Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Paradox není jako EA s The Sims. Když vyšla EU IV, bylo v ní všechno co bylo v datadiscích k EU III, kromě míst kde se měnila celá herní mechanika. Já se na CKIII těším už teď. Mohli by klidně vysekat celou Indii, uvolnili by si tím výpočetní výkon.

  • To znáčí šanci, že by se konečně mohlo CK2 časem dát za rozumnou cenu pořídit komplet se všemi DLC v nějakém balíčku.

  • triptich

    zas tak zlé to s CKII nie je. síce nevlastním všetky datadisky, ale hra je dostatočne prehľadná a jasná. naopak, v mnohom by som uvítal prehĺbenie mechaník a väčšiu podrobnosť. aby to finálne nedopadlo tak, že CKIII bude nie prehľadné a prívetivé, ale primitívne (jednoduché, bez výzvy, bez možností) a lineárne. grand stratégia predsa má trochu "potrápiť", o to sladšie sa hrá, keď do nej človek prenikne a ovládne jej mechaniky.

  • dworkin

    "Tomuhle předsevzetí rád zatleskám"

    Přestaň si z toho dělat svůj osobní blog. To seš takovej narcis, že neumíš napsat normální článek a nepřidat svůj subjektivní dojmíček?


    "U Kladna se srazila dvě osobní vozidla. Na místě zůstali dva těžce zranění lidé. Záchranná služba je odvezla do nemocnice. Tomu tleskám a doufám, že se uzdraví. S pozdravem autor článku, kterej nutně potřebuje, aby jeho EGO bylo vidět, jo a mimochodem teda taky musí podat nějakou informaci, protože za to vlastně bere ty peníze, žejo."

    • TheGGG

      to jsou ti mladí "progresivní" novináři, co si myslí, že musí do všeho cpát svůj názor, místo aby prostě jen napsali fakta

    • maros.goc

      si úplne mimo, písanie vlastných dojmov do noviniek je súčasťou hernej novinárčiny už od jej počiatku...a tak to má byť :)

    • Magister_Peditum

      Kvůli jedné větě hned urážet autora? Vážně? 

      • dworkin

        Není to první článek, kde tohle dělá. A myslím si, že kdybych ho chtěl urážet, dělal bych to úplně jiným způsobem.

      • JamesFaith

        Vzhledem k tomu, že to není první Dworkinův výpad proti Pecháčkovi, to vidím spíš jako cílenou snahu urazit zbaběle maskovanou obavou o kvalitu místní žurnalistiky.


        Jak říká staré úsloví - kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. 

        • dworkin

          Seš mimo. To, že si z toho tady někteří autoři dělají osobní blog, kritizuju léta. Tj. dávno před tím, než sem Pecháček vůbec začal psát. A kdyby ten článek napsal Grygar nebo Smutný nebo kdokoliv jiný, tak bych mu to vytkl taky, protože ono tady _jde_ o žurnalistiku a ne o jednotlivé autory.

          Pecháček nepíše špatně, akorát je vidět, že teprve začíná a není vypsaný třeba jako Pavel Dobrovský nebo Petr Poláček, kteří mají řemeslo v malíku. Nicméně cpe vlastní ego tam,  kde nemá co dělat. Ostatně ten fiktivní článek, který jsem napsal v původním příspěvku, je myslím dobrý příklad toho, proč to není dobrý nápad.

    • drasta

      Nejak nevidim problem v tom ze nekdo napise takovou mensi uvahu na nejaky tema. Je to mezi tema prelozenejma PR clankama (do kterych nekdo obcas vlozi a vlastni nazor... blefuj)  a sem tam nejakou recenzi docela osvezujici a i diskuze pod takovym clankem byva obcas zajimava.

      • triptich

        súhlas. toto si práve cením na games. síce informujú neskôr ako iné weby, ale zaujímavejšou formou. pri jedle, alebo na mobile si rád prečítam niečo takéto. na stručné info odoberám ofiko weby alebo iné stránky, kde chŕlia dvoj-troj vetové články s odkazom na oficiálny web/twiter/facebook (pozdravujem nemenovaný slovenský web, kde je článok často kratší ako nadpis :D)

    • Kompost

      naprosty suhlas. v poslednej dobe ma hlavne rozsekal cely clanok o tom ako je zachranovanie sveta v rpg klise kravina. neznasam ked sa mi niekto snazi natlacit co mam zvejkat, pit, hrat, ake kozy su idealne alebo ked mi niekto v informacnom mediu podsuva svoje zaisto dolezite citove rozpolozenie. pan redaktor, sakra. takto to tu bude za chvilu jak v novom case...

      • dworkin

        Přesně! Vždyť je to úplně na palici. Televizní redaktor řekne, že hrozí požáry, a dodá "No jo, to já mám občas oheň rád. Jezdím na chalupu do Horní Dolní a tam si opékáme špekáčky." WTF? Co je nám sakra do toho?! My potřebujem slyšet, že hrozí požáry. Proto to posloucháme, ne kvůli dojmíčkům, který jsou nám úplně k ničemu. Tohle ať si píše na svůj blog nebo na Facebook  - kde na to ovšem oprávněně bude s*át Bílej tesák. Tady si Pecháček bere jako rukojmí vlastní potřeby sdělovat své osobní dojmy všechny čtenáře Games.cz. Což je prostě blbě a je třeba to kritizovat už od samého zárodku, dřív než to tady bude dojmíček vedle dojmíčku.

      • a to jseš takový hlupák, že nedokážeš selektovat informace a dělat si svůj vlastní názor? 

        • Kompost

          takze prejavenim nazoru ze som nespokojny s niecim som sa stal hlupakom bez nazoru a schopnosti selektovat. zaujimalo by ma akym mentalnym kotrmelcom si k tomuto prisiel.

          • maros.goc

            autor toho clanku o klise o zachranovani sveta len hovoril svoj vlastny nazor na to, bol to jeho komentar

          • radim.zaty

            Tak si přečti cos napsal. Mě denně někdo "tlačí" své názory, ale jsem natolik svéprávný, že je dokážu filtrovat a nenechám si natlačit nic, co mi nevyhovuje. A třeba dotyčnému řeknu, že s jeho názorem nesouhlasím, ale nebudu mu nadávat, že má jiný názor a že go prezentuje.

            Ty to třeba nedáváš, tak ti to vadí, ale za to nemůžeš vinit redaktora, který bude psát vždy, více či méně, subjektivně.


            • Kompost

              ja ziram, ako keby si ma poznal cely moj zivot...

              ...nie, robim si srandu. sposobil si mi usmev, za to ti dakujem. no nic, bezim ja. mam aj dolezitejsie veci na praci nez sa tu hadat o filtrovani informacii na hernom webe o vasa vseinformovana veledolezitosti.

  • Anon-ym

    Koukám, že super nápad zatrhnout anonymní komentáře skončil tak, že u článku nejsou prakticky či doslova žádný komentáře

    • Bobrkola

      Může to být i způsobeno i počasím ;)

  • Magister_Peditum

    Uvítal bych, kdyby raději začali dělat na pokračování Victoria. 

    • Bobrkola

      Někde jsem četl, že programátor u prezentace nového DLC (myslím, že to byl Jade Dragon) říkal novináři: A tohle nás inspirovalo u nové Victorie... Na to tam hned skočil PR a říkal, že popírá, že na nové Victorce dělají... Takže tipuji, že do 2 let by měla být venku ;)

      • Magister_Peditum

        No, bylo by to super. Viktorka už hodně zestárla. 

        • Bobrkola

          Tak už jsem si vzpomněl, kde jsem to četl/slyšel.

          Bylo to u Čtenář strikes back u Victorie II. 

          cca 1:50 - 2:10 ;)

          https://www.youtube.com/watch?v=kWNmgnokPUU

  • Llour

    Pan Pecháček je slávista a tudíž se stal mým nejoblíbenějším redaktorem. 😱😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit