Přejít na výpis diskuzí
Dějištěm nového dílu série Assassin’s Creed bude viktoriánský Londýn
3.12.2014 | Jakub Kovář
155 příspěvků
-
Pokud nebude Oldgen - což je logické proč taky že? tak Nextgen tedy jediná verze se musí povést pokud ne. Nad AC by člověk už defentivné přerazil několik holí, prorazil betonovou zdí a celé to mohl rozdrtit v lisu a ten zbytek toho svinstva polít benzínem a spálit pak ještě pro jistotu popel zadupat do země.
Snad se safra poučily a nenechají si takovou parádní značku zkazit. No ták... it depends on you. *4* -
-
Ještě neodladili tu pirátskou verzi ? Smutné :)
-
-
Co to meleš? já to nehrál ani lol. -10 tobě za hloupé a nesmyslné kecy.
-
-
-
Niekto uz poukazal na tom prvom screenshote tak trochu chybicku :), Vlavo dole u Big Bena su dva stupajuce dymy, jeden dolava a druhy doprava, to by ma zaujimalo ako tam vietor fuka :).
-
-
Nejsou to nahodou lode na rece?
-
-
Aha, ok, tak potom to uz dava zmysel. Vdaka za korekciu.
-
-
-
uz by mu konecne mohli vymyslet neco jineho nez tu kapuci ne? to opravdu musi vypadat v tom Londyne dost nepatricne (a jo,chapu ze to je hra a bla bla bla...ale i tak....) :-)
-
-
Kapuce nebude, bude pořádnej dva metry vysokej gentlemanskej klobouk, akorát ho protagonista bude muset mít přilepenej k hlavě, aby mu při tom parkouru neuletěl. Ale dovedu si představit "skok víry", s kloboukem v jedný ruce a pořádnou špacírkou v ruce druhý by to mohlo bejt zajímavý na pohled. A obecně mít jako zbraň špacírku a jestli bude ještě pořád na světě hidden blade tak ten už nebude v rukávu, ale taky ve špacírce. A vlastně všechny zbraně budou ve špacírce + v onom klobouku další a hráč ci bude vybírat akorát příslušnou špacírku a klobouk na tu kterou misi ;).
-
-
ano,presne takhle,protoze jinak se to vymyslet neda...proste kapuce pro deti musi byt,aby vedeli,ze to prece tyvoe ten asasín...chapes voe...asasín...bez kapuce nejsi spravnej asasín a idioti by te nepoznali
-
A jako ticha a nenapadna zbran bude slouzit otraveny caj *1*
-
-
-
Hmm, já ještě na své 280X ani nedokázal rozběhnout Unity. *11*
-
-
Divny, me to na 6870 bezi na Medium, neco na High a drzim se mezi 35-50 fps.
-
-
Mám Q9550 na 3,5Ghz, 8GB Ram a HD6950 to dávala na 10-15fps bez ohledu na nastavení. Po upgradu na MSI 280X se fps drží naprosto stejně. Nenadělám nic, ani patche a různé catalysty prostě nepomáhají.
-
-
To fakt nasere...Uz je to dost dlouho po vydani aby takovy chyby opravili...S touhle sestavou by to melo jet naprosto v klidu
-
-
-
-
ani jeden díl této série jsem nehrál a z různých gameplayí a recenzí mě to ani neláká (konzolová akční hra bez jakékoliv hloubky). Člověk si ale nemůže nevšimnout, že co rok to nový díl, který se ale vůbec nijak neliší od těch předchozích. Ubisoft dojí a dojí a dojí. No hlavně že se najde dost hráčů, co to kupují.
-
-
a rok co rok sa najde niekto kto to sudi bez toho aby to vobec hral...
-
-
No, už to nerozchodím, ale i tak se těším, skvělé zasazení :)
-
-
kúp si konzolu.
-
-
Myslíš tuhle? http://www.sezam-chrudim.cz/tokoz-polohovaci-konzole_id-3677.html
-
-
tá vyzerá byť dosť nepevná, táto je lepšia http://www.knk.sk/konstrukcne-prvky/572-konzola-17.html
-
-
-
-
UBISOFT je cely na piču, viď. AC Unity je toho jasnym dôkazom, je zbytočne sa tešiť na dalšie AC. Jbmnt.
-
-
Chlapci nebojte sa, zajtra letím do Montrealu do Ubisoftu, tak to vybavím, ak sa mi tam podarí uspešne doletieť. Držte palce
-
-
Joj Milan mne v 99 nedali prednosť a doletel som uspešne, aj ked cez križovatku ale doletel.
-
-
Tak určite,
-
suhlas, v ubisofte bud spia alebo su na drogach.
-
-
Čoskoro ma pustia, tak môžme zistiť ako je to s tými drogami
-
Hmm na drogach hovoriš ?
-
-
-
Mám-li to říct upřímně: TĚŠÍM SE! Londýn je skvělé místo pro AC ten kdo tam byl mi dá za pravdu. Jen by mě zajímalo jestli udělají i druhou hru na old-gen. A těším se na trailer kterej bude nejdřív příští rok.Vypadá to alespoň podle informací skvěle. Doufám v druhou ACII.
-
-
oldgen hra nebude
-
A nepoučí se se a nepoučí. Přesně vidím jak tohle psali před Unity: Paříž je skvělé místo pro AC ten kdo tam byl mi dá za pravdu. Jen by mě zajímalo jestli udělají i druhou hru na old-gen. A těším se na trailer kterej bude nejdřív příští rok.Vypadá to alespoň podle informací skvěle. Doufám v druhou ACII.
-
-
Však jsou taky kulisy revoluční Paříže na Unity to nejlepší.
-
To je pravda to musím uznat. Ale zase je potřeba uznat že Paříž je v Unity udělaná skvěle.
-
-
-
Předobjednáno. U Unity jsem se bavila náramně. *4*
-
-
Našel bych pro tebe i lepší zábavu. *5*
-
-
Já se toho starého egypta snad nedočkám, už od dvojiky teasujou egypt a nic