Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to dobra hra dekuji ti za to hodne *14* jses dobrej
  • Nejsem si stopro jistej co udělá alt+f4, ale teď když se ze hry logneš, tak tam postava asi minutu jen tak posedává.
  • Shaker
    Prohledavani nekolika serveru kuli postaveni auta se mi nelibi... celkovy prelejzani na jiny servery hre jen skodi. Lidi pak napada delat takovy veci jako dostat se na nejaky misto na jinym serveru a pak se pripojit zpet a frajera, co si hlidal pristup nekam odprasknout zezadu, podle me proste prachsprosty cheatovani.

    Presne z tohohle duvodu na modu uprednostnuju privatni servery s vlastnim hive, kde se takova vec nemuze stat. A pokud tady z toho hodlaji udelat featuru, tak je to fakt blbej napad.
    • Vrook
      To snad nějak vyřešej. Server hopeři mě taky extrémně vytáčej a ještě horší než ty, co to dělaj pro farmení equipu, jsou tzv. combat hopeři, kerý si tě na jinym serveru oběhnou a pak tě zezadu střelej do hlavy. A celkově logout by měl bejt nějak líp vyřešenej (dlouho jsem nehrál, možná už tam něco je). Vždycky když na někoho narazíme a ten člověk nás vidí stejně jako my jeho nebo i dřív, tak spustí palbu a jakmile ji opětujeme, tak jak nějaká připo*raná buzn*čka hází alt+f4. Za to bych fakt rozdával facky.
  • April jak svina *5*
  • Arma 2 je zabugovana do teraz a bude uz navzdy.A tak to bude najskor aj z armou 3 aj z dayz.Podla mna maju zo zakladu zly engine.aj ked nevyzera zle.
    • Každý engine má limitace. Čím větší je jeho záběr, tím více chyb v něm bude. Mezi druhou a třetí armou je ale propastný rozdíl.
  • HEj , najvatsia picacina co som kupil na steame, iebat to
  • sirWallace
    Nejlepsi a jediny lets playe ktery me bavili jsou z DayZ.. Cekam na plnou a nemuzu se dockat... Atmosferou mi to lehce primonina S.T.A.L.K.E.R.a. Placeni za alfu mi prijde jako zverstvo.. Neco podobnyho, jako predobjednavani :) Pak je nejlepsi rvat, ze ma hra spoustu chyb :D
    • Pokud vím, nad alfou viselo opravdu velké upozornění NEKUPOVAT pokud nejsi opravdu zarytý fanoušek DayZ. Takže si myslím, že je v pořádku že byla placená, už jen kvůli tomu, že se na vývoj někde peníze sehnat musí.
      • sirWallace
        Jasny.. ze bych jim jeste obihal sponzory treba, ne ? :D Ja chapu tvou pointu, ale tohle si proste lidi nechavaji nalhat... Neco jako od nasi vlady, ze v CR nejsou penize i kdyz za vse platime nejvic .)
        • Promin ale bohemia neni žádnej obří vydavatel jako EA, pokud vím tak snad oni ani žádnýho vydavatele nemají. Tzn. se divím, že se do takového projektu vůbec pustili a modifikace je dokonce zcela zdarma. Stejně tak vyšla kampaň pro Armu 3 po částech, protože jednoduše nemají peníze na vývoj. V tomhle jim spíš fandím, protože jiná cesta není pokud chceš být nezávislý vývojář.
          • sirWallace
            Tohle mi pripomina neco jako jsem tu posledne resil, ze directX je zdarma :) On ale zdarma neni... Kolik se prodalo Army II a jak dlouho mohla bejt cenove napalena, jen diky DayZ ? :)
            A nedivil bych se, ze nekdo dela neco, z ceho cejti prachy.. Ale chapu, co mi tu rikas a rozumim Tvemu pohledu.. Ja jen to vecny breceni, ze na neco nejsou penize v takovymhle byznysu s takovymhle jmenem, proste neverim :)
    • Tak placeni je vpoho. Demence je akorat to rvani, jelikoz bylo varovani. "Neolizujte zabradli pred skolou, primrzne vam jazyk".... kdo me nechape, pustte si Obecnou Skolu, vyborny film:-)
      • sirWallace
        Vec nazoru .) Podle me placeni v poho je, pokud se plati alfatesterovi za to, ze jim hru zkousi... Obracene mi to prijde neco jako Stockholmskej syndrom , s nadsazkou :)))
        A predobjednavani nesnasim uz z principu... vsichni predobjednavaji a pak breci, ze hru nekdo nedodelal... Proc by to delal, kdyz ma milion predplatitelu ?? :) Pak do dopada jako Rome Total war II :)
        • Vrook
          Tak s tou alphou je to docela v pohodě. Hráče do nějakýho reportování bugů nikdo nenutí, vše probíhá dobrovolně. Varování o alpha verzi na mě vyskočilo tak stokrát, když jsem hru kupoval. A hráči se při hraní bavěj, a to očividně víc než dost, takže platit jim je nesmysl a je to rozhodně lepší způsob, než platit nějaký "profi" alpha testery.

          S tou předobjednávkou souhlasim a taky to nechápu. Pokud vychází hra, která vyjde bez ohledu na to, jestli jí předobjednám, tak rozhodně nebudu hystericky házet svojí peněženku po vydavateli kvůli tomu, že se mi líbily jeho promo screeny, teasery, trailery a PR videa (a ok občas kvůli nějakýmu přiblblýmu skinu na postavu). To je pro mě trochu stupidní uvažování. Kór v době, kdy se dvacet minut po launchi (vzhledem k regionálním launchím v evropě dokonce několik hodin před launchem) můžeš podívat na videa od nezávislejch uživatelů všude po internetu a udělat si představu z objektivních zdrojů a né doslova z reklamy.
          Něco jinýho je Kickstarter, ale tak tam už se počítá s tim, že mimo prachy vkládáš do projektu i svou důvěru a samotný uskutečnění se od toho odvíjí, ale vo tom to je.
          • sirWallace
            Ok.. hraci se tedy bavi, tak jim dejme alfu zdarma :) Uz jen tim, ze jsem na jejich server pripojenej a nic nenahlasuju, testuju :)

            Pod Tvuj druhej odstavec bych se podepsal .)
            • Vrook
              Ano hra určitě odesílá data např. o zátěži serverů, podle kterejch to pak můžou optimalizovat. Ale to dělá i každá plná online hra. *4*
            • Souhlas na druhou. Neříkejte, že hra jim neposílá aspoň nějaké reporty? Já tedy nevím, ale možné to je, nebo ne?
        • sirWallace
          Dobry, radsi to opravim hned :D : Total War : Rome II :))
  • Jack1947
    Nechci si ani predstavit kolik milionu padne za dalsich let vyvoje. Urcite to bude opet vysoke cislo. *3*
  • Je to můj vůbec první Early access (pre-alpha), ještě sem taky koupil Rust. Musím říct že pro mě je DayZ super, super atmosféra a obrovskej potenciál. To že je hra taková kostrbatá je jasný, je to stagí vývoje. Dost narážím na spoustu hate komentářů, některý mají relativně pravdu, jiný ne. Třeba poslední update dost zostřil zombáky. Na jednu stranu dobrý, jsou jich kupy a jsou dost agresivní, ale nadruhou stranu prochází zdma, jsou schopný vás zabít z přízemí domu když jste v patře, spawnují se přímo ve vaší blízkosti a okolo měst se spawnují strašně rychle... ok, ale ne při týhle podobě hry :p no a takhle to je asi přes dva týdny a musím říct že je to docela otravný :x Já věřím že na hře makaj a že to časem pořádně vypilujou a pak to bude opravdu něco!
  • Rozhodně tenhle úspěch Bohemce přeju, 1,7 mega je na nedodělanou a zabugovanou hru dost. A přecijen to je český studio...

    Bohužel, ale ta manie kolem DayZ mně vážně nezasáhla. Hrál jsem teda "jen" původní mod a fakt nic moc. Zatímco jinde lidi popisovali strach při setkávání s cizími hráči, kdy nevěděli, jestli mají střílet nebo ne apod., mně se nic takového nestalo. Vždycky jsem se někde spawnul, doběhnul do města a tam chvíli kosil zombíky, dokud mně nesejmuli. Hráče jsem viděl snad všehovšudy 4x, kontakt nenavázán ani jednou. No, po pár hodinách jsem se na to vykašlal a už nezapl, protože plahočit se jen tak krajinou, to není pro mně.
    • Mal si si to skusit zahrat s nejakymi znamymi a pritom byt spolu na TS. Myslim, ze nikdy nezabudnem, ako sme partia snad 10-12 ludi hladali okolo tabora snipera. Doteraz asi moj najsilnejsi zazitok pri hre. A ja ako navnada som sa este aj kvalitne pobavil pri kluckovani cez cistinku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit