Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Plánuju nákup xone, snad remastnou všechny dosud vydaný díly z x360 na xone a né jen první díl.
    • Tato hra je pro heteráky ne pro tebe :). A než řekneš další blbost tak xone bude mít zpětnou kompatibilitu :).
      • TheGGG
        LoL, prej hra pro heteráky, tak to jo, ale taky to asi nebude hra pro kkty, takže si nezahrajeme ani jeden. Zpětná kompatabilita je cool, ale já bych si radši GeoW 2 a 3 a judgement zahrál v této next gen remastered verzi. Snad se na to coalition vrhnou hned jak dodělaj GeoW 4. To by byla paráda, jen tak si sednout k novému xku a pařit celou sérii (kterou jsem nikdy nehrál) pěkně v next gen a od prvního dílu. To mi ani kkt jako ty nezkazí.
  • Vždyť ta scéna je z DLC ke třetím gearsům a né z jedničky.
    • TheGGG
      ne není
  • hej prosim vas, nesly by vase skvele reklamy posunout o vterinu driv? to je fakt o nervy, nejdriv na cloveka vyskoci tabulka pro mentalne postizene, ze je tiscali fullscreen a zda si preju to tak nechat, a kdyz se konecne uklidnim (nebo si zaskrtnu ze chci fullscreen zapamatovat a poustim dalsi video s klidem v srdci ze uz me uz nic otravovat nebude) tak na me po chvilce znova vyskoci nejaka reklama. Pral bych si aby to vyskakovalo vsechno najednou, kdyz to musi byt, a ne systematicke doje*avani jak nekde v mucirne. Zvlast kdyz sou ted takove vedra, je to opravdu hruza. dekuju
  • PreidaQ
    Jedničku Gearsů jsem sice svého času hrál, ale dotyčnou smrt jsem si tedy nedokázal vybavit ani náhodou.
  • Svého času jsem si všechny díly GoW na X360 vážně užil, ale nevím, jestli sebelepší textury nebo videosekvence, jsou dostatečný argument pro to, abych si je kupoval znova (v mém případě i s novou konzolí).
    • ZvacA
      Tahákem na Xone pochopitelně čtvrtý GoW4, takže tohle bych bral nejinak než jako pěkný zpestření pro ty, kdo novou konzoli mají a série se třeba ještě nedotkli. A pro ty, kdo už hráli na minulé generaci, tak by nemuselo být bez zajímavosti, že podle oficiálních stránek by tahle verze kromě všech těch grafických a pohánějícíh standard-remaster serepetiček měla mít navíc i nějaký obsah kampaně z původní PC verze. Není to bůhví co, ale neurazí.

      Co je však velká škoda, že se to týká jen prvního dílu. Nechápu neudělat ten krok a nevydat to v Ultimate balíku s dalšíma dvěma GoWs. Ale možná, aby si zase nekáleli na tu oznámenou kompatibilitu her z minulé generace.
    • Nejlepsi zazitek to byl na PC... Games for Windows live kterej te nepustil do hry s uctem zaregistrovanym na uzivatele z CR. Neustale padani Games for Windows live se kterym crashovala cela hra a k tomu samotna prehypovana prumerna 3rd person strilecka ktera dostavala desitkovy hodnoceni a ja bych to videl tak na 6/10 maixmalne.
      Warhammer 40k Space Marine me bavil asi milionkrat vic :D

      A to ani nemluvim o tom ze kdyz jsem to chtel spustit po pul roce tak jsem dostal chybu kterou zpusobila vytecna DRM ochrana protoze mi to prej jako vyprselo...

      Jj vsichni se ucte od Gearboxu a Microsoftu :D
      • Vojta_Ilavsky
        Takyže ten omyl už neexistuje, GfWL je konečně dead. Navíc učit se od nich by měli v případě remasterů.
  • Teda kdyz tohle vidim tak si rikam ze by Telltale meli udelat nejakou hru z Gears of War univerza.
  • Vojta_Ilavsky
    Halo: The Master Chief Collection taky mělo nový CGI filmečky. Takhle mají vypadat remastry, učte se od Gearboxu a Microsoftu.
  • lepsi filmecky, hotova must buy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit