Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VRFREAK1

    HITMANA ??? :D co to kouřej

  • Arkane studios zatím neudělalo hru, která by mne zklamala, a hrál jsem skoro všechny jejich hry - od Arx Fatalis přes Dark Messiah až po Dishonored a Prey. Vždycky dělali hry inovativní a hodně zábavné. Jen nechápu tu exkluzivitu na PS5. To se těm studiím fakt vyplatí nechat si zaplatit od Sony, aby se limitovaly pouze na jednu platformu? Chápu že exkluzivity jsou to jediné, co drží konzole nad vodou, ale moc nechápu, čím je tento model ekonomicky výhodný pro vývojáře. Četl jsem, že Dark Souls prodalo 8 milionů kopií, přičemž 40% prodejů bylo na PC. Skutečně Sony je schopno zaplatit From Software tolik peněz, aby to tuto ztrátu 3 milionů neprodaných kopíí vyrovnalo?

    • michaelfoucault

      Ano, vyplatí. Další prosím.

      • upřímně, tato protivná Sony politika exkluzivit bude mít za následek válku, Microsoft teď koupil Bethesdu, a ani Starfield, ani TES 6 ani Fallout 5 se nejspíš nedostanou na PS5. Microsoft tím nejspíš krátkodobě ztratí, ale dlouhodobě sází na to, že přitáhne víc hráčů k Xbox

        • JohnyTheZik

          U TES6 je dost nepravdepodobny, ze by se nedostala na PS. Skyrim vysel na vsem moznym vcetne mikrovlnek a lednic, Microsoft navic (aspon zatim) rozhodne nerazi politiku exkluzivit na konzolich. Naopak tyhle hity tlaci do Xbox game passu a snazi se vytvorit herni Netflix - a co si budem nalhavat, jejich predplatny je pro hrace zdaleka to nejzajimavejsi, co na hernim poli existuje.

          Da se teda ocekavat, ze minimalne TES6 bude v nejakym vyssim tieru predplatnyho, ale dostane se v normalni podobe i na PS.

          • nějaký xboxácký boss (Phil Spencer) tvrdil, že budoucí hry od Bethesdy budou jen platformách s game passem, tj ne na PS5

            https://www.techradar.com/news/ps5-players-wont-get-future-bethesda-games

            osobně mne jako hráče mrzí, že se ta herní scéna takto fragmentuje

            • JohnyTheZik

              No, on to tam tak cernobile nerika, ale samozrejme se da cekat, ze velka vetsina bude nejakym zpusobem jen na Xbox/PC. Nicmene taky naznacil, ze to nebude platit pro vsechny hry a je dost pravdepodobny, ze TES bude i na dale multiplatformni.

              That said, mne to taky vadi, ale bohuzel je v tyhle fragmentaci zdaleka nejhorsi Nintendo a Sony.

  • Jez3vec

    Z vizuálu to je cílovka pro Z. Ale tak co, však žádná hra kromě prvního Dishonored nebyla pro Arkane úspěch

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit