Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At jdou do hajzlu blbi programatori - vsechno je to jen pro jejich soukromy kseft a ted si stezuji! Oni mysleli ze kdyz je recko v dluhu ze si tam mohou delat pro svoji ubohou hru co chteji! Je mi z chamtivcu na zvraceni! Pak jeste ty blby hry prodavaji za silene penize! Navic to pry v tomto smeru neni prvni porusovani zakona z jejich strany :) tak co vic dodat?
  • Dobrá inspirace pro singl :) zachraňte vyvojaře z vězení
  • Hele, není nikomu divný, že dva muži vývojáři jedou jak dvě buzny spolu na dovolenou zrovna na ostrov LImnos, kde se purely coincidently! má odehrávat Arma3? Prostě tam asi jeli něco fotit nebo pořizovat, to mi prostě nikdo nevyvrátí. Řekům asi vadí, že se z nich v Armě dělá rozvojová země, tak s těma dvěma vocasama prostě ted ukázkově vymrdaj. Ale po Evropsku - žádná árábie, tak se vsadím, že budou do pár měsíců ty chcápkové doma, až se podaří řádná demonstračka.
    • smejki
      Posuň se o dva měsíce v čase... do přítomnosti *3*
  • Dneska se tu fakt sešla parta inteligentů :). Ty komentáře, že porušili zákon a at si to odsedí můžou psát jen tupci. Doufám, že vám na nějaký další rally přejedou příbůzný :)
    • Tj to sis mohl odpustit prde..
    • Tou poslední větou si to totálně zazdil... škoda.
  • "Řecká policie zadržela muže, když filmovali veškeré vojenské objekty na ostrově Limnos u hranice s Tureckem. Mladíci měli údajně pořídit záznamy vojenských základen, táborů a letiště, aby graficky co nejvěrněji ztvárnili bitevní pole v chystané počítačové hře.Vedení ostrova Limnos již před rokem zatrhlo plánované virtuální využití ostrova coby bojiště v české počítačové hře Arma3. Ohrazovalo se tím, že by to mohlo poškodit turistický ruch a narušit strategickou bezpečnost." Já myslím, že z textu je to jasné, co se vlastně stalo a kdo za to nese odpovědnost...
    • USER47
      Ten text vychází z úplně prvních informací, který si složil nějakej novinář na základě naprostýho minima oficiálních informací z Řecka a doplnil to omáčkou. Přitom je jasný, že minimálně některý věci z toho jsou blbost. Například to, že by tam sbírali materiály, aby "graficky co nejvěrněji ztvárnili bitevní pole v chystané počítačové hře".

      1) V týhle fázi vývoje tam těžko budou sbírat materiály pro hru, kór když už tam fotili před několika lety.
      2) Ve hře žádný reálný základny a podobný věci prej stejně nebudou.
      3) Fotografická reference se používá pro detaily, jako vegetace, barva půdy, materiál a textura vozovek a podobný ptákoviny. Kdyby chtěli zobrazit layouty základen, tak to udělaj z leteckejch map, který maj zakoupený a podle nichž dělaj terén, města apod.
      4) Je ptákovina, že vedení ostrova "již před rokem zatrhlo použití ostrova" ve hře. Oni nemaj žádnou pravomoc cokoli zatrhnout. Jen starosta nějaký místní p*dele o pěti obyvatelích se z toho snažil vytřískat pár politickejch bodů. Zkoumal to i řeckej parlament a na využití Lemnosu ve hře neshledal nic problematickýho

      Prostě a jednoduše, vyvozuješ závěry na základě povrchního a nepravdivého textu, kterej si nějakej novinář z větší části vycucal z prstu.
      • "Zkoumal to i řeckej parlament a na využití Lemnosu ve hře neshledal nic problematickýho." Tak proč je teda vlastně zavřeli?To to nařídil starosta té vesnice? *1* Ona je to celkem velká náhoda, že jeli čistě jako turisté na ostrov, který náhodou figuruje v jejich hře...
        • USER47
          Jejich zavření nemá aspoň oficiálně vůbec nic společnýho s tím, že se někdo kdysi ohrazoval proti využití Lemnosu ve hře.

          Jinak samozřejmě tam nejeli náhodou, prostě se nejspíš chtěli podívat na ostrov, kterej posledních několik let věrně předělávali do hry z leteckejch map a fotek.

          A nebo jsou to třeba špioni, co já vím? Jde mi o to, že vyvozuješ ostrý závěry z nepřesných a zavádějících informací, který si předtím nějakej novinář vycucal z prstu.
          • Na některých českých herních magazínech nám ale předkládají jednostrannou verzi a to tu, že zmínění jedinci jsou nevinní a čelí zlovůli řeckých úřadů. V TV se rozpitvávají jejich osobní životy, ale nikdo už se jaksi neobtěžuje zeptat se řeckých úřadů,z čeho konkrétně je viní,jaké mají důkazy,jak probíhá vyšetřování nebo co na to říkají místní obyvatelé...a pokud jde o tu nevinnost,tak jediným zdrojem jsou sami obvinění a prohlášení společnosti BI,a ti by těžko napsali "ano,je to naše chyba,poslali jsme je tam".
        • Protoze u nich nasli vybusny material v podobe 14ti snimku ze zaznamu kamery ktere muzou ohrozit recko pred tureckou hrozbou. Stabilita tohoto regionu dramaticky poklesla a je tu vazne nebezpeci turecke invaze na Limnos. I tak ale doufam ze turecti agenti 002 a 009 dokazou ze zajeti vyvaznout. Porad jsou to prece cesti rodaci.
  • Ku*va, hlavně, že se tady hraje na nějakou Evropu a EU ... Někdo si evidentně potřebuje pohonit ego. Jak tomu můžou říkat "špionáž" panebože ...
  • obesit spionov !
    • samozrejme, z ineho statu, predsa su to cesi ! musia ich prepustit !!!...
      • Magister_Peditum
        Kdyby to byli Slováci, tak bys taky vyřvával, že je musí oběsit? A vůbec, kde bereš tu jistotu, že to jsou špioni?
        • Alex je známa bukvica, proste ho ignorujte *3*
        • aj keby to bol nas prezident, porusil zakon, nemal to co fotit, bohuzial, najlepsie na tom je , ze dostali varovanie od Greka ze fotenie je tam zakazane, tak co ich tak obranujete...
      • Rodice na tebe musi byt opravdu hrdi.
  • komedie, tak porad si hrajem jak jsme vsichni v evrope spojenci , nekdo si udela pripitomelou fotku hangaru a uz je z toho spionaz, jdete posrani lini rekove do predele.....
  • Viktor_H
    esc: "to co si ty napisal by v praxi znamenalo ze najpravdepodobnejsie riesenie je to ktore je postavene len na jednej premise lebo je najjednoduchsie" - Tomuhle výplodu nerozumím, to naopak děláš ty. Ve stručnosti: pokud máš premisy chybné, pak přestože ti závěr vyplývá, je celý soud neplatný. Např. výrok: P1 "Člověk je opeřenec" P2 "Honza je člověk" Z "Honza je tudíž opeřenec", je sám o sobě neproblematický a dobře postavený. Závěr z premis vyplývá. Že je ale empiricky takový výrok totální nesmysl, o tom se snad nemusíme hádat. O tom mluvím od začátku, když ti říkám, že o žádné záměrné fotky v tomto případě nejde, nýbrž o krátké video pořízené cestou z letiště. Jestli nerozumíš tomu, že usuzovat na věci na základě chybných informací je nesmysl, pak se nemáme o čem bavit.

    Jak jsem řekl a uznal výše, jediným důkazním materiálem je zmíněné video. Všechno ostatní, co ty, nebo já předpokládáme, jsou pouhé spekulace. Takže toto: "to ze pracuju na vojenskom simulatore ktory sa odohrava prave na lemnose a zaklada na realnom zobrazeni terenu i bojiska je teda riadny motiv ziskat co najautentickejsie informacie
    a to ze odcestovali na lemnos kde sa ma dej odohravat motali sa okolo vojenskeho objektu a dokonca vyhotovili jeho obrazovy zaznam je teda dost dobra indicia ze tam bol zamer" - je POUHÁ SPEKULACE, přestože ti zní sebevíc přesvědčivě.

    Já věřím (a slovo víra je tu velmi důležité - ani ty nemůžeš pracovat s ničím jiným), že dva kluci jeli na dovolenou, cestou z letiště si bez jakýchkoliv negativních úmyslů natáčeli okolí na kameru. Bohužel přehlédli první značku, která natáčení zakazovala, po zahlédnutí druhé s tím však okamžitě přestali. A za to jim teď hrozí 20 let žaláře. A jelikož je řecká justice nefunkční byrokracie, můžou strávit i rok pouze ve vazbě.

    Dál se s tebou o tom už nehodlám bavit, podobně jako kolega Coffin.Corner mám totiž pocit, že jim nepřeješ nic dobrého. To je tvoje věc, ale to, že se tu aktivně angažuješ proti nim, a přitom jsi ani neměl základní informace o případu, tě rozhodně nezobrazuje v dobrém světle. A tvoje ohánění se břitvou (kterou jsi navíc dezinterpretoval), ti v ničem nepomůže.

    EDIT: Omlouvám se, double post.
    • lidi jsou proste neskutecne zly svi**... staci precist komentare k tomuhle pripadu kdekoliv jinde(idnes,novinky apod) kde jsou lidi schopny psat potmesile komentare jak si za to ty dva debilove muzou sami

      me je uprimne skoro fyzicky spatne, kdyz si predstavim jak dva nevinny kluci jsou strceny na dva mesice do diry jenom proto, ze prisli do stretu s aroganci moci.
      • presne ma pointa o par prispevku nize. +1
  • lugal:
    Ses obycejny debilek, prosim Te prestan tapetovat forum slaboduchymi vyplody.
    • Přestaň tady laskavě urážet ostatní! S tvým názorem taky nesouhlasím a nebudu ti vulgárně psát, co si o tobě myslím!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit