Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Zaklínače 3 se celkem těším. Jednička se mi líbila, dvojka se mi vůbec nelíbila, tak jsem zvědavý co přijde teď. Soudě podle trailerů to bude filmová hra, tak uvidím jak se odkloní od klasického RPG. Ale Zaklínači fandím, aby si u mě zlepšil jméno po fiasku druhého dílu...
    • Kvůli velkým očekáváním u trojky jsem si koupil ve slevě na Steamu The Witcher 1 i 2 (takhle hra me prostě v době svého uvedení na trh zcela minula) a nemohu než jen souhlasit. Jednička až na hroznou koridorovost a horší grafiku měla výbornou hratelnost (rozhodně větší zapojení do děje) a hlavně atmosféru. Dvojka? Špatný vtip, sice lepší grafika a lepší možnost upgradu postavy ale jinak...stejná ne-li ještě horší koridorovost, ve srovnání s jedničkou hrozné rozhraní a ovládání postavy (Geralt alias nešika, jenž neustále v budovách do něčeho naráží a vstupuje do dveří tak, že do nich nejdříve máchne mečem) a souboje, ve kterých vyhrává ten, kdo nejvíce a nejdále uskočí nebo rovnou protivníka uběhá k smrti (hrál jsem za mutanta nebo za koho?)... Střídání dne a noci nebo nějaká atmosféra? Nevšiml jsem si. Pití lektvarů a použití mutagenů ve dvojce? V podstatě žádné, protože když pro ně nastal ten správný okamžik (a ten dost často nešel předem vytušit a tak je to správně), už bylo pozdě a použít je se nedalo. Dohrál jsem obě hry, jedničku bych si klidně zopakoval, dvojku ani náhodou. Shrnu to: vůči trojce jsem z důvodu velkého zklámání z dvojky dost skeptický.
      • Naprosto se vsim souhlasim. Jednicka zajimava, lakava, koridorova, ale presto se dalo zajimave bojovat a boje se mi libily. Dvojka nevyvazena, lektvary jsem prakticky nepil, presne jak pises, protoze jsem nevedel kdy prijde boj a kdyz prisel uz jsem pit nemohl tim to totalne zazdili. No a souboje takove divne. Hlavne tuna otravnych filmu. Ale pres to vsechno si rikam treba trojka vyjde :-)
      • Tak to opravdu nevím jak si tu dvojku dohrál, když sis nevšiml že je tam střídání dne a noci. *7*
    • Ty jsi asi mé druhé já z jinýho paralelního vesmíru. Neřekl bych to lépe.
  • Promiňte že to sem dávám ale nevím jestli si tu hru mám koupit a proto potřebuje vědět jestli to rozjedu s touto sestavou a jestli ano tak na jaké detaily ? (stačí i minimální)
    Intel core I5 4200U 1,6 Ghz až 2,6 Ghz
    8 GB RAM
    nVidia geforce GT840m 2GB
    Windows 8.1 64 bit
    • Před vydáním hry ti to nikdo nemůže 100% potvrdit/vyvrátit, protože jediné, co zatím máme jsou požadavky zveřejněné přímo CD Projektem a ty se od reality mohou lišit (nebo respektive může to jet rozumně i na slabších sestavách..ale taky nemusí).
      Nicméně pokud bych to bral podle toho, co zatím víme, tak bohužel tvé PC (respektive notebook) nesplňuje minimální požadavky a to konkrétně v bodě "grafická karta".
      Jako minimum je označeno GTX660 / Radeon HD 7870, což jsou grafiky výrazně výkonnější než GT840M.

      Realita samozřejmě může být jiná a třeba na tvé sestavě Zaklínač pojede na minimální detaily v 720p, ale teď ti to fakt nikdo s jistotou nemůže říct *7*
      • OK, až to vyjde tak to stáhnu a vyzkouším jak to pojede (opravdu se mi nechce utrácet peníze za něco, co mi nakonec vůbec nepojede). Jinak díky za informace
    • Krescz
      http://www.systemrequirementslab.com/cyri
  • Jack1947
    Kdyby většina her dneska měla takové "PR" tak by to měla sakra těžké... njn ale jiný kraj jiný mrav.
    Proto jsou taky rozdílné výsledky, co se týče odladěnosti.
  • Zaklinac byl jak jednicka, tak i trochu horsi dvojka vdycky nad prumerem, ale tahle PR masirka a nekolikanasobny odklad spis napovida, ze trojka bude pr,ser rozmeru primo epickych.
  • bude se muset snažit aby prekročil stín nejlepšího rpg všech dob - inquisition. ale našlápnuto ma docela slušne. to se nejake trapne 2d pillars of eternity musí stydet *1* *1*
    • Ty si dnes davej bacha na stribrny citroen c5
  • Keyz
    "Z inventáře půjde zahazovat i úkolové předměty. Aby autoři zabránili tomu, že vyhodíte něco důležitého pro další postup v základní příběhové linii, klíčové předměty zůstanou na místě, kde jste je vyhodili."
    V Gothicku 2 bylo možné sežrat kytku pro quest která byla u Černého trolla *15*
    Ale tohle také potěší. Může to zdravě naštvat. Lepší jak omezení všeho, jen aby se hráč nezasekl.

    Jinak info vypadá dobře. Hlavně jsem zvědav jak budou prakticky reagovat na pastě. Ve 2 tam lezli jako by nic.

    Btw nemáte někdo info jestli tam bude návaznost na quest ze 2, kdy byla možnost zahrát si na testovaný objekt dvou vědců ve Flotsamu. Sice z toho co říkali by to nemuselo navazovat (nic se neprojeví) ale bylo by to zajímavé.
    • !!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!
      K poslednímu odstavci - S touhle myšlenkou jsem si taky pohrával, ale oba umřeli a v Loc Muinne o tom už žvaní o těch účincích
      • Keyz
        To si nějak nepamatuji, že by umřeli. *8*

        Ale jestli zemřeli, tak to to nevylučuje přeci nějaký dopad na Zaklínače. Když přeci tu věc použil.
        • On řekl něco ve smyslu, že má potom chlupatější jazyk bo co :D Ale mohl to být jen nějaký for.
          A oni umřeli až enhanced edition, ale ta se stahuje sama zadara.
  • Pro všechny příznivce Zaklínače:

    https://www.youtube.com/watch?v=-j1lDp_r9n8

    http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz
  • Colby.Sawyer
    Já Polákům věřím, že udělají skutečně přelomovou hru na kterou se bude dlouho vzpomínat.
  • sevastopol
    Tohle jsou jenom oficiální PR rečičky, realita je vždycky jiná. Moc nechápu smysl přetiskování takovýhle "para-rozhozhovorů", které slouží pouze k větší prodejnosti.
  • Luckiller
    Pro zájemce, nalezl jsem 18 stránkový dokument o fungování a tvorbě A.I ve F.E.A.R. Je to srozumitelné i pro laika, avšak úroveň použité angličtiny je vysoká. http://alumni.media.mit.edu/~jorkin/gdc2006_orkin_jeff_fear.pdf
    • Perfektni diky moc. Neco podobneho me hrozne zajima. F.E.A.R. byla vynikajici strilecka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit