Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediný dobrý nfs za poslední dobu byly Shift(y). Témeř šechno ostatní jsou hry cílené pro co nejširší spectrum zákazníků... Čili 0% fyzika, 0% realita 100% akce 100% easy... FUN FUN... hmm 10 letýho hloupýho američana to baví... mě ne...
  • K cemu jsou v americe svodidla ?
  • Když už nic tak je ten trailer aspoň vtipnej .. né že by to bylo pozitivní pro hru samotnou. *16*
  • Jsem velmi zklamán... radši budu hrát jiné hry než-li NFS Run *16*
  • :D...
  • proč nemuže bejt v nfs poškozeni třeba jako měl starej dobrej collin,nebo driver??takhle ta hra na mne pusobí vždy když vyjde jako automatovka.
  • NFS ztratilo jakoukoliv hratelnost. Buď je moc extrémní alias SHIFT2 nebo naopak naprosto lamácká alias jakékoliv jiné NFS (ani jedno se nepřibližuje k reálnému chování auta). Tahle značka je už v záhubě. Sláva, kterou si vydobyla tituly jako TNFS, NFSII, NFSIII, NFSIV, je nenávratně pryč. Můžeme jen vzpomínat na to jak supr tato série kdysi byla. (Hometown, MclearenF1, nebo policejní Camaro, každej si našel to svý...)

    Nevím jak je na tom s prodeji NFS teď, ale co znám člověka a je jedno jestli kolegu z práce, či dítě ze ZŠ každej mi řekne to samý "NFS SUXX". Vždyť i warezáci uvažují otm, zdali to vůbec stáhnout...Koho by vavilo hrát si s autíčkama, které se chovají všechny stejně, které mají fyziku vlaku v doprovodu sebevražedných policajtů v policjeních Pagani Zondách...už jen to spojení "Policejní Pagani Zonda" mi příjde jako trapnost. Všechny staré NFS hrály na to, že policajti na mapě mají obyčejné Ford Crown Victoria, maximálně jedno Camaro nebo Porsche a bylo jich mnogo a uměl isavět zátarasy nebo hřeby, které vás kolikrát dosti sraly - to bylo to zábavné (tedy alespoň pro mně), bylo to aspoň uvěřitelné. Jakékoliv supersporty pak byly spíše výjimkou za odměnu (Diablo SV či El Nino). Jak se má pak člověk pozastavit nad tím, že mu jako zátaras předhodí hra 5 Corvett se slovy "nabourej je". Vždyť to je pičovina, stejně tak jak ocelá hra :-)

    btw.: Doporučení všem, překousněte grafiku a zahrejte si NFSIV - http://youtu.be/S5miOVi6NWo
    • "Kvalitnější" video už si nenašel?.. *16*
    • SHIFT2 je extrémní a nepřibližuje se reálnému chování auta? Tak to mi, prosím, vysvětlete. Protože na PC s volantem je konkrétně Shift 2 s patchem na tom s fyzikou lépe, než nemodovaný rFactor.

      TNFS bylo ve své době považováno za simulátor.

      Takže vám vlastně nevadí hra, ale to, že je nereálné bourat zcela novým Lamborghini do nové policejní Corvette? Bohužel, přesně tohle ale další 8 lidí z 10 chce!
  • Ja teda nechci bejt nakej utlocitnej (zahraju si rad lecjaky masakry) ale na trailer na zavodni hru je to docela drsny. Nejdriv celni srazka poldu s truckem a pak pad do naky stometrovy propasti. To sou dva jasny smrtaky v jednom minutovym videu coz mi prijde uplne mimo misu ty hry. Jeste nemuzu opomenout ze trailer opet pozvednul slovo arkada na vyssi uroven. Jako beru ze ty policejni auta maj pres tri sta koni ale aby tam visel na zadku Pagani ktery ma sedmset koni a o naky ctyri metraky min to uz nevim co si o tom mam myslet. To jako si ve hre koupim za dvacet mega Pagani a bude me tam skolit kazda obycejna policejni kara?
    • tofo.cz
      Ale vždyť to tak bylo snad ve všech posledních NFS s poldama. Už v Most Wanted nás dávali policejní SUVčka. *3*
  • :D tak tuto mi nestoji ani za stahnuti... by me zajmalo jestli se nekdy v budoucnu objevy naky silnicni simulator se super grafikou... ale stejne si RBR a LFS rad zahraju... ale nic neni nad to ridit v realu :) v ramci moznosti samozrejme
  • Mechwarrior_bw
    ten chlapík musí mať krčné svaly z ocele, manévrujú tam ako blázni a on tam sedí rovno a vpohode ako na pikniku :)
    • dyt je ma z polygonu ty se ani nehnou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit