Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Argumentace animacemi obliceje nebo synchronizaci zvuku a pusy je podle me zmatecna v tom, spatnou hru kvalitni oblicejove animace a lip sync nezachrani - a analogicky z dobre hry neudelaji spatnou. Nejake vlastni postrehy, ryze subjektivni i se snahou o nejakou tu objektivitu:
    + pekne a uveritelne prostredi, je videt, ze nekdo zjistoval jak tehdy vesnice vypadaly, jak byly usporadany, jak se chovaji slepice na dvorku (zni to jako prkotina, ale tohle v mych ocich dela uveritelnejsi a do deje lip vtahujici vec nez mimika v cutscene)
    + neni to fantasy
    + velice uveritelna vegetace, jeji skladba, promenlivost - bez prehaneni super

    - nevim nic (nebo nic moc) o craftingu, vyvoji postavy, moznych buildech, lootu, obchodovani, ekonomice a podobnych vecech, coz jsou v mych ocich stavebni kameny kvalitniho RPG
    - pribeh: kovarsky sirotek mstici se za rodice? To zni az zoufale.
    - boje a bitvy pusobi toporne az smesne. Animace postav take nic moc. Tady treba ten souboj lucisnika s nekolika pesaky? To je snad nejaka komedie, ne? Tohle ma byt hra, postavena na uveritelnosti boje, AI protivniku v nem atd?: https://www.youtube.com/watch?v=EVkRn4QxJ_A&t=72m32s

    Hru si koupim (v nejhorsim bude refund), budu rad, kdyz hra bude dobra, koneckoncu se zatim zda, ze muzu byt jen pozitivne prekvapen, ale skepse je zatim dost velka.
  • Vzdycky me pobavi jak se pokazdy kdyz nekdo neco vytvori, odkudsi vyroji hromady mudrcu, ktery vedi nejlip jak je to cely naho*no a jak mel autor radsi stejne jako oni kybicovat na netu a nes*at se do veci, na ktery zadnej cech logicky nema.
    • Pan_Klobouk
      Vavra = mudrc, ktery vi nejlip jak co delat a jak je vsechno na hovno, jen on vi jak to udelat nejlip... a zaroven se se*e do veci, na ktery nema.

      Zda se mi to celkem vyrovnane, Vavra jen sklizi co zasel, vecny kybic a chytrak to ted schytava od dalsich kybicu a chytraku. A to nam KCD zatim jeste ani nevysla, pockej v unoru, to bude teprve mazec. ;)
      • Vavra si muze kibicovat jak se mu zachce, narozdil od ostatnich rozumbradu totiz nezustava u drzkovani a neco dela.
        Pokud se nekdy rozhoupes taky neco vytvorit, projdes si tim samym.
        • Pan_Klobouk
          Co Vavra dela? Za posledni roky jen dzkuje na vsechno. A kdyz ma neco ukazat, pricemz to neco je nejlepsi hra na svete, pac takove on umi, vzdycky vyleze jen nejake vtipne video.

          Pred KCD zkousel tu sci-fi akci, kterou zarizli hned v zarodku, nikdo to nechtel a chvili pred tim ho vyhodili od Mafie II, pac mu to neslo a jen si desne vymejslel. Takze co ten Vavra dela a udelal, za posledni roky tak uzasneho?

          Nicmene puvodni pointa byla jasna, lidi drzkujou na nekoho, co jen drzkuje. Coz by melo byt v pohode. Cesi tak nejak obecne jen drzkujou, je to nas narodni sport. ;) A jsme v tom dobri. ;D
          • Ste pitomci. A pravdepodobne jste infantilni (zijici z kapesnyho vlastnich rodicu) coz doufam, protoze jeste mate hodne casu nekam se posunout, ale prave ted urazite cloveka, kterej vykonal neco co Vasemu dilu nesaha ani po kotniky (ano jsem si tim jistej)

            A ted nemluvim ani tak k tobe klobouku, ale ke vsem ktery jste mu to lajkli.

            To co jste tady predvedli je neco na urovni plivani na cloveka, kterej zachranil lidi z plamenu.
            • Pan_Klobouk
              Vavra zachranil lidi z plamenu. To je nejvetsi for. Doufam, ze mu da prezident medaili, nebo tak neco. ;)

              Jeste jednou sesumiruji, nic primarne proti Vavrovi, prvni Mafie je dobra hra. Ovsem neni to jen jeho hra, to zaprve a zadruhe je to IMHO poslepovane ze vsech mafianskych filmu a serialu co kdy vznikly. To jen kdyby chtel nekdo vypravet, jak bozi to ma pribeh, vypraveni a kdesi cosi.

              K druhe Mafii se mistr radeji nehlasi (kdyz se mu to hodi) a dela, ze s tim nemel nic spolecneho (kdyz se mu to hodi). V lepsim pripade jen rekne, ze napsal scenar a pak odesel. Ve skutecnosti ho vyhodili a pro hru si toho navymyslel tolik (jako gamedesigner?) ze by to dodnes nemeli hotove.

              A dal? Dal uz nic, nekolik neuspesnych projektu a ve finale napad na RPG bez draku a magie. V otevrenem svete. Tedy neco, co nikdy nedelal. Presto hned vedel, ze je schopen udelat lepsi hru nez Skyrim a trilogie Zaklinac dohromady. Jak to je a jak to dopadne se dozvime v unoru, ale (spoiler) nedopadne to dobre. ;)

              Tudiz Mafie a dal uz nic, neco trochu mozna na Mafii II, ale kdyz se ho zeptas, tak to zapre a zamluvi, no a pak ten Husita, kdyz zrovna nehral paintball, nebo se nekde nechvastal. Na prednaskach, v podcastech, v Levelu. To je hlavni Vavrova napln za poslednich minimalne 10-12 let. Vsude pyskovat a vsechno pomluvit. Zachranovat lidi z plamenu ani nema kdy, sorry jako. ;D
  • Proc jsme se dosud nedozvedeli nic o rpg prvcich, o systemu levelovani, percich, skillech, farmeni/grindingu. To, co prezentuje WHS proste neni rpg nybrz akcni hra typu Division nebo Destiny. V tomhle spociva Vavrova nejvetsi lez, kterou neprohlednou pouze slabomyslni jedinci s ruzovymi cockami vrazenymi primo do ocnich bulev. Vavra slibil rpg a to je to posledni, co Paskvildom zatim predvadi. Tim se potvrzuje moje presvedceni, ze Vavra podcenil a absolutne nezvladl design hry. Na rpg nestaci pribeh a sliby o realisticky zobrazene mrkvi.
    • takhle se na vavruv FB nedostaneš. Musíš pridat
    • Mart9
      Musim opět doporučit tohle video, které není o tom letsplayi, ale o tom povídání - https://www.youtube.com/watch?v=XxD_hqenDtI
    • protože tam nic z toho není, jenom budeš chodit (jezdit) po realistickém lese a občas si zabojuješ v zabugovaném souboji *1*
      • Tak aspon nebudes muset utracet svoje kapesny..
    • Jestli píšeš todle tak si evidentně jenom hater, kterej o tom ani nemá tucha.
    • ucho
      o rpg prvcich toho bylo receno dost. vylez obcas z te jeskyne.
      • Jedna vec je, co bylo mozna kdysi kdesi mezi reci spitnuto a posleze zapomenuto a druha, co zatim bylo v tomto ohledu predvedeno. Naprosto nic. V alfe se jen jezdilo na koni ode vsi ke vsi a trailery a ukazky se soustreduji vyhradne na souboje a pribeh. Tohle proste nebude rpg.
        • ucho
          vzdyt o tom mluvi skoro v kazdym videu. klasika: zakladni staty + skilly a perky po vzoru elder scrolls her... na tom neni potreba nic extra prezentovat pred vydanim hry, tohle vsichni znaji.
          jinak mas to treba zde: https://youtu.be/5iiR6x4ufvk
          • a proč teda Vávra hejtil Skyrim když to pak okopíroval :-D
            • @ucho

              ne, system urcite nebyl stejnej jako v oblivionu a morrowindu
            • Rovny stropy mi taky pokazili zazitek z celyho Skyrimu.
            • ucho
              Vavra pokud vim nehejtil Skyrim ve stylu, ze je to spatna hra. podle me ji povazuje za dobrou (vsak ji taky hral). vycital ji ale radu designerskych chyb, ktere jsou vesmes zbytecne a v jeho ocich kvalitu hry snizuji. skyrim tedy patri ve sve tride mezi spicku, ale Vavra veri, ze rada veci jde udelat lepe. veci, ktere umozni hraci lepe proniknout do sveta a "ztratit" se v nem.
              priklad jeho "hejtu": vsechny hospody vypadaji stejne.
              tedy nepochybne se ve sve hre chce pokusit o to, aby vse nevypadalo stejne/genericky. jestli se mu to podari, to uvidime az pote, co hra vyjde.
              jinak na RPG systemu Skyrimu neni nic spatneho. ten samy byl v Morrowindu i Oblivionu. je to provereny system, ktery se do tohoto typu hry hodi.
            • Paulcz
              Protože jsi velmi pozorný.
  • Hele konečně hra kde by mohla být čeština.....za posledních 14 dní co sem zažil bych se ani nedivil kdyby nebyla.....cca 8-10 měsícu jsem byl bez PC a za tu dobu vyšlo pár her který sem si chtěl zahrát...a tajně sem doufal že mě nějaká hra pohltí stejně jako posledně GTA V.........tak sem začal Mafia 3 podle očekávaní vše na pohodu...další byla hra Fallout 4 sice starší ale už sem myslel že po tom roce tu češtinu udělaly...bohužel smazal sem jí stejně rychle jako když byla novinkou :-D RPG na tento styl nebudu hrát v ANG...ostaní RPG nebo hry velikosti GTA V neměli s češtinou problém....ale to je můj problém...další byla hra Mirror's Edge Catalyst čeština žadná není...další hra Dishonored 2 tam zase instalačka hlasila u konce chybu..no a poslední kapka byla hra Prey tam mě donutila spustit retro program ej kej ej Deamon jenže sem zjistil že na Win10 musí být i nový Deamon dobrý chvilku seznamovačka a už sem mastil přes image soubory....Jenže mě to nepustilo jelikož to hlasilo hrozbu ve stylu viru........takže pulku her nebudu hrát jelikož není čeština a druhou pulku nebudu hrát kvulí Win10 jelikož je to inteligentní program co pustí jen to co chce on nebo nevím...každopádně zkusím Far Cry Primal to vím že pude a koukal sem Sleeping dogs
    • Win 10 to normalne umi. Problem ale vyresi koupit si original a nebejt socka. O anj se ani nebudu zminovat
    • Pokud vim tak windows umi mapovat iso nekdy od W8. Rekl bych ze problem je mezi zidli a klavesnici, tedy v tom "nebo nevim".
  • ty souboje co jsem videl na youtube to je des jsem malem usnul jak zpomalenej film
  • No animace jsou vskutku "povedené", ale mě spíš fascinuje, a o tom se tu nikdo nebaví, jak je to stupidně napsaný... doslova musím přeskakovat dialogy, protože je to cringe a facepalm jeden za druhym. Odpoledne jsem se díval na Stalkera od Tarkovského a pak si chvíli zahrál betu KC a říkal jsem si zda ty větičky co tam zazní nepsal nějaký mentál. Je to neskutečné kdo dnes může psát příběh pro hru, zřejmě každý kdo má deset prstů. Nebo bych si spíš měl trochu ponížit vkus, pak bych byl spokojený :D
    • odpoledne jsem se díval na Stalkera od Tarkovského a pak si chvíli zahrál betu KC


      *1* věta měsíce
    • A uz jsi jim volal? Sidlej v budove Fora karlin. Platej dost slusne. Predpokladam, ze bys je nasmeroval mnohem lip. Zavolej jim, me se to taky nelibi, ale tak dobre jako ty bych to neuchopil. Ukaz jim jak se to dela, prosim!
      • Něco mi říká - a nazývej to třeba šestým smyslem - že teď už bude trochu pozdě.
  • mně je mimika úplně u zadku, já potřebuji kvalitní gameplay, level desing, combat. Tohle všechno vypadá na velice slušné úrovni. Hry hraji kvůli hratelnosti stejně jako Dark Souls, Dragon Dogma apod. Těším se na prozkoumávaní vesniček a pořádnou výzvu.
    • No nevim, tohle prý má mit narozdíl od DS i příběh
  • Hobo Tough Life tenhle vikend na steamu taky slusne vali
    http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers
    • Ronox
      Podle steamspy cca 3k kopií a KC: D 649 ± 898 .. jsou to regionální top sellers ;)
  • U Andromedy bylo v pořádku nadávat na mimiku, ale tady se to nesmí :D A je mi jedno že to je menší studio, prezentuje se to jako AAA hra za 50 euro.
    • Stejne si to vsichni koupite *2*
      • Jasně že koupim, podpořit to určitě chci ale to neznamená že na tom nesmim hledat chyby. A Dan tu má normal profil pokud vim, tak si jdi hrát na někoho jinýho dokud máš ještě prázdniny.
  • SalemCZ má prostě pravdu, ty vaše generátory lajků to nezmění, a komu se to nelíbí ,tak ať si dál smrká do kapsy
    • SalemCZ
      Musim jsem ti dát Like :D
    • Co bys resil driv? Nesnesitelny hardwarovy naroky, nebo ceskej dabing?
      • SalemCZ
        To se nedá řešit najednou?
        • Kdyz mas na oboji dost penez tak jo
    • archie777
      Je mi 6 a tohle je muj prvni komentar na internetech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit