterou mi internet zaplavil v daném období firemní telefon, jak se každý web, který jsem té doby neviděl, protlačit svůj  novej halo F76 článek až ke mě. 

             Je tu zřejmě , že tento typ hry,  vystřelila první bethesda A Opravdu jde o Drobné detaily, co tento produkt odlišují od konkurenčních produktu, ale tenhle typ si bethesda strihla první, to. Mělo. Reakci v nastenkach. Akce a reakce na  trhu. Jen si zbytek chysta pisecek, pro vlastní moneygrab a my tu máme nesmyslný haló články denně o prdnuti :) nicméně pro.me zajímave, 

            jen mě pak nakonec  udivuji určitě "tváře" A Jejich projev, coz má za následek nejasnou touhu je. Konfrontovat a zjistit proč tak činni, jak až hluboko vede ta králíci nora? Víš, tohle jsou zrovna ty získaný informace, po kterých doopravdy toužím, proto jsem Konkrétně tvůj zblebpt neignoroval tak, jak Navrhuješ 

            • Carnage666

              Říct že je to příběhově menší srajda než F3 a F4 chce docela odvahu. Ty hry sice neměli moc kvalitní příběh, ale F76 nemá vůbec žádnej... a to co je vydáváno za příběh opravdu není příběhem.

              • Ilusiveman

                Reakce na příspěvek:

                Není podle mě pravda. Kde byl ten příběh někde vydáván? Čistě od oka je tam mluvenýho textu víc. Nejsou tam ústa, která by se pohybovala v rytmu slov, ale je toho tam mnohem víc dle mě (možná stejně, ale spíš víc než mín). Příběh okolo scorched, mě baví víc, asi proto, že se vracím k činům v posledních 30 letech za frakce co začali fungovat od vybuchu bomb myslím.

                Anyway, ty jsi to očividně nehrál a já se rozhodl, že už jsem tomu tématu zde dal dost, lidé jsou stádo. Neumí se učit. Naučili se číst.


                • Carnage666

                  Reakce na příspěvek:

                  Už to stojí 411 kč takže počkám ještě a pak si to pořídim a pak budu psát to stejný co teď, budeš pak spokojenej? :)

                  • Ilusiveman

                    Reakce na příspěvek:

                    Měl bych? Spíš mě nasereš. 

                    Já to koupil na černej pátek za 1000 czk,.. nadruhou stranu ti to nemám proč nepřát, ušetřit prachy. 😉


                    Hlavní ale, aby ti ty 400 pak nějak nechyběly a neříkal mi, že to bylo navíc přesně takové, jaké jsi čekal.

                    Já tušil co dostanu, ale netušil jsem, že se k tomu budu pravidelně vracet i dál a sám. Nicméně  si nemyslím, že to je hra pro tebe, už jenom proto, že jsi se tak v hlavě rozhodl.


            • speciesz

              prekrocen limit odstavcu.... pokracovani predhoziho postu :

              Fallout 4 jsem hral presne do te doby jak dostanes power armor a podas si deathclawa asi za 10 vterin(coz je prvnich 30m hry tusim?)

              No a 76 jsem hral betu a tim jsem skoncil.

              Ale zase rikam, nemam nic proti tomuhle typu hry, ale jakmile se to jmenuje fallout tak na to proste nahlizim pres "lens" starych falloutu a vidim ze z pribehove hry se stala shallow explorace, z toho simulace minecraftu a ted tu mame bethesdi Rust ktery je jeste vic zabugovanej nez skutecnej Rust.


              Proste moje priblbly vtipy tu proste budou :D Zase si myslim ze pokud te ta hra skutecne bavi tak te nemuze rozhodit nazor nejakyho randoma na games no neee? :)

              • Ilusiveman

                Reakce na příspěvek:

                Tvých přblbých vtipů si tedy cením :D díky za názor, super (:

              • twicer

                Reakce na příspěvek:

                Nevěřim že si hrál obě hry, pokud si žiješ vtom že rust je méně zabugovaná hra.

            • speciesz

              Teda neskutecnej wall of text ale precetl jsem to.

              Nejdriv reknu ze jsem tu na diskuzi v podstate ve dvou modech, kjdyz jsem doma tak mi jde vetsinou o serizoni diskuzi ale kdyz jsem v praci u PC tak ano, priznavam, obcas trollim za ucelem rychle zabavy :x


              Ok k falloutum, ja osobne vyrustal na falloutu 1 a 2, ty hry jsem dohral asi 50x na vsechny mozny styly hrani. Kdyz vysel fallout 3, me osobne se nelibil skoro vubec, prislo mi to uz jako velka diviace oproti 1 a 2. Ale zase chapu ze explorace byla paradni a dokazu pochopit proc nekdo ma rad trojku. NV byla pecka, v jadru hry, samozrejme kdyz si odmyslis bugy.

              • Ilusiveman

                Reakce na příspěvek:

                Heh, wall of text, ale aspon jsem to nemusel dělit... já myslím, že slušná malá stránka knižky. (:

                Ano tušil jsem také tento druhý scénář, že jsi tento typ bethesdího fandy, tedy těch původních ďábly, které jsem nehrál, ale dokážu si to představit u značky KOTOR a SWTOR namísto KOTOR3. Chápu tedy i příspěvky tvého druhého já výše jako lidské bytosti, abych byl po odmlce stručný. (:


                • species

                  Reakce na příspěvek:

                  Jaj kotor, jedno z nejlepsich rpg ever made! Swtor jsem hral asi dva mesice ale jako mmo to absolutne nefungovalo a pribehova cast hry trpela tim ze se z toho snazili udelat mmo. Kdyby tak udelali KOTOR3, klasicky single... achjo. Jinak nadherny priklad :smile:
        • Maxianimal

          Copak, pořád salty z toho, že hram kterou ty a 100 dalších má rádo,  neměla ani jednu kladnou recenzi? Já bych čekal, že tě to pustí, a ono nic, čím to bude?

          • Ilusiveman

            Kdybys tu hru hral, tak víš, že většina lidí nesnáší další hráče a jedou si svůj singl, když není online parťák, s tim, že  sem tam proběhnete  okolo sebe, střílíte ve stejné budově při hledání minulosti, nebo si poměri pindiky na levelu postavy viditelném na mape. Občas je hezky další den na útesu vedle vašeho baráku vidět barák novyho souseda, čili je fakt jedno, jestli se ty  přidáš v tuto chvíli. Není to postavený na cooperaci, jen si pak dávate zrudicky 2x vašeho lvlu. Sami se potite, ale není toho moc, co revolverem do hlavy nevyřešíte

            Trochu ten gameplay nicméně platí cenu za to, že většina tvorstva přebývá na serveru bethesday.  

            • twicer

              No když si vezmu že je F76 okleštěné F4, tak bych zrovna řekl, že je kooperace a celkově online právě to na čem celej F76 stojí. Ikdyž ty si spíš asi narážel na obtížnost.

  • omiklon

    Když nebude po vůli komunitě, hned bych zorganizoval review bombing jak se patří..

    • a neni to v případě Fallout 76 tak trochu nošení dříví do lesa? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit