Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte co je to za písničku v tom videu??? Mně se dostala do hlavy a nechce ven!!!
    • je to toto http://www.youtube.com/watch?v=V6nbFZtxAL4&feature=youtu.be
      • dík
  • Kdyby do toho Daft Punk udělali soundtrack, tak se asi poseru blahem.
  • Osobně se mi to moc libí ale neubraním se pocitu, že je to spojení Blade Runneru a Ghost in The Shell jak vyšite;-) jsem zvedavy co z toho vznikne jelikož cyberpank obecně mam moc rad;-)
  • Lepší trailer jsem dlouho neviděl a musíte uznat že je dost sexy nejen díky tý neprůstřelný kudlance, ale hlavně je po vizuální stránce naprosto dokonalý se skvělou hudbou.
  • Khanemis
    Když CD Project Red přišel s prvním Zaklínačem, tak jsem si říkal, že Blizzard má vážnou konkurenci na poli CGI filmů. Dnes po shlédnutí tohoto teaseru bych řekl, že máme nového krále.
    Ten teaser je prostě dokonalá práce, perfekcionisticky dotažená po všech stránkách. Úžasná grafika se skromnou, ale stylovou animací (stylovost je tu skutečně dotažená do kraje), skvěle sedící hudba (která mi sice zezačátku přišla zvláštně vybraná, ale nakonec sedí opravdu perfektně) a dokonale precizní způsob vyprávění příběhu. Po většinu času jde o ukázku jediné scény a jen několika málo vteřin děje, ale přitom chytrým postupným odkrýváním další objektů (kde je ale vždy už trochu dopředu vidět, co následuje dál) se divák dozvídá další a další informace až má úplný celistvý obraz. Je to nejen neuvěřitelně stylové (opět), ale hlavně precizně dotažené do každého sebemenšího detailu (už jen třeba ty pohledy na dokonale propracované zbraně). Přitom díky silnému napojení na hudbu to má celé až poetickou rovinu, která balancuje neuvěřitelně přesně na hranici cool kýče a relativně hlubokomyslného příběhu.

    Vím že tahle pseudorecenze na teaser pravděpodobně nebude nikoho ani zajímat, nicméně na mě tahle práce zapůsobila tak, že jsem se z těch myšlenek potřeboval vypsat:) Na jednu stranu je to dokonale vypočítavé dílko, které přesně ví, čeho chce dosáhnout. Ale proč se tím nenechat strhnout, když je to tak povedené?:)

    Musím říct, že tohle zvýšilo můj už beztak velký zájem o tu hru na to, že ji budu zřejmě sledovat velmi velmi pozorně. Polští pašáci z CD Project Red opět ukazují, že mají nejen talentu na rozdávání, ale jsou skuteční profesionálové, kteří jdou za hranici běžného mainstreamu (aniž by ho ale úplně opustili). Kde ostatní najímají na svá videa v poslední době samé známé režiséry a dělají kolem toho velký humbuk, tady zničehonic přijdou milí Poláci s něčím, co to strčí všechno do kapsy a ještě se jim stylově (zase!) vysměje.
    • Todle že je novej král? :D :D :D počkej až ti přestane erekce, vyměň vlhký trenky .. a prokrveným mozkem to zkus ještě jednou .. ukázka je to sice velice pěkná , ale je to vpodstatě 2D CG scéna s nějakými efekty navíc .. nic víc ... na ty skoro-filmy od blizzu to opravdu nemá .. ale to člověk , kterej todle prohlásí z jednoho takovéhoto videa nikdy nepochopí ... mucQ
    • Ellendway
      Počkej... však tento teaser je v podstatě jen pár artů, které dostaly pohyb. Nic zvláštního a obzvlášť těžkého.
      • Khanemis
        V jednoduchosti je krása. A právě tohle minimalistické rozpohybování celého děje spolu se skvělou kamerou, střihy, zvukem a až maniakálním promakáním každého záběru (je to prošpikované hromadou různých narážek a odkazů a bezchybně se prolínají záběry), je právě to, co podle mě dělá z tohohle teaseru prostě úžasnou záležitost:)
        A navíc je to zatraceně promakaný "artwork":)
      • omg chápu že jsi wow fanda ale nesnaž se tady tvrdit že udělat takové video zvládne každý *16* ... a vůbec, to co jsi napsal je totální blbost a myslím že to i dobře víš. *6*
    • Nevím, ale já považoval za krále těchto CGI animací vždy Square a ne Blizzard.

      O Blizzardu si to každej myslí spíše proto že jich dělá víc a jsou tím pádem i víc na očích.

      Tím samozřejmě nechci popírat jejich kvality, jen tak to vidím já :)
    • Ok napíšu to i sem, snad to není moc velký spam.

      Ty filmy nedělá CD Projekt, ale firma Platige Image, ve které je třeba i Baginski, který byl za 1 svůj krátký film Katedrála nominován na Oscara (a zrovna ten má na starosti všechny ty animace pro CD Projekt). Kromě toho dělají věci jako CGI pro reklamy, dělali třeba i efekty k Lars von Trierovým filmům (Antichrist a Melancholia).
      • Ale Blizz taky spolupracuje s The Third Floor
      • Khanemis
        Hm, díky za informace, to jsem netušil a jsem rád, že jsem se poučil:)

        Potom tedy chválím CD Project Red za velmi dobrou ruku při vybírání firmy pro filmečky. A tedy smekám klobouk před Platige Image, rozhodně vědí, co dělají.
        • danny_the_hound
          V dnešnej dobe už veľmi veľa herných spoločností necháva renderované trailery outsorcovať (z tých, ktoré tak nerobia, ma napadá tak akurát Square Enix a Blizzard). Odhadom asi dve najväčšie štúdia pre herné trailery sú Blur a Digic Pictures. Obe sa imho Blizzardu minimálne vyrovnajú.
    • Ne a z jednoho jediného důvodu. Tohle je skoro celé ve slow motion a animace postav tam téměř nejsou. Ano vypadá to graficky úplně parádně ba skoro dokonale :D , ale pokud je to skoro celé jenom statická scéna s pár animacemi , tak je blizzard zatím v bezpečí ... :)
      • deridon
        doporučuji se podívat na intro k Zaklínači 2.. tam jde vidět více pohybu
      • Khanemis
        Právěže proto, že je to ve slowmotionu a s velmi čistými záběry, tak nemohou schovat nedokonalosti animace za rychlé střihy a frenetický pohyb. A nejde jen o animace postav, třeba ty efekty roztříštěných kulek je provedený velmi detailně a zas tak jednoduchá věc to také nebude, aby to vypadalo co nejpřirozeněji při právě tak pomalém záběru. Animace nejsou jen pohyb postav:)
        A ono mi osobně nejde ani tak o to, jakou přesně to má formu, ale jak to působí ve výsledku. A tenhle filmeček vítězí především na poli kamery a režie a to je myslím to hlavní. Dokonalost grafiky je až druhá věc:)
  • Ten trailer to je těžká wowifikace.
  • IWKYN
    To logo mi ale hrozně připomíná logo daft punků..
    .
    • janchor
      To si ale stěžuj u Daft Punk, protože logo vychází z původního Cyberpunk 2020 (respektive 2013) z konce osmdesátek.
  • trochu mě překvapuje, že sem pletete Blade Runnera. Je to klasická noir detektivka (akorát v budoucnosti a s kyborgama). P.K.Dick neměl o nějakym cyberpunku v tý době nejspíš ani tušení.
    • ales.smutny
      Ono je to složitější...zkráceně třeba tady
      http://pkdick.com/pkd-and-cyberpunk.html
  • Offtopic: Lukáš ve volebním studiu celkem překvapil :D
    • Taky sem čuměl jak blázen, když sem ho tam viděl... :-)
  • hitokage
    Možná už to tu bylo, ale ten teaser obsahuje tajnou zprávu v čase 2:14. Mimo jiné se tam píše, že ta hra s datem oznámení 5. února (Witcher 3?) bude open-world.
    Podařilo se mi to vyfotit, kdyby si chtěl někdo počíst.
    http://postimage.org/image/omiinzi9j/
    • Kr.Pa
      Dobrý postřeh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit