Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    http://us2.campaign-archive2.com/?u=35cb3ebbb724992dfe5338d48&id=abfbb0efc5&e=ccb5739dd0

    Tak BETA je spustena... zaroven...


    We're happy to announce that the first batch of Closed Alpha keys have been delivered, giving a number of you direct access to Chroma, our private forums, and our development team.

    If you didn't receive an email with a Closed Alpha key, don't worry! We plan to roll more people in over time, so there is still plenty of opportunity to get involved with the early development of Chroma.

    Tak nesmutnete. Jestli jste nedostaly klic.
  • Si dělají srandu s tím jménem... jestli to měl být pokus o podání žaloby od googlu tak uspěli jinak to nemůžou myslet vážně.
    • Viz "Oculus rift" a "Oculu", "TES" a "Scrolls" *6*
  • XorxoxTalarius
    Tomu rikam inovace, teaser je suprovy a celkove jsem na zpracovani zvedav. Moc se mi ta myslenka libi. Kdy jeden z tymu bude strilet Dubstep a druhej tym bude chrlit Death Metalove rify. Celkem jsem zvedav jestli pak bude moznost si ulozit "skladbu" z onoho zapasu.
    Samozrejme je tam jeste spousta zahad a pokud nekde klopytnou tak to hrat muze byt solidni utrpeni, prece jenom kdyz by mi do usi hralo treba pet hudebnich stylu zaraz, tak to nebude zadna lebeda.
    Takze tvurcum drzim palce at se to povede a maji uspech
  • První audiosurf byl výborný. Přehledný, tabulka TOP skóre pro každou skladbu zvlášť a hlavně každý si mohl vybrat, na jakou skladbu se bude snažit dostat do TOPky. Já su metalista a rozhodně při hraní nechci poslouchat dubstep, techno a podobně. Hraním se chci bavit a né se nechat nutit, co musím poslouchat. Proto si taky ve hrách vypínám hudbu.
    Řešení bych viděl v místnostech rozdělených podle žánrů. Když vlezu do místnosti Metal, tak budu mít jistotu, že poslech bude příjemným zpestřením a ne důvodem pro to, proč bych to nehrál.
  • kickasl
    Napad to je zajimavy, to urcite jo, ale jestli to bude fungovat je vec jina. Uz jenom to, ze hudebni preference nahodne seskladanych lidi muzou byt dost rozdilne a poslouchat pri hre nejaky hip hop opravdu nehodlam.
    • Krescz
      a proč ne?...konecne prijemna zmena, me by nevadila ani dechovka *5*
      • kickasl
        Dechovku bych snad jeste prezil :), to by aspon bylo vtipny. No vsak se uvidi jak to zpracuji.
        Nerikam, ze to musi byt nutne spatne, jen jsem trochu skepticky.
        • Jack1947
          No, skepticky je byt obcas zdrave, inu treba te vyberou do bety abys vyzkousel na vlastni kuzi. *3*

          Podle me muze bejt sranda, zabijet nepratele pomoci hudby? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit