Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peaNutz
    Nevíte jak to funguje? Když si to teď zaplatím dostanu eště hry na červen? O Goldu přemýšlím už dýl a Dark Souls zdarma mě k tomu dost nakoplo.
    • BookerDeWitt
      Jasně, Dark Souls je k dispozici do 15. června. Nabídka platí i pro nové členy.
      • peaNutz
        Díky za info *3*
  • Archengel
    Games with Gold je sice pěkné, ale přišli trochu pozdě po xletech okrádání za multiplayer...že konečně za placení Gold něco dostaneme.....nemůžu se zbavit pocitu že tady to Sony s PS+ Microsoftu natírá na plné čáře, co se týče předplatného členství a to jak v minulosti, současnosti a pochybuji že v budoucnosti v tomto ohledu Microsoft Sony předčí. Já jako majtel Ps3, Ps4 a Ps Vita se teď s PS+ rochním v blahu :) 6 her každý měsíc za 100 kč no neberte to !!!
    • Jakožto majitel PS3 a 360 mám docela vždy do breku když musím začít patchovat PSko a nebo něco potřebovat najít ve storu a vlastně celkově v těch online službách a rozhraní Sony dost zápasí... Takže něco za něco... To že MS konečně začal konečně dávat hry zdarma z mého pohledu (!!) tu propast prohlubuje... Mimochodem stále platí na xku že ty hry mám NA FURT? To je tkay docela razantní rozdíl...
      • BookerDeWitt
        Na furt máš hry pouze pro Xbox 360. Pro Xbox One platí stejné podmínky jako pro PS4 a to jest, že hry ti budou náležet napořád, ale pouze dokud si platíš Xbox Live. Samozřejmě, samotné vlastnictví her ti neskončí po vypršení předplatného, jen si je zkrátka nezahraješ, dokud si předplatné neobnovíš.
      • rozdil v cem? jsem myslel,ze u xboxu i pska jsou uz hry nafurt...takze nejsou?
    • Ano, plejka jako ty asi kvality Games with Gold neoceni, to neni zadne prekvapeni. Jestli tady nekdo nekomu natira p*del, tak je to jiz radu let prave MS se svym kvalitnim Xbox Live, kteremu se PSN (a to ani na PS4) zatim ani nepriblizuje. Mimojine nabidka her na PSplus je posledni mesice spise slabsi, driv byvala lepsi.
      • Súhlas. Kvalitou a spoľahlivosťou sa PSN nepribližuje službe X Live. Časté výpadky (tým myslím aj údržby), neprehladnosť PS Storu a pod. Celkovo je úroveň softvéru od MS na konzoly niekde inde ako u Sony. A tým narážam na dosť slabý dashboard PS4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit