Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=Lb_qOZrzOnY -- please wath this video. It is funny :D
  • omluvam se za kontroverzi, ale autor "clanku" je rtard
  • Ano milá redakce moralizujte, vnucujte nám svůj jediný správný pohled na věc. GOODTHINK a newspeak je v módě. Přesně kvůli této demeci jsem přestal navštěvovat bonusweb. Koukám, že se politická korektnost dostala až sem. *10*
  • smejki
    Já si taky myslím, že je to velice nesťastné a nevhodné označení. Trochu láme jazyk a ani nedává moc smysl. Spíš to měla být "Feminist bitch", to je mnohem lepší.
  • Ještě mě tak napadlo jak je vtipné že se řeší tohle u hry kde je hlavní náplní poměrně dost naturalisticky rozsekat stovky lidských těl na kousky.

    Rozumnějte já nemoralizuju. Mě se zatím Dead Island líbí moc. Jen mi připadá vtipné že virtuálně rozsekat člověka na kusy je v pohodě, ale virtuálně nadávat do feministickej k*urev je špatné. Je to jak v televizi, kde se střílí od rána do večera, ale sex je narozdíl od smrti tabu a dostupný až po 22:00 hodině. Falešná morálka je něco příšernýho.

    Musim říct že by mě celkem zajímalo jakej musej mít bordel v hlavách malý špunti, když jim od malička vtloukaj masmedia do hlavy takovýhle pokřivený pravidla.
    • Cajk
      Pamatujte: strašné násilí nevadí, pokud při něm nepadají sprostá slova.
  • FEMINIST WHORE.... No co neříkejme , že takhle feministky nikdy nečastujete .
    Prostě něco jako feminismus je dnes stejně zvrácené jako celé tahle moralistická debata . V době kdy neměly ženy práva se daly sufražetky pochopit , ale dnes když ženské otázky a pohledy ,na věc na vás koukají ze všech stran (Nekonečné seriály v primetime , polovina nákladů vydavatelství časopisů , nekončící lifestylové rady na internetu atd atd ... ) prostě feminismus znamená především útok na opačné pohlaví a radikální prosazení vlastního pohledu za jakoukoli cenu .

    A jestli někoho pobuřuje to WHORE ... dá se aplikovat na kohokoli , ale zvlášť sedí na manipulanty ,kteří dokáží vnutit svůj názor i přes odpor protistrany .

    A to že se Techland "ústy svého mluvčího" distancuje od běžných mravů , které se jen neskrývají za moralistickou maskou se kterou se komunikuje na veřejnosti je z obchodního hlediska pochopitelné .
    Ostatně také své šéfové při ranním brífingu neřeknete "Drž už jazyk za zuby ty hloupá krávo" ... i když na podobnou věc myslíte každé ráno .
  • FEMINIST WHORE som na vlastne oci nikdy nevidel, len v BORATOVi :) -- nejak nechapem - to uz sa neda slobodne vyjadrovat o smyslene postave? Clanok je trosku prisny, rovnako ako oficialne PR predstavitela Techlandu (inak dobra reklama :)
  • Tohle je jen další ukázka úpadku západní civilizace. Má to jen dvě cesty. První pravděpodobnější - veškerá lidská populace která se nezabejvá podobnejma srágorama ale pouze tím co kde sehnat k obědu bez ohledu na způsob jak toho dosáhne zašlape tuhle morálně, gendrově, sociální a pacifistickou prostě totálně zdementnělou společnst do země. Nebo druhou snad ještě horší - společnost, něco jako v Demolitionmanovi, kdy budem dostávat pokuty za každé sprosté slovo. Nevim jak vy ale než tohle tak raději shořim v atomovym žáru islámskejch fanatiků. *11* *11* *11*
    • Doufam v tu prvni moznost, je to prece jen lidstejsi a mene ponizujici nez spolecnost plna pokrytcu a falesne moralky, kdy clovek nebude mit zadnou svobodu. Uz i u nas to zacina silne zavanet zapadem... pryc odsud dokud nemame obojky, pak bude pozde :-)
    • Jo jo Demolition man to je film v té době bych nechtěl žít nedokážu si představit jak bych na záchodě používat ty tři mušličky.
  • OMG TAK Aleš smutný je Femine whore! Za každé lajknutí někde v pekle narvou do análu Gándímu rozžhavenou tyč!
  • Black_Hand
    hm..jeste jsem nad tim premyslel a pro ty nechapave to zkusim jeste prevypravet. predstavte si podobnou zpravu, ktera bude temer slovo od slova kopirovat tu alesovu, ale bude se lisit stejnym zpusobem jako "Postava Purna, bývalá policistka, má totiž výhrady proti opačnému pohlaví a jedna z jejích schopností způsobuje, že dává o 15% zranění mužům." od vety "Postava Purna, bývalý policista, má totiž výhrady proti romskemu obyvatelstvu a jedna z jeho schopností způsobuje, že dává o 15% zranění romum." a misto FeministWhore si vlozte RacistDick. kazde se vnima ponekud odlisne co?

    a to je podle me jadro pudla...

    (dodatek: to ze nekdo ma proti nekomu "vyhrady" a mlati je drsneji, nez ostatni je uveritelny a samo o sobe na tom neni nic nekorektniho)
    • Tím chceš říct, že je ve hrách a filmech zakázáno zobrazování postav s radikálními názory? Proč bych postavu tvého policisty Purna měl vnímat nějak jinak. A mimochodem, v čem je jeho nebezpečnost v porovnání s "Postavou Phur'Arna, bývalého strážce hranic, který nenávidí elfí lid a jedna z jeho schopností způsobuje o 15 % vyšší zranění elfům"?
      • Black_Hand
        ne, ne nechci. chci tim rict, ze mnoho lidi by povazovalo za naprosto v poradku, kdyby rasistovi rikali RasistDick. zatimco extremisticke feministce FeministWhore je problem.
        • Jo takhle, tak to jsme ve shodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit