Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    Jó Homeworld by nebyl špatný, ale nevím jestli to už není spíš jen zbožné přání...
  • jindra.veliky
    to by bylo good asi se u PC blejska na lepsi casy
  • Company of Heroes je geniální strategie, která nemá dodnes konkurenci. Perfektně zvládnutý systém krytí, fyzika, grafika, do příchodu Empire: Total War nejlepší detaily modelů. Doufám, že konečně vydají dvojku. Nemůžu říct jestli je Dawn of War špatná, nehrál jsem ji, ale můžu říct, že se mi nelíbí to universum. Milovníci WW2 by si zasloužili CoH2. Mohla by se odehrávat v Africe, Rusku. Japonsko, by asi bylo těžší zpracovat. Přeci jen džungle kryje vojáky pohledu hráčovu.
  • No prvni serie DoW byla fakt malo takticka, Dvojka me dost nudila ale mela peknou grafiku a perfektní modely. CoH sem hral ale potom co jsem zjistil ze osmaosmdesatka strili jak spuntovka a ze Kingtiger prostreli americke lol-delo ze predu tak jsem prestal hrat. Rozhodne to chce prevazit co vlastne chteji. Jak by to melo vypadat, jestli realne takticky, nebo proste alici vyhravaj porad a vsude.... to me dost mrzi na spouste her. Taky mi dost chybeli zakladni veci jako melee utok ala bodaky a lopatky u jednotek a moznost udelat si zakop, u vozidel zakladni veci jako kourove granaty a ruzne strelivo, jeste jsem nevidel tank ktery by jel bez techto zakldanich veci...
    Nebranil bych se obdobi prvni valky, studene valky ani moderne, v rozumnem pojeti se da udelat vsechno. Kazdopadne to bude zajimavy a celkem se tesim *4*
    • Ono je blbost něco takového vytýkat arkádové strategii, zvlášť ještě když to at dělo je bez podpory k ničemu(a i tak dá KT tak na 20 střel, možná i víc). Takž ta připomínka k CoHu trochu dost mimo.
      • Unreal:: Jako ta hra mi zrovna moc arkadova neprijde, rozhodne je v tomhle ohledu celkem slozita, na druhou stranu pokud je u tanku zapsano i jaky pas mu rozbili, ze je v riti motor a pod., tak nevim proc by tam nemohlo byt ze ma prorazeny pancir, A PROTO ho americky delo rozstrelilo. Jinak je to dost knastvani.
        XorxoxTalarius :: no jako ja si uplne nevzpominam ale myslim ze snad kazdej vojak dostal flintu a lopatku minimalne a navic velka cast taktiky v 2sv. valce byla zalozena na zakopech.
        Pantercz:: No ja prave ale chci aby tyhle veci byli v zakladni hre, cimz by se zvednul dost zasadne potencial.
        *4*
    • Vše co píšeš nalezneš například v módu Blitzkrieg, krom boje zblízka, na něm se pracuje v ambiciozním módu The Great War 1918, na který se mimochodem hodně těším:)
    • XorxoxTalarius
      Tak krome toho melee mas v CoH vse :) Zakopy stavi britaci a Konigstiger bezproblemu americke delo sejme. A doporocuju posledni patch :) Vsechny jednotky jsou opraveny aby to vypadalo co nejrealneji, ale pritom neni zadna overpowered.
  • I když jak nad tím přemýšlím nebude důležité aby se CoH2 zaměřilo opět na druhou hlavní by bylo opět to zpravonání a promyšlenost
  • Jsem pro CoH2. Normálně do diskusí nepřizpívám ale když jde o Company of Heroes... Skvělá hra, dobře vybalancovaná, netrpí přemírou zbytečných jednotek a hratelných frakcí to co hra obsahuje je dobře zpracováno a je to ZÁBAVA :-). Absence námořních či jiných bitev je možná i plus protože autoři se mohou plně soustředit na důležitější věci nežli prát do hry další zbytečný obsah. Mody na CoH nehraji samotná hra je super. Jednoznačně bych byl pro CoH2 opět na polích 2. světové války i pro ponechání pouze zaměření na pozemní bitvy. Jen prosím NE další DoW2 to je takový pomalý nudný prostě 0. CoH je moje nejoblíbenější strategie vůbec protože si to zasluhuje.
  • Kvůli novýmu CoHu bych se aj donutil upgradovat kompa, čemuž už pár let úspěšně vzdoruji. *4* Jinak co se týče doby kdy bych chtěl CoH2, já bych se odvážil z druhý světový jít na třetí světovou v 60tých letech. Nejen že by se tam mohli oběvit nové věci jako první útočný pušky, vrtulníky a stíhačky, ale zároveň by ještě ve hře zůstavaly ty z CoHu jako pušky, vrtulová letadla, at děl a to by mohlo být luxusní kombo vzhledem k tomu že to je ne moc časté, jedině ne moc dobře zpracované téma jen v Codename Panzers Cold War jestli vím.

    I když teď budu možná trochu proti svému fanouškovskému přesvědčení o CoH a kdyby byl Homeworld 3 obohocený o boje na zemi(popř. Warhammer o boje ve vesmíru, ale ten až zas tak nemusim), či ještě líp by mohli být propojeny s boji ve vesmíru, to už by byl adept na nejvíc strategii jakou jsem kdy hrál a klidně bych za CoH 2 měnil.
    • Zkus World in conflict. Dohrál jsem před měsícem a mimo toho, co bys chtěl zkusit, má hra ještě velmi silný příběh !!!
      • Ten mám už od mp betaverze ze skore koupený(tak před třemi lety) a zrovna náhodou jsem ho teď rozehrál znova. Původně jsem chtěl jen vyzkoušet Modern Warfare mod v2, ale jen tak jsem si zapl kampaň a už mi chybí ubránit jen poslední defenzíva. Jinak tlučhhuba Bannon, není nejlepší voják, ale bylo mi ho dost líto. *4*
      • calwin
        sorry zatroloval som :D

        wic som hral dosť dobrá hra ale príbeh som nepostrehol :D
        • Njn, nesmíš odklikávat cutscény a poctivě číst konverzace mezi důstojníky, ten příběh je tam půlka atmosféry kampaně.
  • Joo to je jedině dobře, jedna z nejlepších strategií z 2.světový. S kámošem paříme hodně často CoH Tales of Valor :))
  • To si s nějakejma Generals 2 od EA Biowhore pořadně vytře.
  • o/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit