Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono štvorka bola stejne brak, dvojka a trojka boli naj. Mohli do nej byť dobré módy, to som už až tak neskúmal, tie som hrával skôr pri trojke, u štvorky len nejakú betu kde simulovali prostredie Marsu a bolo to celkom fajn.. Podľa mňa bola je dobrá celá séria vrátane päťky, síce sa časť od časti trochu líšia ale všetky majú svoju kvalitu. Podľa mňa je päťka robená lepšie ako štvorka, žiadne náboženstvo mi tam nechýba, potrebovala by síce lepšú AI, viac obsahu, doladiť možno zopár vecí ale tak to bolo s každým predošlým dielom, čiže nič nového.. A hlavne to mohli viac sústrediť na multiplayer, ostatne to ale už aj u štvorky takže tak..
  • Díky za tip zkusím :)
    Možná by civ 5 mohla získat reputaci WWII ... jen by musely ty mapy být obrovské, aby se kompenzovalo omezení 1 jednotka na 1 pole. Samozřejmě každá strana by měla své jednotky ... aby nedošlo k tomu čím každá civ trpí, že každá strana má totožné jednotky, vyjma jedné či dvou.
  • Pro ty, kterym se pata Civka nezda byti tak uspesna, jak vsude tvrdi (at uz treba tim, ze je hodne zjednodusena a nedodelana), tak doporucuji kouknout na mod pro CIV IV - Rise of Mankind: A New Dawn (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=372884). Rozsiruje to Civ IV o spoustu vyjepseni a featur a udela to z ni jeste komplexnejsi a tezsi hru, nez byla.
    • Tak to vypadá luxusně, to já se ke čtyřce milerád vrátím :) Díky za info...
    • Je pravda ze civ5 je jak beta. Nicmene mestke staty a hexova mapa je takovy krok vpred ze neni duvod vracet se ke civ 4. Co se tyka hudby tak za indiany nebo arabsky staty je bozi ( pro me zasadni vec) zatimco drive sem ji kolem roku 0 musel vypnout. Ui je na tom taky lepe nez ve 4 kde cheating pocitace byl naprosta zoufalost. Co sem cet tak v prvnim patchy chtej pridat podrobny okno pro ekonomiku tak snad se postupne zacne vypiplavat a casem urcite pridaj i nabozenstvy. Ona slavna civ 4 vypadala komplexne ale spusta veci tam byla jen na oko bez vyznamnejsi role.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit