Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe

    Přemýšlím, že bych si to pořídil na Switch. Má někdo představu, zda to na něm bude hratelné? Jde mi spíš o ovládání, než o grafiku a výkon. Bojím se tahové hry ba "gamepadu"... Cooking simulator byl na switchi trošku očistec.

  • Nádherná recenze, mé nadšení k vaření už bohužel stihlo trochu zdechnout. Nucený homeoffice v posledních letech přetavil občasný koníček v nutnost a pak to šlo rychle. Občas se eště vyblbnu, ale nehodlám tím trávit svůj herní čas :D.

  • TheRKD

    Dneska si spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule. 

  • matejhanc

    Této recenzi na hru Zdenek Polreich Simulator musím udělit 9/10. Jeden bod ubírám, jelikož ve mě probudila dilema vyrobit doma trochu té těstoviny anebo si zahrát tento špílec. Škoda, že tam není víc menežmentu restaurace. Zasnil jsem se nad představou, jak přijíždím svým rollsroycem před podnik, špatně placeného kuchaře na cigaretě zdravím pokynutím ruky. Spočítám ztrátu, objednám mražené ravioly a uvařím si kvalitní brazilskou kávu. Večer čekáme food kritika, tak to buď nakopnem nebo úplně pohřbíme... No nic, chtěl jsem asi říct, že to byla jedna z nejzábavnějších recenzí, co jsem čet. Děkuji!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit