Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak.
  • Recenze na CoD beru s rezervou, mainstream u CoD nejsou hraci single-playerove "casti", ale multi-playerove verze, podle Steamu to hraje strasne malo lidi .. u CoD-AW si nezahraju multak vubec, nikdo to nehraje .. je to tady stejne ?? opravdu me vubec nezajima hrani SP, ja chci nahrat treba 160 hodin na MP ..
  • A opět bez češtiny-COD už nehraji dlouho
  • Co se týče těch přání na další CoD z Vietnamu - nevím, jestli jste si všimli, ale už jste Vietnam měli. :) V Black Ops, pokud si dobře vzpomínám - já vím, bylo to jen pár misí, ale to odpovídá tomu, že šlo o lokální konflikt, a že příběh CoD zpravidla pojednává o konfliktech mnohem rozsáhlejších.

    Teoreticky můžou tvůrci věnovat celý jeden díl jednomu lokálnímu konfliktu (přičemž stejně dobře jako ve Vietnamu se to může odehrávat třeba v Koreji, v Iráku, v Afghánistánu...), ale hra by tím přišla o jeden ze základních rysů, které dělají CoDko Codkem - totiž různorodost prostředí. To vážně chcete celý jeden díl strávit mezi Vietnamci v džungli? Jako nic ve zlém, ale z pohledu téhle herní série by to IMHO byl svým způsobem dost zásadní krok zpět - a mohlo by se to dost zásadně vymstít.

    Když ono těch nevyužitých období historie, kdy už se ve větší míře používaly palné zbraně (za předpokladu, že chceme, aby CoD zůstalo nadále "střílečkou") moc nezbývá, tak se holt musí buď recyklovat, nebo použít fantazie a jít do budoucnosti, případně vytvářet nějaká alternativní historie (což se z dnešního pohledu dá prohlásit o sérii Modern Warfare).

    Za mě klidně můžou tvůrci CoD přijít v dalším díle se svojí vlastní verzí zprznění 1. světové, ale to by všichni brečeli, že kopírujou Battlefield. Nebo můžou zopáknout 2. světovou, třeba s hraním za Osu, ale to by asi neprošlo. Nebo klidně ten Vietnam, ale v kontextu rozsáhlejšího konfliktu (pro odlišení od Black Ops by mohlo jít o alternativní historii, kde studená válka přerostla v 3. světovou). A nebo klidně zase sci-fi (mně to vůbec nevadí), tentokrát se vším všudy, takže střílení emzáků po celé galaxii, ale to už by se asi vážně všichni posr*li. :)

    Hlavně ne samotnej Vietnam (nebo jinej malej konflikt v monotónním prostředí) a nebo další tisíckrát omletá představa "moderního reálného" konfliktu v nejnudnější době historie ohraničený 11. zářím a zvolením Donalda Trumpa. To bylo zezačátku chvíli super (Modern Warfare), ale osobně mi to omrzelo mnohem rychleji než ta 2. světová. Fakt.
  • Assasin taky že jo??? :-D :-D
  • :-D :-D tvl to se ještě hraje jo??? :-D hrozná komedie od Black ops :-D
  • Výborně cenzore, výborně, dostal jsem ban za to, že jsem napsal, že tahle recenze není objektivní a je možná podplacená. Tím smazáním se podplacenost, smlouva s EA o shození konkurence za úplatu a neobjektivnost jenom potvrzují. Čekám další ban, pravda bolí, co redakce? Ta válka vám dala stát, měli by jste mít úctu a nepřijímat peníze od lidí, co si těch padlých neváží.
    • Ty si tez dobry pacient
  • Oproti BF1 kampani je tohle mistrovske dilo.
  • Jack1947
    No za kampan a za snahu bych dal klidně i těch 7/10 - Jo jasný všechno při starým atp ale Lodní mise velké plus ty byly zábavné a ty zpomalené výbuchy parádní Motion capture a ksichty postav v animacích. Dechberoucí zničení celé flotily a jiné poměrně zdařilé efekty.

    MW remaster - který mne až nostalgcky dá se říct zasáhl a ani mi nevadí že na to aby vám to jelo na max potřebujete dle hry ( asi minimálně 8gb vram !!!)

    Navíc to bylo první COD vůbec které jsem hrál a dohrál na Hardened a byt jsem nadával na idiotskou AI tak jsem to shořkostí dojel a bez přemáhání.
    Dokonce i ten hrdina a těch pár partáků ( nezapomenutelný E3than) stálo za to - trochu bych ubral na konci tohle vyůstění děje bylo fakt trochu přehnané a zbytečné a krom MW1 snad žádné nebylo tak citelné ( aspon ne z nových COD) BO3 byla blbost a nesmyslnost a Infinity zase ukázalo že když se chce tak jdou i ty války ve vesmíru,byt bych řekl že už je na čase přehodnotit plány a dát si pauzu

    Do budoiucna zlepšit engine a hlavně hratelnost - nicméně hezké překvapení sice SP - Mp bych asi už nehrál xchaos a překombinovanost s tím že tam chybí bitvy v kosmických lodích. ( no moýná v DLC) Oproti BO3 taky lepší HW optimilizace i když to zase bude individuální no. Mne to bavilo celkem - za koupi to asi nestojíuž to začiná bejt jak FIFA/NBA minimální změny rok co rok. Dokonce to snad bylo lepší než AW kampan a ta byla parádní.
  • Rad by som vedel kolky z haterov skutocne hrali hru. Singleplayer sa podaril, rozhodne lepsi nez posledne 3 diely COD serie. Vesmirne boje pri peknych scenariach vesmirnych bojovych lodi aspon trocha skrati cakanie na novy Mass Effect a Star Citizen.
    S hodnotenim suhlasim, ale tento krat si hra naozaj zasluzi 6/10, to predchodzie diely mali dostat 5/10.
    Aj na engine je vidiet pokroky, uz len preto ze nastavenie sa da menit bez nutnosti restartovat hru tak ako pri Tomb Rider a pod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit