Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bukrr
    To už nemůže být ani hororová hra, tedy aspoň z pohledu hlavní postavy. Po těch s*ačkách co Sebastian zažil v prvním díle, bude děj v pokračování jen další den v záchraně kohosi.
  • Kde jste vzali fotku mojí bejvalky?
  • jednicka byla fajn, ale tohle vypada teda skoro jak pres kopirak.. nevidim tam moc novyho a inovativniho. vesmes stejny monstra, zbrane asi taky a psycho sme si uzili i v jednicce podobne.. pokud to nezmrvi bude to zase tak na 7/10, ale bomba to takhle byt asi nemuze..
    • bukrr
      Už jednička nebyla nová a intuitivní, a i když jsem sérii Resident Evil nikdy moc nedal, tak jsem si připadal, jako bych hrál právě jeden z dílů RE.
    • PanS
      Já si naopak myslím, že tohle má dost slušný potenciál. Jak jsem z materiálů pochopil, tentokrát se klade větší důraz na příběh, zatímco v jedničce dost často neměl hlavu a patu. (Třeba by mohli zodpovědět i některé ze spousty otázek, které v jedničce vyvstaly.) Hratelnost sama o sobě špatná nebyla. Jen se teď nesmí vysrat na optimalizaci.
      • příběh byl úplně v pohodě, samozřejmě to bylo na tobě, jestli jsi si pro něho šel, čili číst noviny apod.
      • me to pribehovy prislo v pohode- spolecne s dlc ktery to ukazali zase z jinyho pohledu. a to o hlave a pate je pravda, ale myslim ze u techto divnych pribehu a toho co se tam deje ty otazky ktery se nevystvetli jsou v podstate spravne a nechaji tebe a komunitu trosku tapat. a dovysvetleni v tomhle dile by byla dobra cesta jak pribeh nechat plynout. jen to dite teda nevim jak tam zakomponuji- o dvojce sem nic nezjistoval, takze urcite bude nejaky nechci psat rozumny nebo logicky jelikoz to z podstaty nemuze byt ani jedno, ale vysvetleni ktery nebude debilni *3*
    • To je naprosto v poradku. Nic novyho a inovativniho neni a nebude, nic takoveho neexistuje. Pokud se nekdo o neco pokusi, je to pouze umele na popud hracu a stejne je to spatne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit