Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud někoho urazí něco co někdo napíše v online videohře, tak by tu hru asi neměl hrát. Úplné vypnutí chatu se zdá jako lacinný alibismus of Blizzardu aby nemuseli řešit všechny ty stížnosti uražených, že někdo napsal, že tenhle je lama a tenhle dělal co s matkou atd..
  • Jason_dinAlt
    Upřímně řečeno, možnost vypnout si celý chat ve hře, kde převážná komunikace spočívá v tom, že jeden bambula nadává druhému a pak na sebe štěkají jako psi, je z mého pohledu velmi pozitivně vítána.
    Holt bude to možná za cenu toho, že uniknou nějaké užitečné informace.
    Jak je člověk už trochu starší (40+), tak mu tihle vykřičení hráči už začínají trochu vadit.

    S oblibou říkám: "Umět vyhrát není zas takový problém, chce to jen trochu toho tréningu. Ale zvládnout prohru je překvapivě daleko náročnější."

    Co jsem kdy hrál online hry, tak jsem se také potkal s lidmi, kteří záměrně kazili hru ostatním, ale to bylo spíše jen vyjimečně. Skoro vždy je to jen o tom, že všichni se snaží vyhrát, ale někteří to prostě ještě neumí a teprve se to učí.

    A komu méně zkušení hráči vadí si holt musí najít nějakou stálou partu se kterou bude pravidelně hrát. Nebo raději nehrát vůbec a jít se vydýchat ven na čerstvý vzduch,
  • Sithard
    Moc tu funkci nechapu.. Od kdy je pro hráče tak složité zmáčknout při hře TAB a kliknout na ikonku chatu u hráče kterej jen nadává ? Kompletním vypnutím chatu kolikrát spíš zneprijemni hru ostatním tím ze pokud někdo napise taktiku nebo jen blby rozložení top/MID/bot tak o tom nebude mít ani páru.
  • Tak a ted si ti hraci, co si v klidu farmi CELOU hru jen mobiky, jeste vypnou chat. Aby je nikdo nerusil a meli pohodicku. A ostatni lidi, kteri chteji vyhrat, ale nemohou, protoze v teamfightech jim stale jeden clovek chybi, no ti maji smulu. *11*
  • Moznost vypnuti chatu by mela byt zakladni funkci v kazde online hre. Jen se snazi nalakat hrace, kteri kvuli podobnym bezmozkum prestali hrat dotu/lol ( a neni jich podle me zase tak malo, jelikoz jich z okoli nekolik znam ).
  • Je to cca rok co jsem po dlouhe době zapnul Battlefield heroes a jeden blbeček mě nazval gayem a noobem jen proto, že jsem se opovažil vlézt do tanku, tak jsem mu svou chabou angličtinou napsal, že BFH jako každej BF je hra s vozidly, jenže jsem dostal odpověd že pro něj ne.... *1*
  • mne by stacilo 1. aby tam nebyly rusaci a vsichni co pisou azbukou, to jsou ti nejhorsi NEspoluraci!

    a za 2. aby matchmaking nedaval hrace co to poprve zapnou k lidem co maj level 40...
  • To jsou problémy....

    Pak to vypadá jak to vypadá. Harantovi někdo začne nadávat on se urazí a nutí firmu k omezením anebo v případě života nutí politiky aby něco dělali.

    Dříve (a není to tak dávno), tohle lide prostě přešli. Hlupáky ingnorovali a nepodělali se z urážek jako je tomu dnes. To bylo skvělé a tvořilo to charakter. Nepodělat se z každého hulváta a nepředávat problémy na další a nežalovat každou kravinu...Zoufalé. Aneb on to vyřeší někdo jiný a já budu hlupák dál a budu si na vše stěžovat protože to je tak jednoduché...
    • Jack1947
      Ano, ano hrál si hodně online her co kdybysi byl na tom místě toho haranta? *7*

      Více harantů ti zkazí chut hrát, když tě budou neustále posílat do hajzlu a zpochybnovat tvůj postoj ke hře tvé schopnosti...ignorovat se dá toho hodně ale když je to časté je to otravné.

      Chápu že člověku bouchnou nervy když prohraje, vyhratelný zápas ale kdo se neumí chovat by penalizován měl. Nechám si kazit hru budu ho ignorovat? to nepomůže, prostě bud se naučí chovat nebo nazdar.
      • neřešil jsem to / vrátil jsem jím to tak, že jsem je vytočil a poté měl z toho radost.

        To je zprávné a dá to něco navíc. Ne samé zákazi a uměle tvoření světa takového jaký není. Stejně jako super soukromé školy, kde máš uniformu, vlastní park atd. a nikdy tam nepotkáš někoho z "venku". Pak na takové člověka někdo štekne nadávku a nadělá si do kalhot. V horším případě, tě označí za barbara a bude prosazovat tresty atd...klasika.

        Má se zažít vše a vyzkoušet vše. Formuje to charakter. A nějaký hulvát v imaginární hře mě nemůže nijak vytočit. Jestli ano, tak to je moje chyba, že jsem se nechal a podleh jsem. O tom to je.

        Přijmout realitu a naučit se v tom chodit a ne zakazovat vše, jen abych měl tu realitu jinou i když taková stejně není.
  • Jack1947
    Vyřešil by to nějaký ten report ale promakaný - dám příklad třeba SMITE , projede se zápas ne mojí vinou a ještě dostanu privátní message plné nadávek ve španělštině... potom i žádost přátelství od jiného atp... *15* , no ale je pravda že to znechutí nejvíce když se začne pak každý obvinovat nevím jak zde ale ve SMITE je report nedomyšlený a reportuje se stále - takže normálnímu hráči se pak kazí jakoby status. Jsou tam jen 4možné důvody navíc...

    Hlavně se rozmáhá to že se nehraje na týmovou hru a vlastní prospěch je důležitý pak když někdo trochu "zafeeduje" hned je ohen na střeše. Report na AFK není taky nejelepší viz SMITE je za to 7denní ban a není to nic příjemného třeba vám spadne hra a nestihnete to do 10minut. + Dezerce.

    Nemá nejlepší, nevím kolik hráčů ban dostalo... vrchol je co jsem četl dementti kazící hru v League to už je pomalu asi na přesdržku. Občas si řikám i v normální hře, jestli ten pot a usilovná práce za to stojí když dostanu tým blbců ( s novým updatem funguje dobře matchmaking) třeba blbci ne ale nezkušení.

    Jinak nadávání není jen u MOB - nedávno jsem hrál po druhé Insurgency a tam je Votekick no a když se nškomu nelíbí někdo tak ho vykopnou je to až do té míry že to lze i udělat natrvalo. Potom by tam se neměl používat Teamspeak ( nebo obdoba) víme proč to v COD hodně nepovolovaly... a opět je to něco co hru zkazí at už nadávky hlasem nebo v chatu - SMITE se dá blokovat no... hráči asi tam je blacklist nevím jak tady. Problém je kompetitivnost když je hra o a o něco jde a vy se odchýlíte - nebo vám to nejde, můžete si užít nadávky, výhruřky a přání smrti. Nejhorší je vysvětlovat že když se budeme zaobírat tlachem určitě se to zlepší... erm ve SMITE je CURSE naštěstí je to vyplé když nemáte curse zaplé. Stačí mi ten obsáhlý chat.

    Prostě hra ve které převládne osočování, napadání a různé jiná invektíva se stává nudnou, "děcka" to berou vážně a pak to tak dopadá. Nezajímá jen nic jen oni jsou lepší jak svět takže at si hrajou sami a ostatní si hrajou s hráči co hrát chtějí. Ne se hádat.
    Omlouvá se za obsáhlejší text ale jak se říká dostal jsem psavou a hned jsem se rozepsal. *1*
    • jaké je smite? tady se o tom nepíše. tady jen kopírujou pr, to znamená že zde máme jen články o blizzardu
      ale je fakt že moba her je mnoho takže by se hodilo udelat nejaký prehled a srovnání (ale chápu že to by vyžadovalo jistou práci a ne jenom hodit pr sdelení do google translatoru)
      • Jack1947
        Ted jsem dostal notifikaci do další MOBA hry v browseru... SMITE je zábavné jenže je to o týmu a když všichni hrají tak jak mají je to ok... více mně trápí že ta hra dost často laguje a pak se hraje blbě.

        Navíc když začínáš projdeš si tutoríál nebo potom i COOP abys ze začátku nebyl nepohodlný.

        Důležté je i naučit se správně využívat items -aby tě nenazývali trollem což už jsem takto byl nazván a potě mi v privatemsg napsal jeden týpek že sledoval mé zápasy, viděl že nefinišuji itemy a kupuji si další a další a pak nemají moc účinek. Ano opravdu je tam dost lidí co pomůžou, těm ostatním je marné psát... pak taky není to nejoptimilizovanější hra a je tam dost efektů na 8800GT na max jsem měl docela problémy. Pokud máš nic moc net možná bys to radší neměl hrát protož lagy by mohli být neúnosné.
        • V SMITE je to veľmi jednoduché. Stačí sa vyhnúť módu zvanému Conquest, čo je klasický moba mód. Tam je totiž najväčšia koncentrácia takýchto ľudí čo kazia hru svojim správaním. Ja hrávam SMITE skoro rok a pol a Conquest zápasov som odohral asi 5. Samozrejme, že aj v ostatných módoch sa stretneš s takýmito ľuďmi, ale v podstatne menšom množstve. Ide o to, že Conquest mód sa bere strašne vážne, zatiaľ čo tie ostatné sú skôr for fun. A to je to čo ja od hry takéhoto typu očakávam: FUN!
          • Jack1947
            No nevím, já osobně nemám zas tak často fun. Bud to zkazím já no prosím ale na first win of the day je teda hrůza bud dostanu blbce ( nový matchmaking systém) nebo tak... prostě je to nudnější a nudnější a když hraju další zápas s tím že asi prohraju tak je to blbé... tohle za zábavu zas tak moc nepovažuji no.

            Proto to nehraju každý den, dost to omrzí když to zkazí každý 3 zápas a člověk nemá čas hrát kvůli vyhrání celý den. Ano, surrender jen když souhlasí minimálně 3 další hráči.
          • Este jedna vec je v SMITE super, po iekolkych minutach sa da hlasovat o "vzdani sa".
            Lebo v Dote obcas clovek "hra" zbytocne aj pol hodinu, lebo protihraci sice maju totalne navrch ale lestia si svoje ......
            Zdrzuju atd. Hroza.
  • místo tohoto by meli premyšlet jak porešit nooby kteri neumejí hrát

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit