Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezká recenze, díky za ní. Mám jen jednu poznámku a jeden dotaz. 

    Poznámka - nikde jsem si v recenzi nevšiml, že se jedná o early access. Ne že by to vadilo, ale zmínit (a vlastně zdůraznit) by se to mělo. Možná jsem si jen nevšiml, ale ani na začátku, ani na konci to není vypíchnute. 

    Dotaz - Rád bych si zahrál hru tohoto typu. Slay the spire jsem nehrál a proto mi nevadí klony. Co byste doporučili jako aktuálně nejlepší. Třeba i na switch. 


    Děkuju 

    • vaclav.pechacek

      Patrik to zmiňuje tady: (mám jich teď pět z deseti dostupných v předběžném přístupu, plná hra jich nabídne šestnáct).

      Navíc to schválně není uvedeno v kategorii recenze, kde by to dostalo i známku a finální verdikt, ale jsou to jen dojmy z hraní.

    • Zkus treba Monster Train nebo Star Renegades. Nevim, jestli je to i na switchi, ale na PC sem se na tehle dvou taky pekne zasekl.

    • Tak třeba právě zmíněné Slay the Spire. V podstatě top svého žánru. Mám na tom na Switchi nějakých 100 hodin a daleko víc na PC. Taky jsem si užil s Into the Breach - na první pohled lehká hříčka, ale když do toho pronikneš, tak to jsou poziční taktické "šachy" a dost brainburner. 

      Nebo Baba is You - nejlepší logická hra dekády (grafika je hodně "Indie", ale na genialitě hry to nic neubírá). Nebo totální klasika - Puzzle Quest, aneb "match three" nikdy nebylo tak návykové. Samozřejmě když píšu o hrách na Switch, tak se budu opakovat a znovu doporučím Mario Rabbids Kingdom battle - pod roztomilou grafikou jedna z nejlepších xcom like her. 

      Nevím přesně, co jsi myslel jako hry "tohoto typu" - karetní, Indie, roguelike, nebo snad deckbuilder?

      Všechny mnou zmíněné hry vystihuje "easy to play, hard to master". 😀 Snad ti něco padne do oka.. 

    • radim.zaty

      Na switch je nejlepší Slay the Spire.

      • Díky.

        A z klonů na PC je také nejlepší originál? Vlastně mám pocit, že toto ho podle recenze v lecčem překonává...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit