Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Rozhodně doporučuji vyzkoušet, sice jsem to dlouho nehrál už - trošku se mi nelíbilo že např automatchmaking zfailoval a hrál jsem proti 2v4. Ano dá se odstoupit bez sankcí zwe hry no ale i tak.
    Pak taky že např v Assault modu hráči jsou malý level a neví co dělat a kazí tak hru, vás to štve ale co se dá dělat nadáváním se to moc nenaučí.

    Ty věci co si můžete koupit, (některé jen za reálné prachy) rozhodně nejsou důležité - pár blbostí aby měli čím zaplácnout provoz serverů nebo nevím co. + Skiny.

    Zase si to zkusím no, taky mně např překvapilo že někdo byl už např level 40+ (!!!) njn nolifeři.

    (Ted ale hraju spíše Hazardops, kde je včak jeden menší zádrhel - hraje se defakto za "farmení" expů do dalšího Levelu - a to je něco co se mi zas tolik nelíbí. Jo a taky to Pvp nevím ale bud tam mám lagy ale nebo to po vzoru Warface mně prostě moc nebaví.

    Stejně jako to že zbraně a jiné věci si prostě třeba koupit - tedy za jeden Level když si nedokoupíte životy (revives) a gun turrets by se dala pořídit jedna zbran. Bohužel ZK jen za prachy mohli tam být nějaké permanetní bonusy a co mně štve ještě více Tzv. Supply drop - ten potřebuje klíč a ten se dá pořídit jen za prachy a tam jsou ty permanentní věci. Njn chápu ale štve mně to no.
  • jak moze zahrat betu treba zdielat ci registrovat ako whishlist lebo minimalna cena je tam 2.99. poradte diky
  • VaZqeZ_EU
    Nevypadá to špatně *2*
    Mě osobně se ale víc líbí tohle: https://www.youtube.com/watch?v=dg6QLxv8ThM&index=7&list=UU-3Oc4KY7pElZMbsWtm3X6A
    • Jack1947
      Hraju to není to tak zlé... jen moc nechápu jak můžou lidi tam rvát takovejch peněz a hrát to celej den (snad) v kuse. Mně to po (COOP) pár hodinách moc nebaví no.
    • TheGGG
      Ta letsplayerka je kawaii, ale hra vypadá na šunt prvního stupně.
  • Sice jsem hru nehrál, tak hru nehodnotím. Ale strašně postrádám nějakou novou kompetitivní on-line hru, něco jako je Quake-live apod. která hráče udrží (nebo taky bude frustrovat :D ), protože aby se člověk dostal výš, musí nejdřív získat určitý skill. Všechny tyto hry mě přijdou jako fajnové odreagování (když se povedou), ale které by mne po chvilce omrzely, protože se člověk nemá jak zlepšovat nebo kam posouvat.
    • počkej si
      http://games.tiscali.cz/video/toxikk-slibuje-multiplayerove-areny-ze-starych-dobrych-devadesatek-241378
      • jojo když jsem nedávno viděl trailer na toxikk, vzbudilo to ve mě zase nějakou naději, to stejné nový UT, ale ten než vyjde, to bude ještě hooodně dlouhá doba.

        Shootmanii jsem hrál, ale nějak extra mě neoslovila, sice je to, přesně to co mám rád. Ale té hře prostě něco chybí.
      • a shootmanii znáš?
  • Veskoslav
    Už hraji cca týden a docela se to povedlo. Sice platební systém docela tragický na některé věci, ale na kouzla atd. se snadno vydělá. Přišlo mi, že mapy 4 vs 4 budou nudné a budeme se hledat, ale není tomu tak. Navíc se mi líbí systém, kdy se nemůžete vymlouvat, že jste hráli za upíry a prohráli, protože každá hra má dvě kola, kdy jedete za obě strany konfliktu.
    • Jack1947
      Není to tak hrozné a vždycky platí že na všechno co se dá koupit se dá vydělat hraním - zase se člůověk může rozhodnout do čeho investovat a beztak to moc hru neovlivní. Žádná převaha se naštěstí nekoná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit