Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je to suprová co se týče prostředí a hudby. Kyberpunk mám rád jak ve hrách, tak ve filmech. Jenže... Neskutečně mě flustrují souboje a souboje v kyberprostoru, tak tam obzvlášť - ty jsou totálně těžký a to mám nastaveno na jednoduchou obtížnost. Jako když už jsem asi po desátý dead, tak chytám nerva a k čemu je hra, která vás flustruje a naštvává? Hra má zabavit a ne naštvat. Lítá to tam na mě ze všech stran a mě z toho po chvíli začne akorát bolet hlava. Proč jsou ty souboje tak těžký? Proč vývojáři nedají možnost lehké obtížnosti, kde hráč skutečně lehce projde všemi souboji? Všichni nemají rádi výzvy! No nic, další hra kterou odinstalovávám kvůli obtížnosti soubojů. Fak mě to nebaví furt umírat.
  • Goblin
    "Bish, Bash and banabe Bosh..." Nejzábavnější bromosexuál internetu už si Dexe všimnul. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ik9PKDi1R94&list=WL&index=7
  • na steamu to dostalo hrozne narezano, jak tam byl na zacatku ten ukladaci bug, ted se to zas povytahlo, jinak by to melo 8 vklidu (podobne jak u me, mi to taky dost nasralo, ze jsem musel 2-3 hodiny hrani kvuli nemu opakovat)
  • jako ta hra by mohla bejt mít i na 8/10 .. jako 2d mlátička ve vzoru starých automatu je to fajn, ale hodnotit hru stylem, jo je fakt zbugovaná, ale mě to nevadí :) sem zvedavej u kolika jinejch her by se prominulo to, že vlastně ani nejdou dohrát

    když za něco platím peníze tak očekávam, že to plně funguje a tohle je největší fail autorů
  • celou hru da charakterizovat na prvnim questu ve hre, mate se kamsi dostat, mate tri moznosti, ktery vam popise jeden vousac:
    1) ve stylu tupy bezec, muzete probehnout pres zamoreny kanaly, kde se navic sem tam priskvarite o utrzeny draty (ale vousac jasne rika, ze je to nebezpecny) - to je to, u ceho recenzent fnuka, ze se tam zaseknul bez zivotu, ja to hned napoprv prosel tudy, stalo me to par lecidel, nerad slouzim cizim zajmum, viz bod 2
    2) muzete pomoc vousacovi, pulku uz mate nejspis za sebou - prvni bitka ve hre proti skupince, druha pulka spociva ve vyhozeni mostu do luftu (zase tam muzete bud napochodavat a pobit vse zivy nebo muzete vyuzit cestu sachtami)
    3) staci mit naskillovany paceni a vytratit se po anglicku

    hodne questu se da resit vice zpusoby, casto prvni zpusob na rane neni nejlepsi, taky kolikrat na konci dostanete v prubehu reseni lepsi nabidku nez proc jste ho zacali resit, pak to bejva moralni dilema, pomoc starence nebo ji nechat zdechnout a vyinkasovat kredity? nechat uplachnout zlocince a ziskat od nej unikatni implantat? casto si taky muzete ulehcit nejakou bitku bud splnenim postranich ukolu nebo hackovanim (kulometny veze, muzete sestrelit, coz nebejva nejzdravejsi zpusob nebo hacknout nebo hacknout senzory, coz je nejrychlejsi) nekolik mist ve hre je pristupnych bud obtizne nebo uplne nepristupnych bez spravnych implantatu - nemuzete na sebe navesit vsechno z nabidky, hadanky a hackovani jsou tak akorat, aby nefrustrovaly, souboje jsou asi nejslabsi cast hry, vsechno ostatni je fajn, zvukova stranka vynikajici (to hekani asi muze nekomu vadit, ja to prestal po chvili vnimat)
    • jo a ty nejasne nadefinovany questy, to asi bude nezvyk, ze vam tezko nekdo jako v tom prvnim ukolu nastini vase moznosti, nekdy se dalsi zpusoby vybrbi az behem ukolu nebo pokud mate prislusny vybaveni, pro me je to naopak plus, ze jenom slepe neplnite cizi prikazy
      • a posledni drobnost na zaver, na steamu jsem se treba docetl, ze nektery questy vyzni do ztracena, a ze by to chtelo na konci summary, jak to dopadlo se starenkou atp.

        tuhle postrani ukoly nemaj vysvetleni uplne na konci, ale pred zavarecnym usekem (kterej je pomerne jasne vymezenej udalostma - ceka na vas eskorta)

        a kdyz jeste probehnete navstiveny mista, tak se objevi npc, kterym jste pomohli a prohodi s vama par slov - poprvy jsem to minul
  • Velmi kontroverzní recenze.

    Naprostá většina textu v ní hovoří úplně jasně - velmi negativně. Snad s vyjímkou grafiky a atmosféry.

    Může tedy autor recenze nějak jinak obhájit nebo vysvětlit výsledné hodnocení? Podle textu recenze jsem čekal spíš 4-5 z 10ti, ale určitě ne víc. Chápu, je to česká hra, ale míří do světa, tak proč se na ní dívat jinou optikou než na zahraniční hry? Zkrátka většinový negativní tón recenze zcela nesouvisí s finálním hodnocením.

    Opravte si to, předělejte a nedělejte z nás, prosím, pitomce.
    • Nenapadala bych autora. Když si přečtete zahraniční recenze, tak všude je to stejné, ty chyb prostě nejsou dostatečný argument pro nízké hodnocení a hra má jiné přednosti, které se špatně popisují. Dex hraji, dokonce už podruhé a sama bych dala vysoké hodnocení.
      • "...hra má jiné přednosti, které se špatně popisují." A od ceho jsou tedy recenzenti?
      • Jen odkazy: http://www.metacritic.com/game/pc/dex
        • na metacritics se to snadno shrnout. Tri ze ctyr recenzujicich tomu dali desitku (kteri nikde predtim neprispivali az na jednoho, ten ohodnotil jeste Skyrim nulou :D )) A jeste ten ctvrtej, co dal peti hram desitku, tomu dal (prekvapive) desitku. Zbyten normalnich lidi tomu dal spis podprumer.
          Na steamu to ma 7/10, coz byvaji vetsinou prumernejsi hry. Kazda lepsi indie hra ma minimalne 8 az 9/10.
          • On měl nejspíše na mysli recenze novinářské. Ty hráčské se na metacriticu nedají úplně brát vážně
            • Novinarskych tam moc neni a ty co tam jsou, nejsou zrovna profi zdroje.
  • Jack1947
    It was our game? Too bad. *7*
  • šáhnout po tomto? a proč? Každého volba.. Ale myslet si, že když někde napíšu, že to je KYBERPUNK tak to je něco jako "studio zdravého spánku".....
    • a sousloví "pro fanoušky žánru" to je dobré klišé, které to dorazilo..
  • Jestli to hodej do summer steam sales, tak to beru.
  • Co to je za podivné hodnocení??? Vždyť to vůbec neodpovídá textu proboha!
    Tady už mi to fakt rozum nebere...

    Pokud chcete podpořit autory, tak příště prosím lžete i v recenzi ať to nevypadá tak pitomě jako teď...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit