Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak takovy penize za konzoli, která v podstatě nepřináší nic nového ( až na ten ovladač ) ještě ke všemu stim že do roka max roka a pul tu mame nextgen a současné konzole stojej o dost míň to to v Nintendu teda někdo pěkně prokaučoval. Mno ale nechme e překvapit jaké budou prodeje já jsem na ně opravdu hodně zvědavej.
  • Kolik těch tabletů se dá připojit k jedné konzoli? Jestli jenom jeden tak je to fail *6*
    • Gossen
      kdysi psali, že když se ke konzoli připojí dva tablety tak výkon konzole klesne o polovinu, takže víc jak dva to určitě nebude
  • Ten externi disk, predpokladam pres usb 2.0, je slabina, ktera me odrazuje od kope. Ten interni za vetsi vymenit nejak jednoduse (jako u ps3) nepujde?
  • Já mám slušný foťák, na internet noťas, navigaci jsem nikdy nepotřeboval (ročně najedu hodně), mobil obyčejný, který mi bohatě stačí na vše co pořebuju a WiiU nechci. Děkuji za pozornost.
    • No vidiš. Nemám sic tak obyčejný věci, ale to mě před koupí neodradí, protože na Wiičku jsem zažil s kamarády nejvíce legrace. Jediné nintendo zná pravý význam slova entertainment a jejich hry jsou hodně zaměřený na party play a klasický hot seat multiplayer. Ať už onrail střílečky nebo casual party hry. Čirá zábava.
    • Krásné, stručné.
  • Jděte do háje s telefonama, má to rádoby všechno, ale neumí to pořádně nic. Internet na malinkém displayi vyloženě nouzovka, stejně tak navigace, foťák.. všechno, jediný, co to umí pořádně je volání a psaní, ikdyž ... na klasice napíšu sms rychleji nebo najdu/vytočím číslo... natož třeba když potřebuju při jízdě v autě poslat sms, píšu poslepu bez chybky .. s dotykáčem nemožné. Ale kupujte děcka a bavte se.. když vám to stojí za to :)
  • A máš teda Samsung nejvyšší série (kolem 10 000), že ho porovnáváš s výrobky od Apple? Nebo sis koupil mobil za pár šupů a stěžuješ si, že to není jako Iphone?
    • Omlouvám se, ve spěchu jsem nezaškrtl reakci. Patří k diskuzi s místním Doktorem Who.
  • Jak už jsem psal minule (a obdržel od místních pubošů hafo minusů) nějak nevidím smysl této konzole v tuhle dobu, nenabízí nic jiného než Xbox a PS3 které frčí už x let, mají širokou základnu her (mnohem větší než kdy Wii mít bude), ceny jsou někde okolo 5tis... a za rok (i kdyby 2 až opadnou první ceny) tu máme next gen...

    Každopádně přeju Nintendu, aby se jí tahle blbost zaplatila, z nostalogie k oné značce.
    • Nemas pravdu, nabizi neco jineho. Nabizi jine ovladani, kompatibilitu s wii hrami a vlastni exkluzivni tituly.
  • Na sest let starej HW slusna palka a to pry ma jeste ten samotnej ovladac stat 3000kc. :-)
    Nemluve o tom, ze vyvojari tretich stran se na tuhle konzoli opet vykvaknou a to hned co dorazi novej HW MS a Sony.
    • Neopodstatnena spekulace.
  • skoro 10kůlů za konzoly? no offence, ale to je trochu moc ne? Na gamescomu jsem z wii u byl unešenej (hrál jsem raymana s kámošem), ale teď mě trochu přešla chuť.. to radši investuju do nový grafiky než tohlecto..nehleďě na to,že kromě raymana a zombie u mě teda žádnej jinej titul neoslovil..
    • Neni to moc, konzole maji dlouhou zivotnost. Kdyz budes platit dve stovky mesicne (7 Kc denne), coz za zabavu neni moc, tak to mas za ctyri roky zaplaceny a to ta konzole bude zhruba v polovine sve zivotnosti.
    • Marquis
      Když PS3 stálo 17k při startu, tak to bylo co? :/
      • A takový detail, PS3 tolik stálo v době, kdy to bylo něco nového, vyjímečného... momentálně je rok 2012 pokud sis nevšiml, a WiiU není o nic lepší než právě PS3.. ale to už bych se opakoval.
      • To byla klasická předraženost, jako u veškeré elektroniky... ale ani se těm výrobcům nedivím, že ty ceny tak nadsadí při startu, když to ti nedočkaví tupci kupují a hned za každou cenu to musí mít, většinou stačí počkat cca pul roku, tak je to s mobilama se všim ..
        • zdeeneek
          Konkurence na mobilnim a konzolovym trhu je uplne neco jinyho. Novy typ telefonu se objevi kazdou chvili. Xbox 360 a PS3 jsou tu od roku 2005/2006 a az do ted jim nevznikla zadna konkurence ( Wii je zamereny na jinej typ hracu ) takze Sony a Microsoft fakt nemeli moc duvodu proc po pul roce slevnovat.
          • Počáteční nápor je vždycky, ať je konkurence nebo ne ... a toho se využívá, právě toho "musím to mít hned" ...
            • A až se vyblbnout takoví ti co zaplatí 2násobek, jen aby to měli trošku dřív, tak ceny musí jít dolů, protože nikdo normální by to nekupoval, to se pozná, až prodeje začnou stagnovat, tak sníží cenu, aby dál pokračovaly, protože výroba jede, je to jednoduchý princip. A třeba až se prodeje skoro zastaví, vymyslí se Kinect, který je zase trochu rozproudí, či nějaká edice, lepší verze s větším diskem atd, ale základ je pořád stejný ..
  • Grifus
    Vsechno pekny, jen by me zajimal takovy detail - kolik si budou uctovat za samotny WiiU ovladac, kdyz je obsahem i premiove verze, jen jeden?
    • Marquis
      Stejně většina her bude stavěná jen na jeden ovladač. Bude i pár, co bude používat dva, ale to je detail...
      A na MP hry půjdou pořád používat klasické Wii ovladače a nunchacky... a ostatní Wii příslušenství - od Pro ovladače, přes classic atd...

      Já vidím taky velkou výhodu v pro nintendo klasické zpětné kompatibilitě = veškeré hry na Wii budou fungovat na WiiU (a jsou mezi nimi i takové, pro které stojí zato koupit klasické Wii i kdyby na něj nebylo nic jiného = např. Metroid Prime), obsahem bude celá současná Virtual Console (hry na SNES, NES atd.) a na eshopu začnou přibývat i hry pro Gamecube.
      Já to vidím jako takovu lepší verzi Wii, která zase pár let vydrží...

      U nás tahle konzole takové jméno nemá, ale z mé strany, pokud jde o kvalitu značek a zajímavost her, tak Nintendo pořád vede... hned po něm je Sony... a Microsoft se drží v zadu se svým ubohým Halo (defakto jediné hry co měl na XBOXu zajímají jsou Fable 2 a Fez... všechny ostatní zajímavé značky co na něm jsou je možné hrát i na PC)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit