Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehlídáš si staminu-chcíp!,nevšimneš si,že se protivník chystá k výpadu-chcíp!,nenasadíš si správný prsten-chcíp! a pak se jde na nějakou internetovou diskusi a tam se ukazují "bebíčka",která nám ta "zlá hra" od těch"zlých vývojářů"způsobila *3*
  • Když jsem poprvé zapnul DS na PC, tak jsem si řekl, a sakra, nekoupil já jsem si verzi pro Xbox ? Po deseti minutách přenastavování kláves jsem měl ovládání v pořádku. Hra se mi ze začátku nelíbila ale já nejsem člověk, co hraje hru 3 hodiny a pak nadává, že je to největší s****a na světě. Asi po 5 hodinách, jsem začal uvažovat, že hru odinstaluju protože je moc těžká. No jo, ale to bylo protož že já blbec šel do lokace s levlem 3 kam nechoděj ani levli 40 s nepřátelama, který mi na jeden zásah měli sebrat celej život tak 4x. Pak jsem zjistil, kudy mám jít aby nepřátelé byli adekvátní k mému levlu. Pak už mě hra začala stašně bavit. Ty souboje trvající 20 minut, ten strach aby jste po smrti našli svoje duše a nepřišli o ně... To byla prostě paráda. Dohraju hru, oddechnu si, že jsem toho pitomce s ohnivým mečem dostal a řeknu si : Co takhle skusit kouzelníka ? A hraju hru znova, a znova a znova. Hra je hratelná dobře, stačí si zvyknout na ovládání a ten, kdo hru hrál 20 hodin, a furt nadává, že je ovládání špatné, tak si musí přiznat, že tahle hra je na něj prostě MOC TĚŽKÁ. Když se všude píše, že je to Hardcore a těžké, tak mi promiňte ale nebřečte jak parta holek, že vám to nejde protože se to špatně ovládá. Já bral špatné ovládání jako součást vysoké obtížnosti a byl jsem pyšný na to, že jsem já skrotil hru a nefňukal a nepomlouval DS jako to hodně lidí dělá. KDYŽ SE NAPÍŠE, ŽE HRA JE HOOOODNĚ TĚŽKÁ, TAK NEČEKEJTE, ŽE JÍ DÁTE. I profík se v DS musí někde zaseknou a 10x dělat stejnou pozici, aby se naexpil. DS je jedna z mých oblíbených RPG, která si mě získala prostředím, hratelností a obtížností.
  • Lubi sa mi ako tu polovica ludi ohovora "enemy lock" system v hre. Ano vo "vanilla" verzii tam problem naozaj existuje. Ale po "nainstalovani" DSFix-u je vsetko nahle vyriesene. A to genialnym sposobom. Pouzivas scroll na mysi (hore,dole) na locknutie nepriatelov podla potreby. Nechapem Vas.Ak si nieco kupim a je to neovladatelne , tak sa trosku poobzeram ci nie je daky fix , ked uz som si ten produkt kupil.A hele tam je...DSFix. Ano nie je to od vyvojarov , ale je tam snaha hraca ktory tu hru miluje az tak ze ju opravil (90% problemov riesi DSFix).Ale celkovo DS je jednou z najlepsich hier uplynulych par rokov.Este stale som ju nedokoncil po nahrani vyse 500 hodin a to je poriadna hracia doba na hru tohto typu.
    Citim sa oldschool , a mozno tak trosku ako v 80 rokoch ale aj tak je to paradna zalezitost.
    • xH4wK
      to vazne 500 hodin a stale nemas dokoncenu hru ? wat, po tolkych hodinach uz si mohol mat N-ty run... to nechavas bezat v menu ? :D
      • Já myslím, že tak 300 hodin mu trvalo, než tu hru "pofixoval" tak, aby byla hratelná *1*
        • xH4wK
          Na to mam predsa gamepad... niektore hry su proste robene pre gamepad.
    • Když si něco kupuju, očekávám, že to bude fungovat jak má. Ne že si to budu podomácku opravovat.
  • Heya. Jsou v tyhle hre nejaky klidovy zony? Nejaky mesta s obchodama, sluzbama a tak...
    • deridon
      znám jednu hodně klidovovou zonu http://www.saschawillems.de/images/darksouls06.jpg
      • JA som ju tak nechcel zabyt :) ale co uz ja mam rad "darkness" :)
    • Matthew1J
      Klidové zóny sů... ale jako malé lokace s pár NPC (spíš s jedním).
      • Hmm, toho sem se bál :(
  • Koupil jsem si Dark Souls na Steamu a jsem spokojen. Hratelnost je uplně stejná jako na PS3, na kterém jsem to původně zkoušel u kamaráda. PC verze měla zhruba 3 problémy: nízké rozlišení grafiky, špatná podpora myši a popisky ovldadače z xboxu, takže jste ze začátku nevěděli co máte zmáčknout aby se stalo to a to, ale během chvilky na to přijdete a ok. Na všechny zmíněné problémy jsou patche, takže nevidim žádnej problém. Jedinej problém je ten, že je to sakra těžká hra a tak to má být. Kdo je netrpělivej nervák, ať to radši ani nehraje. A musim se přiznat, že jsem si teď musel dát menší pauzu, abych se nezbláznil. Stačí malá chybka a jste v háji a jdete znova od checkpointu. Kkolikrát to hrajete dvě hodiny v kuse a nikam nepokročíte a stále znova a znova umíráte a musíte se probíjet přez respawlé zombie rytíře, abyste se dostali k bosákovi kterej vás dvouma pohybama rozmázne a jdete znova...a znova a znova.... prepare to die.
    • "Kkolikrát to hrajete dvě hodiny v kuse a nikam nepokročíte a stále znova a znova umíráte a musíte se probíjet přez respawlé zombie rytíře, abyste se dostali k bosákovi kterej vás dvouma pohybama rozmázne a jdete znova...a znova a znova.... prepare to die."

      To mi připomíná staré dobré časy, když jsem jako dítě hrál castlevaniu :D
      • Prave naopak, nepokrocis mozno v lokaciach, ale kedze DS ma priamo v systeme hry zabudovany system , ktory v inych hrach byva oznacovany ako "infinite spawn glitch", tak aj ked dve hodiny len skusas dakeho bossa, tak v podstate stale ziskavas skusenosti a loot. Jedine na co si treba dat pozor je neumriet 2x po sebe, vtedy nestracas absolutne nic, co nie je daky problem.
      • Jo no ja to zahraju 4 hodiny v kuse a za tu dobu to dohraju *1*
    • ja to chtel koupit ale na steamu to neni, asi to stahli kvuli tem bugum
      • ucho
        dvojka ještě nevyšla. chvíli potrvá, než se na steamu objeví vedle té jedničky.
        • neni tam ani jednička
          • Je tam jednicka ale v nasych krajinach(SVK,CZ...) ju steam neponuka.
            Co je politaka steamu. Ale mozes si kupit CD key a potom ho tam mas hned !
            Ja som to riesil tiez cez key , alebo popros kamarata aby ti na tvoj ucet DS kupil niekde v zahranici.
            • ucho
              v CZ rozhodně v nabídce je a koupit si hru můžeš...
    • Chce to poctivě levelovat. Už ze začátku... Nejlepší místo (zatím) je v Anor Londo v tom obraze. Tam u Bonfire jsou takové zrůdičky, které dávají 500 duší. Ty likviduj a zasedávej k ohýnku. Doporučuji tam nabuřtit alespoň 10 levelů a hned se ti bude dýchat líp...:-)
      Ale i tak se pak může stát, že narazíš na bossáka, který tě pošle 2 ranama do kytek:-D!
      • Ono poctivo levelovat nemusis character , ale zbrane :)
        Je moznost hru prejst s lvl1 charkterom ale s vytunenou vybavou :)
        Samozrejme ide o to co od hry chceme ale kazdopadne tu moznost je .
        • Pokud budeš chodit nahatý, tak levely buřtovat nemusíš. Ale pak si po jedný ráně KO! A vůbec, na co ti je vytuněná výbava, když ji neuneseš?!
          Rozumný je vylepšovat vše. Jsem na 123 úrovni, Havlovo komplet oblečení, elektrickou halapartnu na max., pyrorukavice na +15...:-).
          Vrátil jsem se na začátek a po propadnutí podlahou jsem vyběhl s tím bossem asi za 20 sekund!!!
          Na druhou stranu takový démon v blátě není žádný med ani s takovou postavou...
  • Ty bys ten Skyrim udelal lip ze jo? Hral jsem ho pres 400 hodin a v zivote se me nestalo to co tady pises. Priste to pis v jednotnem cisle a ne jako vec obecnou co se stala urcite kazdemu.
    • Rhulad
      Tak to ti fakt závidím hrát takovou píč*vinu 400 hodin... pán je masochista co?
      • Libi se mi ze mi rikas pane, takze to dal nebudem rozebirat, splhnul sis :)
  • Nechápu proč se vůbec řeší údajný špatný port. Informace že to nebude úplně košer byly známy dopředu (článek zde s názvem "From Software zápasí s PC portem Dark Souls").
    Kdo hru chtěl a zajímal se o ni věděl do čeho jde. Je šťastný že to vyšlo a dává jí 10.
    Pak ale bohužel existuje skupina hráčů co si myslí že hratelnost je o grafice a že obtížnost "těžká" je pro ně hračkou. A když se k tomu přidá ještě netrpělivost a sklony k nervačení je jasné že hru prokleje do desátého kolena. Těžko takovým lidem vysvětlíte že hra není pro ně, protože si myslí že mají na všechno nárok.
    • hm, takze za zmrseny port nemuzou autori hry, ale hraci co si na to stezuji? *1*
      • ucho
        ten port není zmršený, jen není tak dobrý, jak by mohl být. to není žádné tajemství, vědělo se o tom dopředu i hned v den prodeje.
        pokud si hru někdo koupil a teď si stěžuje na špatný port, je to nesvéprávný hlupák.
        • Thorleif_cz
          Nebo neinformovaný běžný spotřebitel? Ne každej čte herní weby (ne každej čte :D). A myslím, že je škoda, že DS u podobných nejspíš pohořel... I když by to třeba byli Frantové, kteří slyšeli od Pepů, že je to něco jako Goldaxe akorát v nový grafice, že je to na stejšnu bomba a že se to dá sehnat i na pcčko...
          • ucho
            ta hra je na PC pořád dobře hratelná. dotyčný maximálně zjistí, že to není hra pro něj. kdo bude chtít, ten se do ní dokáže ponořit. opět je to tedy o tom, že by člověk měl vědět, co si kupuje. pokud to neví, je to tak nějak jeho problém a budiž to pro něj poučení pro příště.
            • xH4wK
              gamepad -> win
            • Dobre hratelne rozhodne neni, nebudeme si mazat med kolem huby. Hra je hratelna na PC, to je asi tak vsechno co muze byt.
    • Amen!!!
  • Ako čítam tú diskusiu, rozdiel medzi portom Dark Souls a Assassin's Creed jednotky /ikony gamepadu, zlý popis "kláves"/ je len v tom, že Assassin's Creed sa hral sám, kdežto u Dark Souls ste museli vyvynúť aspoň nejakú aktivitu, takže port je zlý iba vtedy ak sa nehrá sám.
    *1*
    • Black_Hand
      anebo tomu nerozumis a zjednodusujes to prehnane *1* . (a to nehajim AC)
      • Rhulad
        problém portu bylo chybějíc možnosti nastavení rozlišení. jenže hned v den vydaní vyšel dsfix a bylo po problému. Hra se nesekala, nelagovala, neměla bugy, nezamrzala, nepadala, byla naprosto hratelná.
        • Black_Hand
          dsfix ale byl neoficialni. dale slo o treba i fps lock na 30 fps.
  • Klávesnica a myš:
    Equip s ktorým som sundal Artoriasa + kúzla Great Magic Weapon a Iron Flesh
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582317_4280551771529_952628468_n.jpg
  • Ja skoro plačem od šťastia, ďakujem, ďakujem, konzolu nekupujem, stačí že sme im na konzole poslali trojana Bethesdu, tá tam urobí čo má a From Software sa vráti na PC!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit