Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Těším se !!! Nedávno jsem přemýšlel že si jedničku z nostalgie koupím, najednou ale vidím že bude zdarma :D Náhodička.
  • Hele, jak píše autor, jednička se nijak extra neprodávala, takže díru do světa ta hra rozhodně neudělala. Byla to pěkná a příjemný hra, ale celkem spíš jednodušší, zaměřená spíš na děti, které ještě nemůžou hrát Metal Gear a jiné stealth hry.

    Kult z ní udělaly až feministky a díky nim je hra na výsluní obliby levicových herních médií a dodatečně se kolem ní uměle buduje kult legendární korektní hry. Jen na to upozorňuju, aby si mladší hráči nemysleli, že to skutečně byla ve své době nějaká zásadní pecka.

    Na dvojku jsem zvědavý.
    • V době, kdy vyšla jednička, žádný internetoví "Social Justice Warriors" neexistovali. Popularitu jí získala její nesporná kvalita (Ancel prostě umí). BGE zaměřená vyloženě na děti opravdu nebyla. V podstatě jediná věc se kterou s tebou souhlasím, je fakt, že se hra moc neprodávala. Za což mohl jako téměř vždycky špatný marketing.
  • Preed
    len aby to nebolo open world s vezami na odhalovanie mapy :D ale nie snad to dobre dopadne,povodnu hru som nehral tak si ju snad teraz doplnim :)
  • Co je na té hře vlastně tak dobrého? Příběh? Kdysi jsem hrál demo, ale pamatuji si, že mě to vůbec nezaujalo. Neukamenujte mě za tento dotaz, chtěl bych tomu dát další šanci. *4*
    • kubi-wan
      Tak pro mě to byla předevšim atmosféra, originální svět, skloubení spousty různých herních mechanik do překvapivě výborně fungujícího celku...
      Jednoduše řečeno mě prostě bavilo to hrát, bejt součástí toho světa a prožívat tam chytlavej příběh. Když jsem do tý hry šel, myslel jsem, že půjde více méně o plošinovku (ne nepodobnou třeba Raymanovi 3), o to víc mě překvapilo, že šlo nakonec vlastně spíš o adventuru šmrncnutou dalšíma žánrama... vlastně by se dalo říct, že termín "akční adventura" tu seděl víc jak u kdejaký hry, co se takhle nazývá....
      Ale určitě to nesedne každýmu, poměrně dlouho se ta hra i rozjíždí, než vytasí svoje trumfy. Nicméně myslim, že bys tomu šanci dát měl.
  • kubi-wan
    Jednička, přestože PC verze je pěkně zprasená, je tak unikátní hra, že si to pokračování konečně zaslouží...
    Ve svý době mě bohužel minula, přestože jsem si ji vždycky hrozně chtěl zahrát... po letech jsem se k tomu dostal až před rokem.
    A bylo úplně jedno, jak je ta hra stará, ten nezapomenutelnej zážitek je nadčasovej. A grafika pořád tak osobitá, že nepočítáte počet polygonů, ale prostě si to výtvarno užíváte.... to maj ovšem všecky Ancelovy hry.
    No prostě tohle by si měl zahrát každej...
  • Inquisitor
    Jeden z mých restů, tak aspoň bude šance doplnit :)
  • Lukyz
    BG&E byla skvělá hra, ale hodil by se nějaký update. Stále nechápu, proč tenhle PC port nepodporuje gamepad *7*
    • Horst_Fuchs
      Jsem zvědavej jestli to zadarmo vydají i s tím jejich legendárním patchem 1.01, kterej hru kromě pár drobných vylepšení obohatil i o fatální bug s kterým hra nešla dohrát. ;-)

      Stejný fiasko postihlo i úžasnou příběhovou FPS jménem XIII, kterou Ubisoft vydal shodou okolností zhruba ve stejný době jako tohle. Nápravu dalším patchem zjednali až po více než roce, Ubisoft a jejich technická podpora byly prostě špica už tehdá. :)
      Ubisoft bohužel nakonec značku XIII poslal navždy k ledu a dnes se k ní ani nehlásí, neprodávala se zřejmě podle představ Ubisoftu.
      *16*
      • Dá se XIII vůbec ještě někde koupit?
  • Ubisoft. Bude to stejná s*****a jako vsechny jejich hry za posledních 5 let.
    • Za posledních 5 let vydali minimálně Rayman Origins a Legends, takže všechny Ubi hry za posledních 5 let mrdky rozhodně nejsou, a pokud to nebudou dělat stejný patlalové co Assassina a Far Cry, má to podle mě celkem potenciál.
    • Krescz
      tak nejak, usetrete si zklamání a vubec nedoufejte, z toho bude neco víc nez vylez na barák odemkni mapu a osvobod body X a Y *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit