Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je to proboha za retardovaný interface při nastavování auta? *16* Asi bylo moc složité podívat se třeba na stařičké GTR 2 a okopírovat to z něj.
  • frag.ment
    Jestli tahle hra někdy vyjde ve finální podobě, bez bugů a bez toho, aby vycházel každý týden patch, tak si ustřihnu malíček.
    • Vysla nekdy nejaka hra bez bugu?
      • Jack1947
        Proto to napsal ne?, i když je to poněkud drsné...

        Jo no, vlastně v minulosti hry bez bugů vycházeli, vycházeli taky s bugy ale jak se do toho vložil internet tak to šlo s hrami od desíti k pěti. (Rozuměj digi distribuce).
        • Jeste ze jsi opet prispechal se svoji absolutne brilantni analyzou. Dekuju.
          • Jack1947
            Nepřispěchal už tu chvíly jsem byl *3*

            NE já Díky, není to ale moje analýza ale defakto realita, nejhorší je že to není ani nostalgický povzdech (možná trochu jo), jak to tedhá bylo (asi před 5-10lety)
  • jezis to je humus

    z toho konzoloveho interfacu se mi chce brecet !!

    toto ma byt pc masterrace hra? lol, fonty jak pro slepeho (aby to videl i nouma z gauce) tabu mlion na vsecko, a v jednom tabu naprosto minimum informace a funkcnich prvdku, roztahane vsecko, aby to clovek musel frut scrolovat jak blb

    jdu blejt, tohle si rozhodne nekupim, nekonency vyvoj hry, a ani nemaj soudnost udelat interface pro pc a konzloli
    • Hru sem zkousel v nejaky bete, vypadalo i fungovalo skvele, UI presne jak pises naprosto tragicky. Uz hodne dlouho se mi nestalo abych musel hledat, jak to vlastne spustit. Asi 15 minut sem zkousel vsechno na vsechno, nez se mi povedlo naklipat spravnou kombinaci pro nejakej quickrace.

      Jinak se to (v nejaky slozite naklipany konfiguvaci) dalo celkem slusne jezdit i z klavesnice, pricemz volant samo fungoval pohodove. Proste my prislo, ze navrh rozhrani delegovali na chovance dr chocholouska.
  • Skusal som asetto a slabe pre mna uz len to ze som na neutrali zastavil na kopci a auto sa ani nepohlo z vypnutou rucnou sveci o super naskenovanich tratiach a simulacii ? a pocasie a ciklus den noc kde ?to sa o Pc cars neda povedat je to na inej urovni a ak tam bez asistentov spravite poriadne dva tri okruhy bez chyby tak sa aj zapotite v pc cars sa to da fakt nastavit na hc simulator pri asete bez asistentov sa da driftovat po par kolach nechapem co to niektory hraju ale vlastne chapem vyslo asetto bolo dostupne tak kazdy nedockavec nakupil hned a teraz si mysli ze je to simulator nehovoriac o tom ze je to privetivejsie pre masinky ale kto chce skutocne jazdit tak pc cars.
    • Hovořit, že PCARS je nějak dramaticky těžší než Assetto, je normální lež. Pokud ti 4 čisté kola v PCARS dají zabrat, tak musíš být abnormální lama, protože tam fyzika odpouští chyby tak stokrát víc než v Assettu... Třeba takový Lotus 98T v PCARS můžete ždímat pod plynem jak blázen a formule furt krásně drží... Zkus to v Assettu a okamžitě se v tom zabiješ. Nemám nic proti PCARS, je to super hra, v mnoha ohledech lepší než AC, ale v žádném případě není realističtější nebo dokonce těžší! Dokonce i kačírek tam má snad větší přilnavost než asfalt *8*
      • presne tak, souhlasim, mam oboje, za PC budu zadat vraceni penez. NFS a podobnych bylo dost... prosim zdejsi pracovniky Slightly Mad Studio o zdrzeni se komentare, uz vam z toho PR hrabe!
        • Tak nam to neoznamuj tady a mazej na WMD zazadat o refund, ty NFS *1*
          • potrefená, PR kecama zblbnutá, husa se ozvala :D neboj, na chleba budes mit i tak
            • Me by zajimalo, proc by mel obzvlast nekdo ze studia, byt zblbnutej zrovna PR. Zblblej mozna jsem, z prace dokaze i hrabat, ale PR se soustredi na zakazniky, ne na zamestnance studia. To nejak nedava logiku.
              V kazdem pripade, mas pravo na svuj nazor, jen ti rikam, ze tady refund nedostanes. Kdyz jsi tak nespokojeny, tak mazej a zadej o refund na spravnem miste. Hlavne kdyz je to takove NFS-like, zarazi me, ze jsi o refund nezazadal uz davno.
    • Ne
  • Já se vážně na tu hru celkem těším a snažím se jí nekritizovat ale na to, že to má pár dnů do vydání mi tam třeba chybí větší život v boxech. Jasně pro simracery asi blbost ale p Cars se prezentuje jako sim-simcade i pro méně zkušené (viz kariéra a jakýsi "příběh", kterou pro simy moc neřeší), tak bych trochu té omáčky okolo čekal. A téměř mrtvá pit-lane, kde vozy vyjíždí osamocené z garáží a na boxovýxh zídkách nikdo nesedí mi tu představu moc nesplňuje. Ať je F1 od Codemasters jaká chce, tak prostředí víkendů má zpracováno úplně jinak. Ale nechci soudy vynášet před vydáním... (To zas bude mínusů *7* *4* )
  • Což takhle článek o Dream Packu pro Assetto Corsa? Za tři kila jsem dostal laserově nascanované Nordschleife a 10 nových skvělých aut.... *5*
    • Mě to přijde jak kdyby redakce dostala od vývojářů PC nasypáno, že budou AC ignorovat *13*
      • Pokud vás ignorování Assetto Corsa na games (a nejen na něm) štve, zkuste SimWorld.cz - nový web zabývající se simulátory a to včetně pCARS a Assetto Corsa :)
  • Oni asi ani sami neví co kdy napsali...
  • jakej 2. duben? před několika dny jste psali že se odkládá na polovinu května...
    • tak tak... ja som sa v tych datumoch na pCARS a gtav prestal orientovat. A chcel som predobjednat, ale asi si dam pekne nacas a kupim to tyzden dva po releasoch. Ako take male odlozenie nakupu, ked oni nemaju problem odkladat nonstop.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit