Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wildstar má rozhodně hodně potenciálu, z toho co jsem viděl a hrál můžu říct že na to jdou správnou cestou, doufám že to něčím nepokazí :). Rozhodně bych přál větší úspěch wildstaru než TESu a podobným hrám.
    PS. Ti co říkají jakej je to jen low wow klon opravdu neví o čem mluví :)
  • Vizuelne mi to pripomina wow *15*
  • Lawliet
    Vypadá to docela zábavně. Klidně bych to zkusil. Nevíte jestli to hodlaj rozjet placeně, nebo f2p?
    • Měsíční poplatky, ale pude si prodlužovat čas za ingame měnu.
  • Ač se mi Medic původně líbil ze všech postav nejméně, po schlédnutí DevSpeaku ho musím přeřadit na přední příčky..Jsem opravdu zvědavý na sobotní stream.

    Všichni, kteří máte o tuto hru zájem, přidejte se k nám na forum.wildstarfan.cz.
  • Je úplně jedno, jak ta hra bude dobrá. Je to bohužel další extrémně stylizované MMO a v tom je problém - takových MMO je tu příliš mnoho. Naštěstí se chystají i MMO bez podobných úchylek.
    • Malleth
      To je fakt, ale alespoň to není hnusný jako TES online
  • To je Barrens a ten pravej ma Ogrimmar tabard?
  • Já bych WS nepodceňoval. Kdo má tu možnost spolupracovat v betě, rychle pochopí, že tohle, na první pohled nenápadný MMO, má velkou šanci uspět na trhu a to až v nečekaně širokym měřítku. Mluvim z vlastních zkušeností a naprostá většina testerů to má podle ohlasů na fóru podobně. Hra není samozřejmě hotová, ještě má poměrně dost chyb či nedodělků, ale vydání na jaře 2014 by se podle všeho mohlo stihnout. A to ještě musim brát v potaz, že 50% jejich tvůrčího usilí, aneb tzv. End Game ( ve WS Elder Game), ještě v betě vůbec neni, takže je tu velkej předpoklad, že se moje očekávání naplní ještě víc... Sakra už teď je to vlastně skoro za očekáváním *4*

    http://wildstarfan.cz/
    • Combat majú vyriešený veľmi pekne, grafická štylizácia je odpudivá ale nič čo by sa nedalo prekúsnuť... Čo ma viac zaujíma sú questy - som strašlivo rozmlsaný zo Secret Worldu a odkedy som si ho skúsil, mi každá iná MMO (WoW, SWTOR, Neverwinter, ESO, GW...) pripadá, že sa náročky snaží urážať inteligenciu svojich hráčov. Ako to je teda? Točí sa celá hra okolo akčného combatu, simpatického prístupu tvorcov a questy sú len prostriedkom na levelovanie alebo sa questy skutočne dajú vychutnať, postavy sú uveritelné a "kill & fetch" scenáriá dávajú zmysel?

      Hra vyzerá rozhodne zaujímavo a určite jej dám šancu (už len kôli tomu disclaimeru ktorý ma úplne rozseká vždy keď pozerám nejaké video od nich *1* ).
      • No vidíš a já zase naopak takovou grafickou stylizaci miluji :-) No uvidíme jak to nakonec celé dopadne. Každopádně tvůrcům Wildstaru držím pěstí, ať jim jde práce pěkně od ruky a brzy se uvidíme ve hře ;-)
    • protoze kdyz te bavi hra, stejne jako lidi, co ji hrajou jeste ted, a vsichni rozebiraj, jak je to uzasny, tak je to velice objektivni... Nic proti Wildstaru, stejne vlastne nic jinyho nez WoW nehraju (proc hrat copy-cat, kdyz muzu hrat origos), ale tohle je demagogie hadra
      • A na základě čeho jinýho, než je hraní, bych měl WS hodnotit, aby to bylo objektivní? Rozhodně je to podle mě víc vypovídající, než hru (od)soudit podle sreenschotů či videí. Názor jedince bude vždycky do určitý míry subjektivní, ale jestli sis nevšim, tak se tu nikoho zfanatizovat nepokoušim, od toho tu máme Blizzardy a jejich parodii na původní WoW.
        To, že to většina beta testerů vidí s WS velmi nadějně, je prostý fakt a opravdu nevím, čim jiným bych měl argumentovat. Prázdné fráze ve smyslu, že jakékoliv MMO je jenom další kopie WoWka, slýchám všude a opravdu jim nerozumim. Vždyť i WoWko má v současné době spoustu věcí převzatých a rozhodně tu nebylo první *4* .

        Budu jenom rád, když si každý udělá k WS vlastní stanovisko, ale na základě vlastní zkušenosti, nikoliv na základě všeobecného mínění, že tahle hra bude jen další bezvýznamným členem v už tak široké sbírce neúspěšných MMORPG. To by sme tu mohli předstírat třeba dalších 10 let, že WoWko má pořád stejnou kvalitu, jakou mělo kdysi a nikdo další se mu nemůže rovnat.
        • netlač na pilu, argumentuješ příliš věcně a pravdivě, ještě by to někoho mohlo naštvat :)
  • Za mě stále zajímavější a zajímavější a nezáleží mi na tom, že to není úplně high-end look onlinovka....ta jde udělat zásadně jen špatně nebo dobře a uvidíme až to vyjde ;)
    něco je stejné něco je jiné, ale hráči nadávají na stejné i na nové featurky, takže těm se stejně nelze zavděčit co si budeme povídat ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit