Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na moddb je duke nukem 3d total meltdown mod ale ještě neni hotovej takže nejde stahnout jeto ps1 verze pro PC *2*
  • ID software moc dobře věděl kde je hranice zobrazovaného násilí.Nemá to nic společného s technologickým omezením.ID je samozřejmě nadšen z modifikace,nebot je to skvělá reklama.A hlavně ,co kdyby náhodou dali najevo,že tak uplně nesouhlasí co si myslí většina adolescentů lačnících po krvi?
  • jatka pekne ale zbytocne video o strielani do mrvol. skoro som pri tom zaspal
  • Mě by zase bavilo nově udělaný Duke Nukem Time to Kill do moderního kabátu, s vychytkávkama, grafikou a dobrou fyzikou vs herní prostředí a pořádný PvP...
    Prostě to co dřív nebylo v možnostech doby provést. Jen nějak vkusně a láskou k originálu.. Ale zase aby to nebyla jen takováhle podobná modifikace. Je to hra v mém srdci ale nemusim se vracet v čase.
    Ještě si pamatuju, jak jsme to s bráchou hráli proti sobě přes kabel a sledoval, kdy přijde máma, aby nám nerozbila hubu, že jsem na to moc malej. :D A jak mi rozbil hubu brácha, když jsem vyhrál..
    Jsou prostě mapy a tajný lokace co člověk z her nikdy nezapomene.
    Obzvlášť, když zastřelíte striptérku a objeví se divočák s brokovnicí. :D :D
    Viva la RPG!!
    A jetpack.. :D :D

    Prosím. :D Přispěju. :D :D *7*
    Doom je dobrej, ale neni to pro mě úplně taký terno.. to mě víc přišel zajímavej Heretic, nebo Blood. Mělo to lepší atmosféru..
    • duke nukem time to kill jsem hral přes epsxe na pc ale jeto kratke asi 9 misí to bylo zbytečné udělat do moderniho kabátu ale na moddb je duke nukem 3d reloaded v unreal engine 3 ale pořad to nemaji hotové nejde stahnout *9*
  • Doom byla vždycky poměrně špatná hra - prostě přeskinovaný Wolfenstein 3D, kde hlavní zábava spočívá v hledání barevných klíčků na naprosto nelogických mapách. Žádný mod z této hry dobrou hru neudělá.
    Kvalitní FPS hry z té doby vypadají jinak - System Shock 1+2, Clive Barkers Undying, Jedi Outcast a Ultimy Underworld (vím že jsou to špíš RPG). Tam má ten svět nějaký smysl, třeba Von Braun je geniálně navržený. Doom je akorát náhodné nakupení špatně navržených levelů postrádající logiku a vyplněné monstry.
    Ale jako čistá řezničina to může být zábavné. Ale to si klidně může zahrát Moorhuhn a bude to nastejno.
    • Jaa bych na zaklade tveho nelogickeho a ignorantskeho komentare usoudil, ze v dobe Dooma si tak nanejvysi cucal mámino vemeno, pokud vubec...
    • stahni si z ulož to psx doom ktery jede na enginu gzdoom na PC takže to nemusiš hrat přes psx emulator *1*
    • Nie som si istý či si troll alebo to myslíš vážne v každom prípade ti nejde ani jedno ani druhé a vyznievaš skôr ako pomýlené a neštastné chlapča.

      Aby som uviedol veci na pravú mieru a ty aby si to pochopil, tak to napíšem polopatisticky, System schock je rpg hra(tak ako si správne uviedol) a tak porovnávať system schock s doomom je ako porovnávať Skyrim s Wolfenstein New Order. Nepleť sem dvojku, ktorá sa môže tak maximálne porovnávať s prvým half life, kde je aj tak zlyháva na plnej čiare aj napriek tomu, že half life je viacej ako rok starší ako system shock 2. Ďalej Jedi Outcast a CB undying sú hry po roku 2000 a porovnávať ich s takmer o 10 rokov starou Doom hrou je prinajmenšom zcestné. O ultime sa ani nebude vyjadrovať kedže to nemá zmysel, nakoľko ultima je úplne iný žáner ako DOOM.

      Takže ti odporúčam predtým ako sa ti podarí vygrciať podobné zvratky vo forme takéhoto silne "erudovaného" komentára, tak sa radšej nad svojimi myšlienkami zamysli predtým ako ich zverejníš, aby si potom nevyzeral ako totálny krypel pred všetkými, lebo tá tvoja čerešnička na torte, že Doom je vlastne preskinovaný Wolfenstein 3D je absolútna nezmyselná chujovina.
      • System Shock není RPG hra. Je to FPS/RPG/stealth/survivor horror hybrid, nejblíže má však k FPS. A ano, Doom je přeskinovaný Wolfenstein 3D, udělaný tím samým týmem (id software) a tím samým autorem (Romero). Hraje se uplně stejně, vypadá skoro stejně, má uplně stejný level design.
        • No ty jsi taky hybrid, křížili tě s kvákodemonem...
        • Komu niet rady, tomu niet pomoci.
    • Nelogické mapy... Hmm... Nesouhlasím - ty jsi nepochopil o čem je gameplay a zážitek z Dooma - má to být "pekelné bludiště".
      • C-BEAM
        mě ten level design baví i dnes, právě tím jak je surrealistický, naproti tomu všechny hry s klasickým "reálným" prostředím se mi rychle okoukají a zevšední. Navíc mi leveldizajn přijde právě logický, jsou to přece místa deformované peklem do podoby bludiště s jediným cílem, zabít vše co se do něj dostane ale přitom ponechat prostor na přežití do dalšího ještě horšího místa. Ti co kritizují nelogický design nechápou, že to prostředí nebylo navrženo na život ale na smrt. Kdybych byl ďábel udělal bych to přesně takhle a bavil se na tom jak v něm lidé beznadějně bloudí a bojují o přežití.
      • Fakt si neumím představit jak s tehdejšími prostředky lépe navodit atmosféru zmaru a beznaděje - leveldesign Dooma je super...
    • C-BEAM
      vím že Jedi Outcast je tvá oblíbená hra, už si to tady psal x krát ale jakkoli srovnávat hru z roku 1993 a hru z roku 2002 a přitom napsat "FPS hry z tého doby" chce už skutečně silnou dávku ignoranství nebo nějakou duševní nemoc. A když píšeš že Doom byla vždycky špatná hra, tak mi prosím ukaž jinou FPS hru která se hrá tak intenzivně i po 23 letech od jejího vzniku.
  • del0
    Kua. Takhle má vypadat pořádná FPS řežba. *5*
  • Okami
    DOTAZ:
    Máte někdo zkušenosti s aplikací módu pro Steam verzi DOOMu... šlape to na něm bez problému?
    • Ano, šlape to bez problémů na všech verzích klasického Dooma 1 i 2 na Steamu.
    • Mělo by. Dokonce si po stáhnutí Brutal Dooma istalace ptá na steam verzi Doom II. *11*
  • Protože jste masochisti lačnící po uspokojující brutalitě.Vy si totiž ani neuvědomujete. *2*
    • Doom byl vždycky o jatkách... jenže ve své době by PCčka by nedokázali cosi takové rozběhat. Ač tam byly náznaky jako rozplácnutí "lisem", nebo umírající Cacodemon, tak to zůstalo u jednoduchých animací. Teď je to pořád starý, dobrý, Doom, jen brutalita to dohání do absurdity, kdy člověk se těch jatek nedokáže nabažit. *4* Rozhodné doporučuji si to zahrát, obyčejný "hate" dokáže rozdávat jen omezenec. Sám sem byl skeptický, ale nedalo mi to nevyzkoušet a dobře sem udělal. Popravdě... Doom si už jináč ani nedokážu představit! *1*
  • Brutal doom:Prznění zábavné hratelnosti.
    • Hmmm tak proto jsem Dooma s timhle modem dohral uz dvakrat... uplne zprznena hratelnost.
    • Asharak
      Tyyyy, běž si hrát MLP simulátor nebo něco *10* *16*
  • Tohle by měla mít každá pořádná střílečka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit