Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč steam funguje a prosperuje už x let? Protože je dobře provedený... hru si koupíte, "svážete" s accountem... a po dohrání ji vymažete a můžete si ji zas kdykoli jednoduše stáhnout znovu, nezabírá to žádné místo ani nic... dvdčka vám časem neodejdou... Druhá věc je, že v dnešní době pokud hra nemá dobrý mp se ujme a prodává podstatně hůře.

    Další věc je... demo neukáže je-li hra zábavná až do konce či nikoliv.... Takový assassins creed mi přišel po nějaké chvíli pořád na jedno brdo a hru jsem nedohrál = vyhozených tisíc korun... na druhou stranu člověk si stáhne hru, která ho strašně baví od začátku do konce.... a druhý díl si koupí už v předprodeji a jedničku si koupí ve zlevněné edici. Není to výhra pro vydavatele?

    Třetí věc je... dneska existuje skvělých her ve formě f2p... league of legends mě do ničeho nenutil, hra je plně hratelná bez jakýchkoliv peněz (jen trvá déle třeba našetřit na championa) a ty peníze jim pak člověk dá radši, než když ho nutí do koupě a ještě omezují nějakou protipirátskou ochranou která je na exkrement a kolikrát si raději stáhnu crack abych se s ní neotravoval.
  • mirekdusinojc
    *Odplivnutí při pohledu na všechny, kteří mají finanční prostředky na koupi, ale ne koule, aby si hru opravdu koupili*
  • nevim proc se nekdo necemu divi, rikaji co se davno vi, je to jako by byl kram kde si muzes vzit co chces a jit bez toho aniz by jsi zaplatil, a kdyz by to slo dokonce anonyme to by tam bylo sakra narvano.
  • To Dworkin: Jenze ty jsi vubec nepochopil o co mi slo takze s tebou koncim hadat se s nekym kdo musi mit za kazdou cenu pravdu a je mistr sveta asi snad ve vsem nema cenu. UZNAL jsem ze jsem to mel spatne ale to nemeni nic na tom ze je to FRUstra FRUstratio pise se to FRUstrace pisu to velkym abys to pochopil ale ty si asi budes mlit dokola porad svoje. Nechci byt sprostej takze se nebudu dal rozepisovat. Oznacit me za lhare to je fakt uz vrchol demence. Dokazal sis ze ses nejchytrejsi clovek na foru doufam ze ses u toho i ukojil. Jak rikam svoji chybu jsem uznal netrval jsem na tom ze ja to mam spravne na 100% a ty mi reknes ze lzu a tim ze jsem lhar tim si u me klesnul a muzes byt chytry jak chces ale jako clovek si bez prominuti blb. A minusy ktere dostavas dokazuje ze si to nemyslim sam.
    • Neplakej, maminka pofouká bebítko. *7* NEXT!
      • So-called pravník promluvil.
        *3*
        • Zavři zobák. *1*
          • Aha ty jsi pravnik tak tim se to vsechno vysvetluje skoda marnit casu na takove lidi. a hlaska typu maminka pofouka bebi to svedci o tom ze ti dosly argumenty no nic zasmal jsem se aspon :-)
            • ucho: Kdybys nenapsal toho smajlíka, musel bych tě za tu drzost zabít. *1*
            • ucho
              Dworkin: Dokaž to :D
            • Smích prodlužuje život.
  • ja uz len z principu stahujem hry ale ze by som ich aj hral nemozem povedat. Nie je na to cas
  • "Proto, slovy Rabase, musí spoléhat na výrobce hardwaru a softwaru. V jejich případě na Apple a Google. “Jejich hardware se díky našemu obsahu prodává a oni by tak měli naše hry před krádeží chránit,” upozornil na vzájemnou souvislost Rabas."

    ROFL:D Ich hw sa kvoli VASEMU obsahu predava?:D Ach, kedy vam cechom klesne to vase nekonecne ego. Musi j*bat.

    Co sa Dead Trigeru tyka, mam to stiahnute a je to celkom dobra hra. Ale je to vyj*bane. Hrane misie, od zaciatku mate assault rifle. Postupne sa prebijete k obchodnikovi so zbranami. Ak chcete ist dalej MUSITE si u neho kupit akukolvek zbran. Peniaze mate samozrejme len na zakladnu pistol. Kupite ju a o M4ku pridete. Zrazu ste neuveritelne slaby.

    CO TO JE ZA DEBILINU ZE SA PREBOJUJES K OBCHODNIKOVI SO ZBRANAMI A PRIDES O ZBRAN??? Ano ja to chapem, na zaciatku ste dali silnu zbran aby clovek nebol frustrovany, potom ste ju vzali a cakali ze hned budem utekat a za realne prachy kupit. Ak si za realne prachy nekupite, hra sa stava velmi tazkou a frustrujucou.

    Mne by nerobilo problem dat 2-3 eura za dobru hru. Ale s tymi cenami co tam teraz v tom vasom f2p modely mate, to vam mozem zvysoka oj*bat. Nestoji mi to za to. A dufam ze si to nikto kupovat nebude. Hentake ceny si napchajte do prd*le.
    Mozte byt na piratov nasrani ako chcete, takyto pristup je ale uplne odporny. Clovek aby vyhodil desiatky eur za vyzbroj, ked by ta hra inak stala 5eur. A bez vyzbroje je prakticky nehratelna.
    • MickeyMutant
      Se vším by se dalo souhlasit až na slovo "frustrovaný". Správně to má být "flustrovaný" z latinského "flustrare", což znamená doslova "znechutit do té míry, že žlučové hleny vystoupí až do hrtanu". Latina se hodí často i ve šroubárně.
  • Rabas.. delejte to online... ale hlavne se vyprdnete na to f2p.. boze!
  • MickeyMutant
    Tady se to rozjelo. Příští pátek večer zase stačí nahodit nějaký článek o pirátství, nechat ho na titulní stránce a přes víkend je o zábavu a návštěvnost postaráno*4*
  • Opäť članok o piratstve a opäť okolo 400 prispevkov. škoda, že som tu nestihol tie žvasty o odsudzovani sťahovania etc. :/
    Hry si kupujem. Hry čo ma fakt zaujmu a myslim si, že stoja za to. No, žeby som mal nejaku zvratenu mienku o ľudoch čo sťahuju ? Nie. A pre tých intelektualov, čo nechavaju každy mesiac polku vyplaty na hry. Preberte sa. :)
  • Karkulka : "Babičko, proč ti tak svítí oči ?"
    Babička : "Abych na tebe lépe viděla.... a mohla tě sežrat !"
    Babička : "Počkej.... pročpak máš v ruce tu zbraň"
    Karkulka : "Jo, teďka si budeš hrát na blbou"

    Poté Karkulka nakrmila Babičku střelivem 40 S&W, a ti co přežili, žíjí dodnes...
    • Kein
      A proč se karkulka rozhodla pravě pro 40. a ne 44. ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit