Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

    Někdo kdo nikdy nedělal akční hororovku a jediný co umí jsou hry ve stylu "bezpečná projížďka strašidelným domem beze zbraně" chce předělat klasiku. No potěš.

    Navíc hru zastaralou mechanikama a hlavně příběhem.

    Já jen doufám, že když nic jinýho tak aspoň zredukujou to šílený množsví nábojů co se povalovaly na každým rohu a předělají příšerný ovládání všech puzzlů. SH2 byl hra která sice neměla vůbec těžký hádanky, ale  jejich ovládání bylo tak nesmyslně a neohrabaně udělaný, že mi vždycky dlouho trvalo než jsem plně pochopil čím se co posouvá, vrací a potvrzuje což značně zpomalovalo řešení samotný.

  • Tanatonaut

    Vím že budu v menšině. Ale SH z pohledu třetí osoby nebude SH. Stejně jao RE2 Remake nebyl RE 2. Hra to byla neskutečná, ale s původní hrou neměla nic společného. Fixní úhly pro mě dělají atmosféru a tenzi. 3rd pohled ne.

    • Derp_1337

      Tak ta "atmosféra" asi už nebude stejná jako u SH. Ale to nutně neznamená, že 3D pohled musí být nudný a nezáživný. Pořád z toho může být dobrý horor.

  • Bloober team nestoji na lacinych lekackach. Hral jsem Observera a Blair Witch a obe hry staly na silnem pribehu a vyborne atmosfere. Pokulhavala hratelnost. Mne se obe ty hry libily. nevim co hral autor, ale lekacky tam nebyly. myslim si ze Boober Team to zvladne

    • J.V.Stalin

      Bloober stojí hlavně na laciných hororech, na tom se shodneme snad všichni...

      • cemu rikas laciny horor, Dzugashvilli? Hral jsi Observera nebo Blair Witch a pochopil jsi ten pribeh? on ten pribeh v obou hrach nebyl vubec primocary

  • uher

    Je to šefka marketingu. Ta musí takový věci říkat.

    Stejně jim nevěřím. Horory vůbec neumí a teď stojí před něčím co je mimo jejich schopnosti. Že jsou fanoušci originálu je sice hezký, ale to samo o sobě není recept na úspěch viz. jejich dosavadní tvorba. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit