Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Mega pecka, leegeendáární hra to bude🙂

    • Derp_1337

      Zase to nepřeháněj s "hype". Když se to přehání s hype a ta hra/film/seriál pak není absolutně perfektní, tak pak jsou fanoušci zklamaní a naštvaní.

      • Jack1947

        To bylo nadsazené :D já to s hypem fakt nepřeháním. Páč u mě to je očekávané ale ne mega očekávané. Jsem na to zvědavý. Už jen kvůli těm odkladům.

  • Já myslel, že rozšíření se dělají až potom, když se zjistí, že je hra úspěšná a když se prodá hodně rozšíření A, jde se na rozšíření B. Tohle jen motivuje k tomu, počkat si na kompletní edici i s patchema, než hru postupně dokupovat a kompletovat.

    • 0011

      Zaklínače 3 na PC jsem kupoval day one, obě dvě dlc které bych spíš nazval datadisky taky a dodneška jsem je nehrál, kompletní edici jsem dohrál až na switchi abych podpořil Cyberpunk 2077, kdyby měli Kickstarterovou kampaň byla by to jediná crowdfundingová zálležitost, do které bych byl ochotný zainvestovat. Nemám ani zrnko pochyb, že se tahle hra bude prodávat jako čerstvé rohlíky a tohle budu předobjednávat zároveň s koupí lepší grafické karty. Jasně že budou lidi co budou ochotný čekat 2 roky na kompletní edici, ale kolik jich bude? Vzhledem k letošnímu hernímu suchu nejen na PC pochybuju že víc jak zlomek procenta, já s hraním čekat rozhodně nebudu, na tuhle hru se těším od doby co jí oznámili.

    • Jack1947

      Vpřípadě CD projekt, asi ne tady se to dá chápat kvalita předčí už ted originál ;)

    • Hidden

      Vsak v poradku - bud budes mit hru pri vydani a datadisky pak dodatecne a nebo si pockas a budes to mit komplet. Rozhodnuti na zakaznikovi. A v tomhle pripade lze ocekavat, ze CP2077 uspesny bude, takze co by to neplanovali uz dopredu. ;)

      Co davam CD Projektu za plus je, za hodlaji vsechna DLC a podobne oznamit jeste pred vydanim, takze hrac muze ucinit informovane rozhodnuti, to take neni uplne bezne (obvykle se o pritomnosti, poctu a obsahu DLC spise mlzi nebo se moc nerozvadi).

    • Pravdu dis, v podstate tim usnadnuji rozhodnuti zakaznikum, kterym nevadi si pockat. Bez tehle informace by se treba nekteri nechali zlakat pri vydani zaplatit plnou cenu, i kdyz to normalne nedelaji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit