Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

    za mě hodně špatné. Odklad upgradu pro nové konzole je rána i pro ty poslední, co v ně na konzolích věřili. Lži, lži a lži. 

    • Kdyby vydali zmršený update, tak je to v pořádku, že?

      Odklad = špatně

      Vydání = špatně

      Upřímnost = špatně

      Asi lidem prostě nerozumím... Připadá mi to jako v práci, cokoliv člověk udělá, je blbě :)

      • Corvus

        Přesně tak! Ještě že na PC je to naprostá parádička! :-) Naprostá spokojenost. A až to odladí úplně, bude to dokonalý masterpiece. Zaklínač 3 se ladil roky... a jaké je to pecka.

        Je to totálně přefouknutá bublina.

        Stačí se podívat na ty největší AAA hry a open worldy do historie, jaké měly (mnohem větší) problémy na startu. Viz níže kolega uvádí pár příkladů. Za sebe dodám: Red Dead Redemption 2 na PC (nehratelné 6 měsíců). Horizon: Zero Dawn na PC (pád do widlí snad u každého PCčkáře) - tuna patchů. Skyrim? Ani nemluvím :-D Atd. apod. Konzolstům jednou za 30 let nejede něco hned jakmile hodí placku do mechaniky a je z toho mezinárodní aféra a la Černobyl. :-D LOLec.

      • lito

        kde je ta upřímnost? Ten člověk před vydáním tvrdil, že bugy jsou těžko pozorovatelné a konzolovky běží krásně, pak slibovali update na jaře pro nové generace, pak přišel ten fail CP2077 do obchodů. Následně jsi měl možnost refundu do 10. ledna. Teď po 10. vystoupili, že update přijde až na v druhé polovině roku(čti konec roku). Ty musíš být fest naivní, jestli v tomhle vidíš upřímnost. 

        Za mě je nechutný.

        Odklad = špatně - samozřejmě, neměli oznamovat vydání, když měli 10% všeho, čeho slibovali.

        Vydání = špatně - samozřejmě, vydali nefunkční zmetek

        Upřímnost = špatně, upřímnost neexistuje v tom videu, jen další damage control a lži.

        • Jedna polovina konzolistu na base PS4 hlásí normální hrani a druhá půlka nehratelný hnuj a dávaj refund...

          Tak jak si pak má člověk vybrat.

          Nevím jestli jsi si pustil to video, ale říkal tam že se rozhodli tu hru prostě vydat i když to dopadlo jak to doapdlo...

          Slyšel jsi to někdy od Bethesdy, EA atd atd? Tak na tebe prděj ještě daleko víc...

          • twicer

            To víš, skupinové kamenování vždycky chutná lépe. Půlka hraje vesele stím co má, druhá vyžaduje něco na co ten hardware nikdy neměl.

            V minulé generaci hráli konzolisti ve valné většině spokojeně na 30fps (i méně) a bylo slyšet jen mlaskání a chrochtání, 

            Teď s novou generací jim někdo ukázal že hry dokáže frčet i lépe, tak teď podobné kvality vyžaduje ta masa i u starého hardwaru za 5k.

            Lidi nikdy neměli soudnost a tohle máš jen jeden z mnoha důkazů. Je spousty herních studií které se ztoho nevyhrabají ani po roce od vydání.

            PS: Ale co si budem, CDprojekt to docela podcenil a už bylo potřeba aby zas dostal někdo přes prsty, tak jak v dobách Battlefront 2, osobně si myslím že CP77 bude mít podobný osud.

          • lito

            to jsi vzal panebože zase kde? Jestli jsi nějaký fanboy, tak řekni rovnou, ať s tebou neztrácím čas. Jediní, co hlásí, že je to někdy ok, jsou majitelé PS5 a Series X.  Na base verzích je to pořád mizérie.

            https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2077-cyberpunk-2077-how-bad-is-last-gen-performance-and-can-it-be-improved

            Tady máš o tom článek. Hra schytala na PS4 tolik trojek, že jsem to u žádné AAA hry dlouho neviděl.

            Nikdo z Bethesdy, EA, Ubisoftu a Activison si nedovolili to co CDP. Tak se uklidni a šoupej nohama.

            • matejhanc

              ředkev

            • Derp_1337

              Pěkně kecáš. C2077 je hratelný i na PS4 Pro a Xbox One X. Nepřekrucuj informace, že to je hratelné jenom na PS5 a Xbox Series X.


              A jen tak mimochodem Still242 říkal pravdu. Spousta lidí dohrála C2077 na base verzi konzolí (sice se občas potýkali s lagy a propady FPS, ale prý to bylo "hratelné").

              Osobně znám někoho, kdo to dohrál na základní PS4 a ten člověk tvrdil, že to nebylo zas až tak špatné a dalo se to hrát.

              Takže není to tak, že 100% konzolistů PS4 a Xbox One to mělo nehratelné.

              • Reakce na příspěvek:

                Tak to je pecka že hra za 60€ je jakz takz hratelna tak to si CDP zadnej hejt nezaslouží :-D to za chvilku budem vývojáře obhajovat i za to ze je to barevný a hejbe se to ne?

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Víš, v jakém stavu vyšel TES5: Skyrim??? Třetina lidí si ani nezahrála prvních pět minut hry (ta slavná jízda na voze).

                  Pamatuješ si vůbec, kolik mělo v sobě bugů GTA5??

                  A nebo takový Fallout: New Vegas?? New Vegas trpěl hromadou bugů a spousta lidí ho proklínala kvůli crashům a zničeným save slotům. Přesto dodnes spousta hráčů považuje New Vegas za jeden z nejlepších dílů.

                  Na Wiki je dokonce celá stránka dedikována těm NV bugům.


                  A chceš snad říct, že se ty zmíněné hry měli propadnout do pekla kvůli bugům? Že je dnes nikdo nepovažuje za téměř legendární hry??


                  Jo, bugy jsou špatná věc a CDP si zaslouží dostat přes prsty. Ale zase není důvod to přehánět a hned tvrdit, jak jaký je to debakl 1/10.

        • Derp_1337

          Tak na PS4 Pro a Xbox One X to jede v přijatelných mezích.

  • Tomu fakt nevěřím ,tak že na základě jeho/ jejich rozhodnutí a úplně špatného marketingu byli vývojáři cca rok v crunchi a teď sorry jako .?? Už to neuděláme ,to už jednou tvrdili.Vydali hru před Vánoci ač moc dobře věděli , že ta hra je na některých platformách nehratelná , protože = více zlotých.

    Next gen je docela k smíchu , do teď byly informace takové , že bude z kraje roku , plno lidí si hru nechalo kvůli tomu a teď musí čekat skoro rok a refound nám skočil 10 ledna. Hmm tohle určitě nešlo říct dřív...

    Tohle k tomu krásně sedí

    https://youtu.be/1oN5v0mcTMs

    • Derp_1337

      Hele, nejsi náhodou TheGGG ??

      Nevěřím, že se najde druhá osoba na tomhle webu, která věří, že "kritika" od AngryJoe je "objektivní".

      AngryJoe je primárně komik a rozhodně ne recenzent snažící se "objektivitu".

    • JohnyTheZik

      AngryJoeShow ma asi tak stejne relevantni kritiku jako CinemaSins.

      • Proč?

        • JohnyTheZik

          Protože je to v první řadě bavič, ne recenzent. Ten charakter, kterýho hraje, je postavenej na kritice, a ta kritika je dost často tak vyfabrikovaná, že to pomalu ani nedává smysl.

          • Souhlasím, že je to komediant ale rozhodně umí pochválit dobrý hry a jeho kritika mi nepřišla nikdy neoprávněná.

            Když se podíváte na jeho kritiku CP2077 tak ty věci které kritizuje nejde moc rozporovat. Navíc Joe je fanoušek witchera a CDProjektu a sám říkal, že ho to strašně mrzí jak Cyberpunk dopadl a já s ním musím souhlasit. 

            Myslím, že za 60$ si jako zákazníci zasloužíme víc. Stačí si přečíst článek od Jasona Shreira, kde zpovídal na 20 zaměstnanců CDPRJ a je jasný, že ta hra je fail

            Nevím no, prostě si myslím, že si obecně hráči zaslouží lepší hry. Vždyť každá druhá hra která dnes vyjde je stěží hratelená, netstovaná a špatně optimalizovaná. Tohle by si v jiném odvětví nedovolili. Joooo sorry pane, tomu autu občas upadne kolo. Kola co budou držet vám namontujeme za půl roku.

            • JohnyTheZik

              Viděl jsem zhruba 20 minut a naprostá většina těch věcí se vztahovala na ps4 a hodnocení kvality portu pro mě jako PC hráče není moc relevantní. Nelíbí se mi to, ale ta hra samotná kvalitní je (podobně jako fail vydání arkham knight nebo gta iv na pc neovlivní kvalitu na primárně vydaný platformě - konzolích).

              Další minutáž byl rant na bugy a to, že si to hráči nezasloužej, a pak jeho očekávání funkcí, který ve hře nejsou. CDPR si za to do určitý míry rozhodně můžou sami, ale hodnotit funkcionality na základě 5 let starejch prohlášeních prostě není moc objektivní. Krom toho samotná hra ve vývoji ani tak dlouho neni (“game developed for 7 years” není pravda).

              Taky bych si přál odladěnější vydání, nicméně já na PC za tu cenu dostal rozhodně odpovídající produkt. Mám v tý hře 40 hodin a vyjma dvou skutečně gamebreaking bugů tam toho mám minimálně rozbitýho. 

              A ano, vývojáři teď samozřejmě hřešej na to, že hru můžou odladit po vydání. Popravdě ta analogie s autem je trochu mimo vzhledem k tomu, že musíš jezdit pravidelně na STK, v horších případech do servisu ^^. Teď už jsou hry prostě vydávaný jako služba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit