Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z hraní postapo RPG Wasteland 2
9.2.2013 | Petr Poláček
422 příspěvků
-
A ty myslíš, že to nevím? Jenže jak jsem psal. Já tam vidím mizerný objekty a textury, a to není něco, co by zápláclo nasvícení a bůh ví jaký filtry. Navíc si myslet, že výsledek bude vypadat UPLNE jinak je podle mě dost naivní. Uhlazenější určitě (snad), ale úplně jinej těžko...
-
Ja som sa tiez bavil, pretoze som vzdy chcel strielacku z Fallout sveta. Vo vysledku to sice bolo skor akcne RPG s domrvenou autoaim strelbou, ale tak nastastie mody :)
-
já se u Falloutu 3 královsky bavil a přišel mi jako parádní nástupce původních Falloutů... no a na tohle jsem zvědavý taky :) hry si má člověk užívat. pokud ho něco nebaví, nemá to hrát, vždyť je toho na výběr dost. někdy má člověk pocit, že jsou někteří věčně s něčím nespokojení :)
-
No jo tak je to tu zas. Když někdo udělá rpg střílečku jako Fallout3 půlka lidí křičí, že to není jako jako ty starý hry a když někdo udělá hru jako ty starý hry tak zas další půlka lidí křičí, že to není jako nový hry, no tak aspoň my nenormální lidé co to tak nežerem se tím hatem bavíme. Jen tak dál. *1*
-
Tak mne to s té umělecké stránky hodně zajímá. *3* Ale myslím, že právě umělecké prvky jsou markantní v tom vtažení do hry.
Já netvrdím, že prostě u Party based hry nejsou výhody. Jsou a to jako sviňa. Proto má Fallout 1 a 2 pořád takový ohlas. -
tak pozor. i tupy strilecky jsou super! ted hraju konecne poprvy v zivote poctive a trochu vic soustredene dooma (1/2) a uzivam si to naprosto spickove. na ultra violence je to nadherna casual hra, kdy clovek sedne, do ctvrt hodiny probehne level i se vsema secretama a pritom si naprosto skvele zastrili.
naznacovat (tak tve vety chapu), ze cod ma fotorealistickou grafiku je zcestne, uz ted je sto let za opicema.
rekl bych ze se dale mylis v tom, ze codko nezustane jako legenda do konce zivota. uz ted pro mnohe lidi jak vidno je.
nic to nememni na tom, ze jsem porad spokojen s mymi penezi vynalozenymi na W2. -
pokud ti na vzhledu zalezi, tak by jsi mel vedet, ze to co je ukazano ve videu je verze hry ktera je vic graficky ocesana, nez kdyz si nastavis jakoukoli jinou hru na minimum. Je to polotovar, ktery ve vysledku bude vypadat UPLNE jinak.
-
To beru :) Ja bych to tedy asi neudelal, ale fajn, nejsem to ja.. Jde tu taky o formu.. a muj prispevek byl vyprovokovan tim, ze se tu najdou taci, kteri zalozi vic nez jeden prispevek, ktery rika to same a uz dopredu urazi vsechny, kteri nesouhlasi... To me proste vzdy vytoci :) Proto ten muj vykrik do tmy :)
-
Fallout 2 pro rok 2013, is that you? Těšim!
-
Víš, oni ale aspoň svoje tvrzení vysvětlují a podkládají a dávaj možnost náhledu na druhou stranu mince. Opět je v diskuzi CoD, ačkoliv jsme pod naprosto jinou hrou s naprosto jiným žánrem. Mnohem větší chudák je u mě ten, co se furt do CoD naváží a léčí si svůj mindrák na hře, kterou naneštěstí pro něj hrajou miliony hráčů po celým světě. Já jsem napsal, že hra vypadá technologicky uboze, cože je holej fakt a každej s párem očí si to na videu může ověřit. Mínusy se dostavily. O ně mi nejde, to mi ego fakt nestrhá, ale opět se tu projevuje efekt pozitivního fanatismu. Stejně tak se nedá cokoliv napsat na Armu, DayZ a další hry davem milovaný. Neříkám, že s názory těch jedinců souhlasím, ale je dobře, že tu jsou. Je dobrý mít věci v rovnováze.
A mimochodem mně na vzhledu hry záleží. Nejsem pokrytec a rád se kochám. Taky bych nechtěl jednookou, jednorukou a jednonohou přítelkyni s hrbem jen proto, že je hodná. Vnitřní krása určitě především, ale všechno má svý meze... -
Tak si jdi hrat SWTOR, tam mas namluvene uplne vsechno, jen ta hra k tomu nejak chybi. A jestli neumis cist, tak to mas docela blbe. Ja si radeji prectu spoustu textu v super hre, nez poslouchat tuny hovoru, z nichz vetsinu stejne preskocim pri dalsim hrani, v necem, co dalo veskere finance na dabing a na hru uz nezbylo.
-
*15* Jestli sis nevsiml, tak i muj nazor je vyjadrenim, ze se mi neco nelibi .. Jen jde o to, co to je a jakou zvolim formu :) Precti si to po mne jeste parkrat a urcite pochopis, jak to bylo mysleno :) Pokud ne, asi nepomohu :)
-
"Podívej, zrovna jedeme cheese."
-
Cekal jsem tuhle namitku... a samozrejme je pravdiva... Proste se nekdy necham unest, asi podobne, jako oni :) A jako Ty, kdyz jsi reagoval na muj prispevek :)) Ale nezlob se, kdyz si prectu diskuzi zpet, proste zustava rozum stat :) Tak jsem se tu aspon probudil :D
-
Tak to mi ver, ze ano :) Ver, ze si radsi koupim hru za 900 nez za 1500.. a vis proc ??? PROTOZE SI NA TO VYDELAVAM ! .)
-
Cely herni, filmovy, divadelni, a ja nevim jaky jeste prumysl, je zalozen na tom, ze nas mozek neni moc dobre schopen rozlisovat realitu od fikce, proto jemu predkladane obrazky muzou na cloveka pusobit tak, ze se s nimi identifikuje.. Deje se to podvedome, protoze pri vlozeni plne pozornosti do predlozeneho, se mozek naprosto ponori do situace a reseni, zda je to skutecnost ci fikce, prichazi az pote... Vazne to neni vymysl novinaru :) Vse to vyuziva lidske schopnosti empatie... Pokud Vam nejde se vcitit do hry, nerekl bych, ze je to hramy, mozna jen Vasim odmitnutim nechat svuj mozek klamat.. Mozna jen proste mate prilis vycvicene sebeovladani.. Kontrolujete cemu venujete pozornost :)
-
tady jde o to, aby se ti, kteřím se něco nelíbí pořád nerozčilovali, ty čolku
-
Film Kameňák Zdeňka Trošky má vždy velkou sledovanost a je hodně oblíben... Je to ale kvalitní film? A druhá otázka - je Zdeněk Troška kvalitní režisér?
CoD je stejný případ jako Kameňák -
Jasně, ale přece jen je ten budget někde jinde...
-
jasně, už vidím, jak stojíš v krámu a vybíráš hry podle ceny...