Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den milí diskutující.

    Někdy to nejde jinak než prvni titul nového týmu udělat na jistotu a neriskovat.Udělat něco malého a neoriginálního ,jako test pro tým.Jestli je schopen udělat hru v daný termínu a jestli je dostatečně výkoný.Originalita je buď vykoupena mořem času, nebo mořem lidských zdroju.
    Za až prvoplánovaný název a některé prvky se dá omluvit z těchto důvodu.Však vás nikdo nenutí tento tytul kupovat.pokuď se vám to nelíbi tak nekupujte a věřte trh už je nasycen dost ,takže to nebude žádná zlatá studna.
    Jen jsme si chtěli ověřit, že jsme schopni vydat titul, vydat ho v krátkem čase.Na originalitu nebyl čas ani síly.
    Takže tak jak ostatní developeři jsou svázani vydavatelem ,my jsme svázáni vlastním cílem ,vydat hru rychle a za zdroje co máme.Věřte ,že nekopírujeme DeadTriger jen dělame podobnou hru.Mass effekt? Tak tam jsme se inspirovali kvalitou a designem to je špatně?
    Možná zato může neštastné přirovnání k india games ,kde vznikaji převážně krásné a originální hry.Věřte že každej Developer chce takové hry dělat ,ale někdy to prostě není možné.
    Přeji otevřené oči a meně předsutku všem diskutujícím.
    A těm co se tento projekt zamlouvá děkuji za podporu.
    Jsem spolupracovníkem tohoto týmu.
    • mirekdusinojc
      Ok, reagovat na již relativně starý článek asi nemá moc cenu, ale i tak mi to nedá se vyjádřit k tomuto názoru a částečně ho vyvrátit. Za prvé si nemyslím, že by originalita byla vykoupena mořem času či lidských zdrojů. A sázka na jistotu vás ve vašem případě může poslat do hlubin zapomnění spíše, nežli zajistit finance pro budoucí vývoj. Neznám pozadí vašeho vývoje, proto nemohu hodnotit přístup k vývoji jako test pro tým. Osobně se mi to zdá, jako mrhání časem a riskování, že si váš tým lidé zaškatulkují dříve, než opravdu přijdete s něčím originálním. Mimo to se domnívám, že i ke klasickému žánru se dá přistoupit nově a originálně. Zvlášť pokud jste si vybrali FPS na dotykových zařízeních, což je jeden z nejhůře hratelných konceptů vůbec. Přesto přeji hodně úspěchů, i když si vaši hru, pokud zůstane taková, jakou ji aktuálně prezentujete, nepořídím.
    • Marquis
      A víte o tom, že s tímhle titulem to jen těžko vydáte na Appstore?
      Zrovna nedávno jsem na jednom projektu kontroloval požadavky Apple a už jen ten název je porušuje.
      • Nemám na starosti marketing.Ale jestli máte nějaké informace.Budem rádi když se s námi podělíte.
      • Prosím podělte se. Veškeré info je vítáno.

        Michal "Hochy" Hochmajer
        • Marquis
          Nepamatuju si přesné znění, xlsko mám na macu v práci, ale jedna z mnoha položek podmínek Apple zní:
          The apps that are too similar to other apps by funcionality, looks or label will be rejected."
          • Děkuji. Ještě se pro jistotu zeptám, s kolika vydanými aplikacemi máte přímou osobní zkušenost? Abych mohl porovnat se zkušenostmi lidí v týmu a lidí se kterými tyto věci občas konzultujeme. Prozatím jsem přesvědčen pouze o jedné věci, která téměř jistě neprojde. Ikonka. I přesto že na itunes je mnoho ještě horších, vím že v tomto nám Apple nepomůže. Nicméně argument, který uvádíte není moc validní. Ale i s touto variantou nicméně musíme počítat. Pokud budete mít nějaké další, ideálně které nejsou veřejně dostupné a které jsem již nenastudoval, budu za ně moc rád. Porovnám s daty která máme a rád se poučím. Díky.

            S úctou
            Michal "Hochy" Hochmajer
            • To zní dobře. Máte tedy i zkušenosti se zařizováním, dev. účtu, registrací názvu aplikace a celým procesem, až po vydání aplikace na appstoru, tedy včetně app review (komunikace přímo s lidmi od Applu)? Případně se opět zeptám na ty další Vámi zmiňované problémy, které vidíte u nás. Kromě toho, který jste již popsal. Každé info pro porovnání vítáno. Díky.
              Michal "Hochy" Hochmajer
            • Marquis
              Se čtyřmi, dělám momentálně testera v jedné velké herní společnosti zaměřené na hry pro iOS a Android.
    • Titul se mi zamlouva, ale jestli bude uroven hry shodna s Vasi gramatikou, tak bych se zacal obavat nejhorsiho...
      • Naštěstí pro hráče.Do hry nedodávám jakýkoliv content blízkký textu.Takže má gramatika nemusí nikoho znervozňovat.
  • to je teda invence...jine studio,okopirovana hra...ale on i originalni Dead Trigger je celkem nijaky...
    kdyby kluci radeji udelali pokracovani Samuraie,ten byl skvely...ale chapu,hlavni jsou in app nakupy :)

    a jeste dodatek...jdete s tema zombakama uz nekam...jsou vsude a uz to neni vtipny
  • No, nevim. Hry od Madfinger Games... Par jsem zkousel. Vsechny jsem odinstaloval. Neda se to poradne ovladat a design jim nic nerika... Grafiku maji super, ale po nekolikate videt obslehlyho mutanta z Rage take nemusim. Ale tak hlavne ze si o sobe tolik mysli :D
    Dead Effect je to stejne co od Madfingeru, jen grafika je jina. Treba Death Trigger nemit grafiku, je to o nicem. Madfinger delaji klony, tohle je take klon... nebrat ani jedno. Ale Samurai byl super.
  • Games.tiscali to mají podle mého názoru hodně špatně napsané, autor by neměl hned na začátku zmiňovat studio madfingergames, navíc v takovém slovním spojení. Nedivím se, že méně pozorný čtenář, či mladší netrpělivý hráč může hned nabýt dojmu, že madfingergames tvoří nějaké trapné duplikáty. Podle mého názoru takto napsaný článek poškozuje svým způsobem jméno firmy madfingergames a měl by být přepsán/upraven.

    Pavel
    • Nejak nechapu jak nekdo muze cizi hrou poskozovat firmu, ktera na trh dodava pouze tech. dema *3*
    • Súhlas, s takouto úbohosťou by som nechcel byt spájaný ani náhodou.
  • Pište si co chcete, ale podle mě se jedná virálku MadFingerů, spousta drobných detailů který mají provokovat, ať už název, font, grafická stylizace, nebo samotná hra, která jako by z pr**** (omlouvám se za ten výraz) vypadla Dead triggeru... Nemyslím si že by zde byl bezejmený desetičlenný tým, který by byl tak hloupý a bez invence, aby dělali tak výrazný klon... Prostě si připravujou půdu pro "novou" hru...
    • Muzu te s naprostym klidem ubezpecit, ze s touhle hrou nemame naprosto nic spolecneho. PC, MADFINGER Games
      • filias
        Heh, článek jsem zběžně prolítl a co mi utkvělo v paměti je Madfinger (na začátku a ještě žlutě zvýrazněn) a jakási zombie kopie her od EA *15*

        A mimochodem proč dává TG novinku o hře, když ani netuší od koho je (jak se ta skupina poloanonymů bude vlastně jmenovat), ani nemá vlastní stránky. To je nějaká virálka?
      • Na vašem místě bych napsal totéž :D ale pokud je to pravda tak je to celkem smutné... (uvěřím až jestli hra vyjde a tým ponese vlastní název) každopádně nemáte pocit že hra poškozuje vaší vlastní značku? řešit zaměnitelnost těchto titulů, je vzhledem k reakcím lidí, asi na místě.
        • Také mi přijde divné, že se zde zatím, nikdo jako tvůrce hry nepřihlásil... vím že tvůrci her si komentáře ke svým počinům vždy pročítají... obzvláště v našem malém rybníčku :)
          • Ale přihlásil, špatně čtete. Prostě čistě statisticky je pro mě tohle fórum nezajímavé. Holt se musím starat o potenciálně zajímavé trhy (pokud možno výdělečné), nemohu ztrácet čas tady. I když bych rád přesvědčil lidi, že neděláme jen klon klonu...nějaké hry. Ale nebojte, sleduji to pečlivě. Každý Váš názor.

            Michal "Hochy" Hochmajer
            • Také jsem nepsal nic o tom, že by bylo nezajímavé kolik nám díky článku na Tiscali přibylo příznivců na facebooku. Pouze jsem naznačoial, že lidé zde píšící prostě a jednoduše nemají o hru zájem.

              Zda odvážný nevím, ale doufejme, že povede k tomu k čemu by měl. Za přání děkuji.
              Michal "Hochy" Hochmajer
            • No já vaše jméno v článku viděl...

              "je pro mě tohle fórum nezajímavé" je to sice pravda, ale z marketingového hlediska bych ji raději nahlas nepřiznal, někteří lidé to mohou vnímat citlivě :)

              Každopádně jakožto českému týmu vám přeji hodně štěstí, svým způsobem je to docela odvážný krok...
          • A divíš se ty teď lezou kanálama..
  • Jsem jedinej komu uz zombie tematika LEZE NAPROSTO KRKEM????
    To uz dneska nikdo nic nedokaze vymyslet??...hmm tak si dame zombiky po milionte :D
    LOL
    • jak který zombie :) Tenhle typ her mě taky už nudí.
      • jako rad useknu hlavu zombikovi ale v tehle dobe uz me to bavi tak 10min :D mam uz precejen miliony zombiku na pazbe ale uz to proste nudi.........
        Come again !
  • nepojmenovaná skupina.. Navrhuji název AE plně by to vystihlo originalitu jejich "studia"
  • - tohle neni servr (specialne tiscali) pro oznamovani CESKYCH her tohoto typu - nebylo rozumne oznamovat hru zde
    - zombie jsou v kurzu, dlouho uz nebudou, pokud chci jit cestou alespon minimalni jistoty do more statisicu aplikacii je to ta lepsi volba.

    - originalitu bych vubec neresil. Je to indie scena kde jsou aplikace delane pro jejich originalitu a taky aplikace delane z vypocitavosti. To bychom se dostali nekde do roku 1960 a muzem se bavit o absolutni originalite.

    - hru si nekoupim urcite. Nejsem cilova skupina FPS, zombie temat uz vubec a jeste k tomu na touchpad, please.... Poti se mi prsty a zustava tam pak hodne mrtve kuze. Humus.
    - zaujalo me to jen z duvodu, ze se jedna o Ceskou hru a ten zbytecny hnuj co sem lidi pisou je fakt k smichu. Strategie a marketing tady asi moc lidem nic nerika.
    - doufam, ze ta hra vydela vyvojaru tolik, ze si budou moci v budoucnu dovolit originalitu

    A ja uz ted radsi jdu pracovat, delam navrh noveho obalu pro Maslo aby bylo vic podobne tomu co se nejvic prodava. Je to direkce od akcionaru, pry museji jit na jistotu. Udelal bych servr kde se bude plivat i na cilene podobne veci mimo her. V pripade, ze by byli vsichni lidi jako tady plivaci na Dred Vechet znicil bych navstevnosti facebook
  • Tihle pánové dělají geniální hry. Hrál jsem Dead Trigger (předchozí díl tohoto) na mobilu a byla to teda pecka. Toto asi nebude o moc odlišné, až na to že se to koná na vesmírné lodi... srovnávat to s Mass Effectem je ale trochu mimo..
    • Tolik zmatení, možná redakce gamesu dostane za tento článek sud pivka od vývojářů :) To je komedie tento server fakt že jo
    • JohnyTheZik
      Neni to od Madfinger games ;)
      • Aha pravda. Špatně jsem to přečetl.. no i tak to vypadá pěkně.
  • asi nejaky april

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit