Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    IGN gameplay demo jede an PCčku :-D (http://www.shacknews.com/article/78672/dark-souls-pc-was-half-assed-but-dark-souls-2)
  • A kdy to vyjde? kdyz kliknu na vase info o hre tak tam je 2015 to by bylo nak dlouho ne?
    • ucho
      tipnul bych si 2014. nic konkrétního oznámeno není.
      • Rhulad
        jestli se nepletu bylo to oznámeno na staré konzole ne? čili letos nebo začátek příštího roku
        • ucho
          vzhledem k tomu, že oznámili, že v roce 2013 to NEBUDE, tak tipuji rok 2014...
  • Hanzales
    Já se nejvíce bavím u toho, jak jsme tady v podstatě všichni schovaní za nějakým obrázkem a nickem, ale někteří jedinci mají potřebu schovávat i své schované já za další obrázky a nicky :)
    Jsem viděl zase 146 nových komentářů a po otevření diskuze mne opět zhola vůbec nic nepřekvapilo :)
    Všem prudičům malá rada... usmívejte se na svět kolem a svět kolem vás se bude usmívat na vás ;o) Pak se tady nebudete potřebovat pořád ventilovat ;o)
  • Video pekny ALE neukazali pro me podstatny veci a to rpg system kolik bude attributu,bude zas humanita nebo neco jinyho bojim se aby to moc nezjednodusili a nebyla s toho spis akcni hra nez RPG kde se clovek mohl stylizovat jako v puvodnim dark soul kazdopadne to budu dal sledovat a snad se vyvrati me obavy
  • InfidelBro
    Jako pyšný Darkwraith se těším na shazování hráčů z toho hradu s draky.
  • leon87
    A bude i hardcore mod pro ty největší masochisty? *16*
    • Keyz
      Když to bude hrát na PC bez modifikací tak to bude HC. *3*
      • leon87
        Hele já bych klidně přitvrdil. Kindle bych zavedl až po získání Rite. Titanite by byl jenom rare drop. Snížil bych příjem duší. Za smrt by byla penalizace mínus humanita plus nějaké ty duše a pokud by si nezískal Retrieve a zase by si zemřel, byla by to perma smrt apod. *1*
  • xH4wK
    Musim sa priznat, Dark Souls PTDE som si zakupil cez steam na PC, kde ma najprv prekvapila obtiaznost a optimalizacia na klavesnicu a mys, tak som hru odinstaloval, no nedalo mi, stale ma to lakalo a lakalo aby som si to znova zahral tak som si zakupil PS3 a Demons Souls + Dark Souls na PS3 kde som obe hry presiel..
    Ten pocit sa neda opisat, je to proste krasne ked clovek zdola narocnu hru respektive staci jeden z bossov a citite zadostucinenie
    Vobec nelutujem ani euro ktore som minul a zdolani hier na PS3 som si kupil este xbox controller for windows na PC prepojil PC s TV cez HDMI a hral takto, ten vacsi vykon PC je znatelny, blightown ziadne lagy ani znizene FPS to iste prakticky pocas celej hry, mal som fix na rendering aj na FPS (60 fps) a hralo sa nadherne, no znova som to na PC uz nedokoncil kedze prislo Bioshock Infinite :D kazdopadne planujem sa k tomu samozrejme vratit.
    Dark souls 2 ocakavam a neviem sa dockat, podla videa to vyzera znova na uzasnu hru s neopakovatelnou atmosferou a obtiaznostou, Demons a Dark souls su u mna za poslednych par rokov jedine hry ktore si urcite zapametam a na ktore si spomeniem aj o par rokov.. a Dark Souls II bude dufam rovnaka co sa kvality tyka ;)
    • TheGGG
      Počkat, co jsem četl tak pokles FPS v Blightownu nebyl způsoben tím že by tu pasáž konzole nestíhaly, ale neopravitelnou chybou ve hře. Možná to nějak zpravili modem, ale prý bylo jedno na jakém počítači dark souls hraješ, v blightownu kolísal Framerate pokaždé.
      • tak neviem, ale mne išiel celý blightown na PC 30 fps, výrazne mi klesalo iba pri súbojoch s ohnivými bossmi v Demons ruins, zrejme kvôli veľa efektom
    • xH4wK
      Mimochodom, Demons souls cca 25 hodin, Dark Souls cca 65 hodin.
      Demons som hral po dark takze asi som uz vedel princip boja a celkovo hry preto kratsi cas :)
      Demons mi prislo jednoduchsie co sa tych portalov v nexuse tyka, strasne rychle sa dalo dostat takmer kamkolvek uz zo zaciatku hry, v dark to bolo trocha tazsie podla mna a viac som umieral :D
      • TheGGG
        Cože, deamon souls za 25 hodin? To je nějaký rychlý proběhnutí ne? Já mám pokud se npletu v deamon souls cca 90 hodin a v Dark souls 140 hodin a to jsem sice prošel všechny lokace a dal něco PvP, ale nikde jsem se zbytečně nezdržoval atd. Pravda, některý bosse jsem dal tak na po třicáty, ale co. Jinak nejtěžší boss v Dark souls IMHO Manus, kvůli němu se to DLCčko strašně protáhlo.
        • Já měl Demons cca za 60 hodin, Dark Souls cca za 70 hodin (bez DLC). Přitom jsem se nikde nezdržoval, PvP jsem dělal minimálně a ani nemám pocit, že bych někde nějak moc chcípal.
          • TheGGG
            To samozřejmě záleží na stylu hraní. Znám člověka co tam (mluvím o dark souls) strávil 250 hodin a ještě teď dělá invaze. DLC jinak zabere kolem 7 hodin.
      • x_ander
        Rád bych se zeptal, má smysl Demons souls hrát po tom, co dohraju Dark Souls? Všude se píše, že Dark Souls jsou po všech stránkách lepší a dotaženější. Chtěl bych Demons souls zkusit, ale nerad bych měl při hraní pocit, že je to jen takový chudý příbuzný Dark Souls. Takže stojí to za to?
        • Nesmysl, Demons Souls jsou těžší. Samozřejmě, že když je člověk z jednoho vypařený, to druhé působí snadněji, ale prostě některé principy v Demons (nedoplňování "lahviček", nemožnost "odpouštění") jsou víc hardcore. Některé principy v Dark Souls jsou zase opravdu vypilovanější, pořád bych ale řekl, že Demons jsou lepší (a více hard-core) hra, někteří bossové jsou těžší - ovšem většina hry je úplně stejná, jenom v jiném prostředí. (A ve skutečnosti Dark Souls na Demons Souls dost odkazuje a některé věci z nich svým způsobem cituje - úvodní boss / návrat k němu, drak na mostě, Patches the Hyena, finální boss...) Navíc je v Demons trochu víc grindu (zejména pro léčiva, ale i některé kameny), jinak pojatá magie (mana), jiné fungování světa atd. Rozhodně zážitek, který doporučuje deset z deseti darksoulistů... *3*
        • Rhulad
          Demon Souls je výborná hra a má také dosti hutnou atmosféru čili jednoznačně doporučuji. A jednoznačně to není chudý příbuzný. PS. Tak vše už napsal Jerry, ale ta atmosféra je u Demon Souls opravdu vynikajíc a opravdu možná i lepší než u Dark Souls.
          • heartless_cz
            Přesně tak, Demon Souls u mě zůstává v atmosféře na prvním místě, hlavně ten pocit samoty a beznaděje tam byl hodně silný skoro v každé lokaci, jak v bažinách, tak třeba v Latrii. U Dark Souls to nebylo tak cítit. Ale může to být tou první zkušeností s tak těžkou hrou ;)
        • Je fakt, že Dark Souls je o fous vyzrálejší hra, ale Demons Souls rozhodně není žádný chudý příbuzný.

          Hlavní rozdíly jsou, že Demons Souls nemá komplexní propojený svět, ale jednotlivé "levely", které vedou odněkud někam a v Dark Souls je velmi účinný build postavy s vysokým armorem díky mechanice "poise", zatímco v Demons Souls se budeš snažit hrát "nalehko" a spíš uskakovat, protože těžký armor je tam skoro k ničemu.

          Ovšem Demons Souls má skvostné lokace, nepřátele i atmosféru (ta je celkově bych řekl ještě lepší, než v Dark Souls).

          Kolem a kolem mezi těmi hrami je z hlediska hratelnosti minimální rozdíl a pokud tě bavily Dark Souls, rozhodně si užiješ i Demons Souls.

          A tajný tip na závěr: Až se vypravíš do lokace 3-1 (Tower of Latria), kup si pampersky, budou se hodit *5*
          • Malleth
            Tower of Latria je legendary a hlavně pak, to co následuje (Fools Idol).
        • Malleth
          Je fakt že Dark Souls je po stránce hratelnosti o kousek dál, ale základ tu funguje stejně dobře, takže Demons Souls rozhodně stojí za zahrání. Má jinou, drsnější a temnější atmosféru a několik nezapomenutelných lokací a momentů. Krom toho nemáš moc na vybranou pokud si po dohrání Dark Souls budeš chtít zahrát něco podobnýho.

          Navíc by ho měli dát na PS+ zadarmo, ale asi jen v US
          http://blog.us.playstation.com/2013/04/01/playstation-plus-april-update-demons-souls-free-for-members/
          • ucho
            no teda jestli ho dají zadarmo... zrovna minulý měsíc jsem si ho koupil :D
  • No nevím, mám z toho videa spíš smíšené pocity. Prostředí vypadá parádně, ale co to bylo, jak ho ta potvora mlátila a nic mu nedělala? Z dalších věcí mírně pozměněný animační systém, přišlo mi to takové neohrabané (ale třeba to bylo hodně těžké brnění), tři zbraně v ruce (malý a velký meč a sekera), upravené UIčko (to nevypadá zle), celkové dojmy: smíšené. Bojím se toho stále stejně :) *7*
    • Myslím si, že ta postava měla schválně nějaké přestřelené statistiky (podobně to dělali i v některých ukázkách původních Dark Souls).

      To video se mi celkem líbilo, ale taky nevím, odkud z toho všichni jasně vidí, že tu hru "nezprasili". Neříkám, že jo, prostě nevím, to z toho fakt nejde poznat. Jedině, že je tam hodně smrtí, ale je z toho vidět, že jich kvůli uklidnění fanoušků tam dali možná až trochu moc *3*
  • to jsem nemyslel jako kritiku ds, spíš jen takove prani protože her jako jsem napsal ted moc nevychází.
    • to mela byt reakce na nekoho dole
  • Nehraje někdo DS na PC? Já sem si to kupoval před nějakym časem na Steamu, ale ještě sem se k tomu nedostal. Hlavně kvůli některejm bugum, nastavení grafiky a ovládání, gamepad sice mam, ale doufal sem, že by se hra s myší a klávesnicí mohla zlepšit.
    • prudislav
      stačí správně nastavit dsfix+dsmfix a jede to bez problému i na k+m. Existují i mody, který do hry daj i k+m ikony
    • vysel na to neoficialni mod na grafiku a ovladani a dalo se to uz hrat.
    • Veskoslav
      Hrej s gamepadem, na klávesnici je to krkolomné až běda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit