Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je mesic po vydani, velky (skoro) vsemi milovany blizz skliboval uvolneni starter edice - KDE JE??? budem na ni cekat 12 let jako na III nebo alespon jednou hodlaji slib dodrzet?
  • Když to tak všude čtu, myslím, že se v Blizzardu mohou radovat... mají slušně nakročeno ke korporátnímu diktátu v oblasti her, jako Coca-cola Company v potrav., resp. nápojích a to je oč tu běží, nejde o hru jako takovou, štve nás "fungování světa" a slepost některých k finálním důsledkům takového počínání. Doufám jen, že nebyl ničí zájem na tom dopracovat to do takové stavu, kdy se místo normální diskuze, kritiky (sebekritiky) a svobody začneme hádat a zapomínat na důležitější věci. Nejvíc mě na D3 vystrašilo, když jsem si uvědomil, že se jim podařilo ještě ten "herní heroin" vylepšit.
    • Doporučuji nastudovat řečnickou metodu "šikmá plocha" aka hyperbola. To tu předvádíš.
      • Napsal jsem svůj názor, reaguj prosím k obsahu toho, co se ti na něm zdá/nezdá... o metodě si pokusím něco přečíst, jinak to o čem mluvím ukáže stejně až čas. Mohl jsem to napsat jinak, ale napsal jsem to tak, jak to vnímám, resp. cítím při pohledu na sebe zvnějšku, jakožto člověka/hráče. Už jen "to, že tu něco předvádím" mi přijde provokativní, ale respektuji to a beru to jako subjektivní pocit z tvé reakce. Vlastně dík, alespoň je nějaká, mnohdy diskutující ani nereagují
  • Nevim co tu resite. Blizz nikoho nenuti aby Diablo3 hral ani aby pouzival aukci.
    Osobne zadne z problemu co zde pisete jsem nemnel a hra mne stalr kralovsky bavy.
    • Ono.. nenuti, ale uvediem moj priklad, hravam denne tak okolo 3 hodiny, cez vikend dlhsie. Na NM som dostaval sodu od Izualaa to tak ze som ho daval asi 20x a clovek uz hryzie mys aj klavesnicu a steka po manzelke a detoch ak nahodou nieco chcu :-) ... a teraz mas dve moznosti... ist farmit spat do nizsich lokacii co bude trvat 2-3 hodky a to ti ani nemusi padnut nic uzitocne alebo sa odlogujes do aukcie a za 5 minut mas item, s ktorym toho bosa proste das... ceny sa daju najst za super item aj okolo 5000 g. I ked som sa zaprisahal ze aukciu vyuzivat nebudem, ale akurat som na obtiaznosti hell 2 akt a uz som kupil treetiu zbran.. paradoxne ako som ju kupil, o niekolko packov elit mi padla ekvivalentna.. ma skoro raflo.
      • To je ale na každém svéprávném jedinci, jestli obětuje čas farmením (když ho ta hra baví), nebo si to koupí. Pokud chceš hru co nejdřív dohrát, tak si to kup, ale ne každý takhle hraje. Ta hra prostě jde dohrát bez AH. V Diablu 2 si to mohl dohrát na Hell s crap gearem, tady to nejde. A o tom je end-game. V D2 žádný end-game nebyl.
      • Teď jsem stále v 2. aktu inferno a nakupuju vždycky jednu věc tak za 100 000. Nestalo se mi, že by mi padla v tu chvíli lepší. a to už mám prosím 150% magic find. Vždycky horší, horší a horší. Pořád věci s prodejní cenou 1500-2000, vejš ne :( Chtěl bych tě vidět ještě dál, jak bys opovrhoval aukcí :D
        • Na tebe jsem reagoval včera D3, ve které jsi ze sebe dělal skiller a kdo ví co všechno.Měl by jsi to přehodnotit protože nakupovaním věcí za 100k z aukce se z toho 2.aktu nedostaneš stejně jako s nakupováním itemů s magic find.
          Ani to nemá smysl mít magic find když prodávaš věci za 2k.
          Nejjednoduší je z mého pohledu "taktika" farmit na lepší věci 1.akt inf, kde jsem měl 280% gold find, 90% magic find.Bylo to rychlé, bylo to snadné, ale bohužel to bylo nudné.
  • Prosim autora clanku aby priste psal sve clanky NEZAUJATE! Navic kdo nechce byt vykraden tak Autenticator ma. A banovani za jakekoli upravy klienta je jen dobre.
    Diablo ma 4 obtiznosti a na kazde je ta hra trochu jina=zabava zarucena na dlouhou dobu.
  • Tak jsem vcera konecne pokoril druhej akt na inferno... jupi jipi jej
    • Tak to si drsnej jak šmirgl papír. *3*

      Teď zbývá už jen nakoupil gear a můžeš Act 3.
      • Není šmirgl jako šmirgl .. *3*
  • kecy prdy beďary....aneb koupil jsem diablo na začátku června, vždy jsem se zalogoval bez potíží, neměl jsem ani potíže při hraní až na cca dvě "vykopnutí" kvůli server timeoutu. naopak oceňuji, že můžu alt tabnout a vrátit se za pět hodin a stále stojím na stejném místě. stačilo mi nakupovat v aukci za goldy a na nightmare jsem byl absolutně imba, na hellu z toho mám normal obtížnost. takže aukce za real money ani neplánuju. a kdyby mi droplo něco legendárního co můžu prodat! za kolik? deset euro? proč? nejsem blázen abych u toho seděl dny a týdny v kuse kvůli pár euro, to si radši dám dvě hoďky přesčas v práci a mám stejné peníze.
    navíc kdo není trubka už dávno mu došlo že je tu další level obtížnosti a to je vykašlat se na aukce a jet jenom na dropy.
    howg
  • Diablo III jsem dohrál. A rozhodně se neženu do dalšího hraní - vůbec mě to netáhne. Stejně jako aukce, nedej bože za živý peníze. Tuhle část hry nehodlám využívat, nejsem Harpagon, abych mamonařil ve hře, kterou mám na relax.

    Poslední šanci u mě DIII má, pokud se kamarádi rozhoupou ke ko-opu (proto jsem ji vlastně kupoval). Jinak obecně zklamání...
  • Tak po prvním nadšení jsem zklamán. Hra mne bavila první dva dny, pak už jen nuda. Nevím ale vůbec my to nesedí, je to sice barevné a tak vůbec cool ale dvojce to nesahá ani po kotníky.
  • Tyve, nerozumím tomu, absolutně tomu nerozumím.
    Proč lidi (v první řadě hateři - odhaduju z nich 40% D3 nehrálo) vůbec lezou do diskuze.
    Když vidím článek na konzole, tak ho ani neotvírám, natož abych do něj přispíval. *7*

    Jistě, D3 má nedostatky, bez pochyb. Na druhou stranu, u Blizzu jsem si jist, že se časem pořeší, updaty jsou jisté. Je sice škoda, že takový produkt hodili na trh, no ale budiž. U jiných titulů se to stává taky, a nutné updaty jsou jen fatamorgány.


    Přečetl jsem si pár postů tady, a přijde mi, jako by ste šli do kina na romantickou komedii a na konci ste si stěžovali u okýnka s tickety, že to přece měl být akční horor...
    • Zayl
      To jo, všichni si stěžují že Diablo 3 mělo být závodní arkáda... To přirovnání se ti moc nepovedlo, ale nezoufej, stane se.

      A lidi lezou do diskuze protože můžou. Někdo rád dráždí fanboye, někdo rád flamuje, někdo je troll. A někdo má nebezpečnou kombinaci jiného pohledu na věc a nutkání to s někým sdílet. Pokud si tohle nevěděl a musíš se nad tím podivovat, potom do té diskuze možná nepatříš spíše ty.
    • 1. Hru jsem dohral na NM takze si myslim, ze z meho pohledu ji opravdu mohu hodnotit.
      2. Nebudu-li pocitat fail jako neustale errory, lagy, pady a dalsi technicke veci, ktere se jiste drive ci pozdeji opravi. Tak vetsina kritiku tady hru kritizuje hru za jeji "obsah" a hratelnost.
      Obsah pisi schvalne v uvozovkach, jelikoz obsah je ve hre uplne chaby a nudny, totez se tyce pribehu hry, ale co je to preci Diablo a tyhle veci jsou jen peknym doplnkem, takze se vratim k samotnemu hrani.
      3. A dostavame se k tomu, ze celkova delka hry je opravdu velice usmevna jeste tak 1 Act co se delky tyce by usel, ale ten zbytek ? A to nepocitam, ze treba 3 Act je kopie datadisku D2 , 4 Act dalsi nepovedena kopie pekla z D2 a tak bych mohl pokracovat. Ano fanboyove budou argumentovat, ze ta prava zabava zacina az na Infernu a podobne blaboly, ale tahle hra nema nic co by me udrzelo v hrani 3 x toho sameho kratouckeho obsahu a uz vubec ne vyzkouset hrat za jne povolani, proste to v teto hre neni navic, zde mame skvelou akci, ktera diky tomu, ze si muzete koupit itemy tam, zabiji znovuhratelnost hry. A pokud me tady chce nekdo presvedcovat o tom ze legendarni itemy jsou velice drahe a musi donekonecna farmit goldy, tak na to se da rici tohle je uz opravdovz fail a ne D3.
      4. Sysem prerozdelovani "bodu" skillu, to je uplna fraska pro vekovou skupinu 5 let, no jo je treba prodat vice kopii.
      5. Absolutne nepovedeny graficky kabat, ale pozor ne interieru a exterieru, ty vypadaji celkem slusne, ale vzhled postav, to je opravdu mega hnus ,kdyz si postavu priblizim, tak nevim zda se smat ci brecet, proste to smrdi wowkem az hruza.
      6. Rozlehlost a rozmanitost map, dungeonu , vse je opravu male a klaustrofobni
      7. Vzhled gearu, vse vypada skoro stejne, to opravdu do hry nemohli zakompletivat rozmanitost itemu jako v D2 ? Asi nebyl cas ...
      8. A tak bych mohl pokracovat, tahle hra opravdu nema nic krome nazvu spolecneho s titulem Diablo a ani si to vubec nezaslouzi, pripada me to jako nedodelany klon a pokus vyvojaru vyzkouset co vsechno jsou schopni hraci vydrzet a za co vsechno jsou schopni utracet. Kdys davno jsem si Blizzardu vazil za to jakove vydaval hry, hlavne hry pro hrace, ale v soucastnosti, se z Blizzardu stala opravdu jen zdimacka na prachy a muzete me tady uminusovat jak chcete, ale po zahrani D3 se ze me stal hater teto slataniny a hater Blizzardu jako takoveho, protoze vyvijet hru 6 let a vydat na trh tohleto od firmy, ktera kdysi davno urcovala smer hrani, je plivanec do tvare vsem "normanim" hracum.
      • S delkou hry nesouhlasim dohral jsem vcera NM obtiznost a herni dobu mam na 45 hodinach....Za celou dobu co jsem hral jsem nemel ani jeden vypadek nebo error nechci byt fanboy jen proste rikam jak to u me je....Jinak pokud sis hru neuzil tak to je mi lito ja si ji uzivam stale a to uz to hraju po treti na Hell ;)
        • 45h na jednu obtiznost, nebo celkem?
          • celkem...Na jednu obitznost to asi ani nejde :-D
        • Jsem na tom stejne s tou delkou.JE pravda ze 4.akt se da dohrat kompletne za hodinu, ale vsechny predesle trvaji mnohem dele, tak 4 hodiny +- kazdy urcite.
  • Tak jsem to dohral na 2 obtiznost a musim rici, ze tak nudne kratickou lagujici hru, jsem jiz dlouho nehral. Po druhem dohrani ,hra ihned letela pryc z meho z PC a velice pochybuji, ze se k tomuhle paskvilu jeste nekdy vratim.
    Takhle si dnesni Blizzard predstavuje svoje hry, nejprve prehypovat na maximum a pak vydat odpad velice nedustojny pokracovani predchozich dilu. Inu co v Blizzardu jdou s dobou a je treba stado nakrmit, vsak oni to sezerou i s navijakem. A my veselu muzeme vydavat jeden hnus za druhym.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit