Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ozil z mrtvych!! takze to potrva este tak 6 rokov :D
  • to si ještě počkáme, dosud neuvedli ani jeden screen Xenu a ten udělat taky potrvá ;)

    nicméně hl1 sem dohral tak 15x :D takze si tento remake s chuti dam

    zkousel sem i par alpha verzi s par mapama bez pribehu animace a cehokoliv a i tak se mi to docela libilo.
    • Xen neukazují záměrně... Už je taky hotovej.
  • Jak tady píšete, že byste za to klidně zaplatili - to je trochu problém, protože podle licence nemůžou využívat Source engine komerčně - to by se museli nejspíše domluvit s Valve a to by se pravděpodobně nepovedlo, vzhledem k tomu, že jim Valve moc nefandí - třeba jim zakázalo použít název BMS, takže to bude jen Black Mesa.
    • oni jim Valve nic nezakázali, jednoduše se s nima domluvili a to po dobrém. Vidíš snad, že by Raminator někde vyřvával/a že jim něco někdo zakázal?
    • Valve jim fandí, BMS zakázalo jen kvůli tomu, aby to prý neznělo jako komerční produkt nebo tak nějak a že Source je jejich registrovaná značka. Nic víc, nic míň. Valve je jinak obdivuje a dokonce je jednou dali do zpráv na Steamu...
  • At jsem zastancem HL, a dvojka je pro me nejlepsi akcni hrou, ktera kdy vysla, myslim si, ze pokracovani se nikdy nedockame, ocekavani je tak tak velke a Valve se boji, ze by se zaverecnym dilem neudelali dalsi herni revoluci, takze to radeji nevydaji vubec, velka skoda, kdyby to alespon chlapsky priznali, ze se na to vybodli, ale oni stale mlzi a verne fanousky trapi, jsou to sv*ne *12*
    • ty degeško ved gabe už asi pred mesiacom vyhlásil že na "Ricochet 3" sa pracuje už dlho, ale vkuse to menia a preto ani nedávajú žiadne info lebo sa koncept mení z mesiaca na mesiac.. ježiš tento flame zbytočný..
    • A napadlo te trebas,ze praveze proto,ze chteji opet rozvirit stojate herni vody necim prelomovym je tim duvodem,proc to tak dlouho trva?
      A stejne tak nechcou nic prozrazovat dopredu,protoze pak muze nastat situace,zenebudou schopni dostat vsem slibum a fanousci pak na ne budou akorat nastvani,ze nedodrzeli to co nakecali.Nemluve o tom,ze je to pak omezuje v tom,kdyz se rozhodnou delat zmeny.
      Vazne nekdy tyhle ubrecene komentare nechapu.
      A uplne nejlepsi jsou prispevky typu "to uz je moc,HL3 uz me nezajima a hrat ho nebudu" pricemz ve chvili,kdy ta hra vyjde,budou mezi prvnima,kdo to bude hrat.
      • Jak jsem napsal za mě platí že rozhodně nebudu mezi prvníma kdo to bude hrát .....já už jsem se nahrál za těch 13 let opravdu hodně .....a pro Tebe platí aby jsi mne už nikdy nedával do pytle s ostatními lidmi ........vůbec nevíš o co jde ......a je to na Tobě poznat Ty nejsi hard core oldshool player.....a s mými odehranými hodinami spíše stovkami hodin se nemůžeš rovnat!!!! Už nikdy za mne nemluv a nic nepiš pod moje jméno!!! rozuměls???? Jedině až odehraješ stovky hodin na Adrenalin Gamer modu a budeš mít nick který budu znát potom můžeš vůbec promluvit....
        *-_Demoniac_-*Net_demon* kdysi aka GoD Guardian of Time *16*
      • DangerousDave
        podľa mňa určite už na nástúpcovi pracujú (či už bude mať trojku v názve alebo nie) popri Dota 2 a Portal 3... tiež dúfam v zásadné zmeny v engine ktorý už výrazne zaostáva napriek kontinuálnemu vylepšovaniu. Času i zdrojov majú dosť tak nech to stojí za to.
      • jn treba neco jako DNF :D
    • Je to pravda , už mne nebaví čekat na nějaké obrázky a blbosti na twitteru Valve fail už dávno býval jsem do HL zamilovaný měli jsme i stránky o HL 1 ale už mne to nezajímá jsou to blbosti přesně tak uteklo moc vody a Valve pohřbilo jednu z nejlepších her na světě ....to se povede málo komu na to už opravdu potřebuje člověk poradit aby to zvládl.......na BMS čekám od první chvíle co to začali dělat a jak to dopadlo???? Nemá to prostě smysl ......
  • Nevim, jestli tuhle hru nový mladí hráči zvládnout. Nejdu se tu prostě tlačítkem schovat za židličku a čekat, až staticky stojící nepřátelskej panduláček začne přebíjet, aby mu v 0.005s uštědřil headshot, nebo mu po stisknutí jednoho tlačítka ve fajn animačce zlomil vaz. Co si počnou, až po nich vojáci začnou házet granáty a obkličkovat je. Až zjistí, že skutečně žádný autoheal tady nefunguje. A to nejhorší, aby náhodou v té velké místnosti nezabloudili.... :-)

    za ten remake bych i nějakou tu stovky klidně dal
    • ked to vidim zacinam si misliet ze som jediny mlady co hra stare pecky ktore maju viac rokou ako ja.
    • Thorleif_cz
      O tomhle projektu jsem sice před nějakou tou dobou slyšel. Ale tak nějak se mi vytratil z hlavy. I pro mě je první Half-Life jednou z nejlepších FPS vůbec a klasická hratelnost, atmosféra mu zajišťujou podle mě atraktivitu i nyní. Už aby to bylo, i když mě druhej HL potěšil, tak tuhle "reanimaci" si dám sakra líbit!

      Edit: Pokud to vyjde, tak bude legrační číst příspěvky od "moderních" hráčů, jak je to po stránce hratelnosti zastaralý, jak jim to hází klacky pod nohy, že se to nedá hrát... :D
    • Mladí hráči dnes vůbec neví co to je pořádná hra pořádný boss a pořádný skill to už je prostě pryč........kdysi dávno to všechno mělo smysl a já byl hrdý a pyšný na to že jsem hráč počítačových her .......všichni jsme byli ale to už je pryč....
  • Osm let, osm obrázků. Half-Life vyšel kdy:)? 98 .)
    • Táákže,Half Life 3 vyjdu roku 2018 *1*
    • Tohle si mínuska nezaslouží. Je to holá pravda. Nevěřím, že to kdy bude dotažený.
  • Amylee.Anderson
    BM neni ani zdaleka mrtvá :) Nedávno vyšel rozhovor, na twitteru jsou docela aktivní a přibylo toho za poslední dobu docela dost. Strašně se na to těšim, jak na to tak koukam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit