Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pár oblíbených autíček mi tam chybělo, jinak supr. Podle mě jde každej model vytunit na maximum, tak třeba chiptuning, viděl jsem, že na http://www.mereni-vykonu.cz/ zvedaj výkon u běžných aut, tak proč ho ještě více nezvýšit u sportovních? Rád bych viděl ještě víc vytuněný Lambo:)
  • Kde je ten sasek, co mi v minule diskuzi k tehle hre tvrdil, ze tam nejde nesmyslne udelat z kazdyho auta offroad? Ten Mustang, Challenger a Camaro na tech megakolech (a tim padem s asi o 50 cm zvedlou svetlou vyskou) jsou jako normalni?

    LOL ... Arkady mi nevadi (ba naopak, kdyz jsou dobry), ale tohle je fakt demence a kdo vymyslel ten koncept, tak byl dobrej mimon.
    • Heh, dobre ses ztrapnil :D
    • já bych si spíš chtěl představit třeba to Lambo jako offroad
      • http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_LM002

        a myslim, ze ta znacka zacinala puvodne jako vyrobce traktoru, takze by ti mela vyhovovat *5*
    • A on nejde z camara udelat offroad? Sry kamo, ale jedna se o jedno z nejvdecnejsich aut na predelani na off-road, dokonce monster trucky. Internet je toho plnej. Porozhlidni se.
      • Ja vim. Btw. Monster truck postavis z cehokoli (je to kastle z cehokoli postavena na silenym trubkovym ramu). Ale neprijde mi to uz jako tuning ... postavis z toho proste jiny auto ... Me se tenhle koncept proste nelibi. Nevadi mi ze se tam jezdi i mimo silnici, ale Tak nejak bych prave cekal, ze si budu muset vybrat, jestli si poridim normalni auto a tim padem do terenu moc nemuzu, nebo Off-Road a tim padem to bude na silnici na prd. Prislo by me to jako zajimavy prvek k rozhodovani. Ne, ze si koupim normalni auto a kdyz me chytne blba, postavim z nej Off-Road. Ale je to jen muj nazor a neni nutno s nim souhlasit *3*
        • to že ti to nepřijde jako tuning, ale neznamená automaticky že je ta hra vymyšlená dementně, demence je tvůj jednostraný pohled u hry která se ti vlastně očividně ani moc nelíbí
          • Ale vsak to ja presne rikam, ze se mi to nelibi (koncept).
            Proste mi ten koncept nesedi. Prijde mi to sci-fi (jak casto vidis takovy auta v provozu). Treba TDU se mi libil, ale tohle mi nesedi. Vubec mi tam nevadi ty pickupy a podobne ... proste mi tam vadi ty sileny hybridy udelany z normalnich aut. Vyjadril jsem svuj nazor. Mozna ne nejvhodneji, ale to je asi tak vse. Z mojeho pohledu uz tam jen chybi aby z toho sla udelat lod/ponorka (a ano, vim, ze existuji auta co umi byt lod a vim, ze James Bond mel Lotus Esprit, co se umel promenit v ponorku *3* )

            Edit: ten jsem na YT nasel 350Z s kolama jak z traktoru a snorchlem na kapote (v The Crew - ne v realu) - to je prece naprosto v pohode *1* (nerikam nemozny)

            Edit2: Technicky je mozny vsechno http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/awesome-delorean-4-x-4-monster-truck-might-travel-back-in-time .... ale to nemeni nic na tom, ze postavit takovyhle auto mi prijde na palici i v realu. Nemusi se mi libit vsechno, ne?
  • MARTASLJ19
    Ubisoft posledné roky robí len shity a ryžuje svoje značky. Watch Dogs čisté klamstvo, Division vyzerá že ide v klamlivých šľapajách. Vydá len vylepšený tretí diel Far Cry. AC ryžuje ako o život...Ubisoft sa mi môže strčiť tak doprdele. A to ešte nevravím o tom ako sa správa k PC-hráčom a ich neoptimalizáciou ich hier.
  • victor
    Jaký má smysl dělat jen další dobře vypadající závodní arkádu z mnoha , když PC pulikum prahne po simulátorech ?
    Obávám se že tvůrci jsou k PC hráčům hluší . Co je to za tuning , když už jsme tu měli Street Legal Racing Redline (hru s obrovským potenciálem , ale s enginem na hranici použitelnosti) ? Kdo stojí o tuny vznášedel , když se tu rýsuje Next Car Game ? Kdo k čertu vlastně chce prohánět vysavače s jednoklikovým tuningem po anonymních tratích ? .... Já teda ne !

    PS: Vzpomene si někdo dneska ještě třeba na takový FUEL ? ... No možná , ale taky ta hra byla jen arkáda , tak proč by se měla zapsat do paměti jako jedna z her s vůbec největší herní plochou že :/ .
    • Na simulaci mam GTR Evolution, obcas si zajedu Grid Autosport,(jenom okruhovy sampionaty) a kdyz se budu chtet vyblbnout v open world zahraju Crew, co na tom nechapes? Me se beta libila, hraju jenom na volantu a jizdni model me neprisel nijak hrozne. Chtel sem si Crew koupit ale to co dela posledni dobou Ubisoft me od koupe odrazuje. Uvidime jak bude vypadat plna verze, co se zmenilo a na kolik snimku hra pobezi. Jinak simulatory chce hrat tak s bidou 10% hracu. Ale jak rikam me bavi vsecko, zalezi na co mam chut.
    • FUEL hraju furt a líbí se mi moc :)
    • myslim, ze priznivcu simulace je ve vsech smerech minimum... je to jak se vsim hardcore, tudiz mluvit za vsechny pc hrace v tomhle smyslu je ponekud liche...
      • Zase když si vezmu třeba první CMR Dirt (další jsem nehrál tak nebudu soudit), tak tam byl podle mě slušnej kompromis. Pro bežný hráče se prostě pozapínaly všechny asistenty, auto se nechalo ve výchozím nastavení a byla to v podstatě arkáda. Pokud chtěl někdo víc, tak asistenty povypínal, auto se začalo chovat mnohem zajímavěji a bez vhodného nastavení prakticky všeho se skoro nedalo udržet na silnici a ačkoli to uplně simulace nebyla, rozhodně to byl dobrej zážitek, kdy už naprosto nemělo smysl přemýšlet nad hraním na klávesnici, a sáhnout po gamepadu (kde dramaticky pomohly analogové prvky), nebo ideálně po aspoň trochu kvalitním volantu byla prakticky nutnost.

        Jedna hra, a na svý si přišel každej.
  • Nevíte jestli bude možno hrát napříč platformami?
    • species
      ty jsi srandista :) Konzole nejsou kompatibilni ani mezi sebou a ty bys chtel kompletni kompatibilitu napric platformami? :D

      Je to nadherna predstava, ale NE, bohuzel tohle mozne nikdy nebude.
      • si myslim, ze ciste technicky to nemuze bejt zadnej problem, ale aby se dohodlo ms a sony, to uz chce kumst
      • victor
        Ale neboj , jednou to přijde .... ( chudáci my na PC co všechno nám povinně zakáží .... )
        • Sithard
          Albion online bude totalni multi platform (pc, mac, konzole, tablety, mobily) a vse v jednom svete.
    • Mato1987
      na 100% nie.
  • Nechápu smysl této hry pro konzolisty... Nevím zda je to přesvědčí aby přestali hrát Forzu či Driveclub... Chápu nás PCčkáe zase dostanem odpoad co nebude optimalizovanej... tak my se s tím asi spokojit musíme...
    • Firmy, které dělají špatné PC porty jsou oprovrženíhodné a nezaslouží si nic jiného, aby jejich produkt skončil jako absolutní propadák, jenže to se nestane, protože to pořád někdo bude kupovat, bez ohledu na to, že to třeba odpad je a na PC jsou HW požadavky naprosto neadekvátní technické kvalitě.
  • Mato1987
    Hra vyzerala naozaj nádejne, no po tom čo autori ohlásili, že bude mať mikrotransakcie a bude sa jednať o závodnú mmo hru, a najmä potom ako som si ju v tom časovo obmedzenom deme čo bolo koncom júla aj zahral, tak som od nej dal ruky okamžite preč. Je škoda, že sa vývojári rozhodli, že je pre nich kvanita dôležitejšia ako kvalita.
    • Ristoro
      A fyzika aut od začátku vypadala divně a v betě jsem se přesvědčil. Souhlasím s tebou.
      • kejo
        Fyzika bola fajn na arkádu. Hralo sa to dosť príjemne, mne osobne to pripomenulo staré dobré časy Underground 2 a Most Wanted.
      • Co jiného říct, než holt Ubisoft.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit